כאשר חשבתי על ההצעות שלי, חשבתי
קודם כל, מה גורם לי, כחילוני, לראות בזנות דבר רע? אם הייתי דתי לא היתה בעיה כלל- מבחינה דתית זה אסור וחלאס, סגרנו ענין. אבל אני חילוני, אז לכאורה אין זה עניני כלל. הרי אם שני בני אדם בוגרים מקיימים יחסי מין בהסכמה זה בסדר גמור לכל הדעות, אז למה אם ההסכמה תלויה בתשלום זה כבר לא בסדר? הסיבה היא טיב ההסכמה. אם לאחד (או יותר נכון אחת) הצדדים אין ברירה אלא להסכים, אז זנות היא למעשה אונס. המקרה של סחר בנשים הוא חד וחלק אונס. אין כלל צורך להוכיח. אבל בוא נגיד שהפרוצה היא תושבת מקומית, שלפני כמה שנים בחרה לעבוד בזנות. כעת אם היא מנותקת מהחברה ה"נורמטיבית" בגלל ששם יודעים על עברה, בזים לה בגללו, וכתוצאה מכך אינה יכולה לעזוב את המקצוע, ההסכמה שלה היא הסכמה מכורח. לכן הצעתי הצעות אלה. בעבר הוספתי עליהן עוד כמה (למשל, הפרוצה תוכל לסרב בכל שלב. לקוח יחוייב להציג מסמך מזהה לפני האקט, כדי שאם יעשה משהו שהפרוצה לא מסכימה ניתן יהיה לאתר ולהעניש אותו וכו'), שמטרתן היא במקום לאסור לחלוטין על זנות, להטיל עליה מגבלות שיאפשרו לפרוצה לעזוב את העבודה בזנות מתי שתרצה. אני מניח שרובן ינצלו את ההזדמנות. נקודה 3 שלך נכונה. בלי אכיפה, שום חוק לא יעזור. גם כיום ישנם מספר חוקים (איסור לנהל בית בושת, איסור לשדל לזנות, איסור לחיות על רווחי זונה) שאם היו נאכפים ברצינות היו פותרים את הבעיה. ולגבי נקודה 4 שלך (3 השניה)- אין לי שום כוונה להוציא נשים מהזנות. תן להן הזדמנות, הן יצאו לבד. אם תבוא אלייך לראיון עבודה מישהי שידוע לך על עיסוקה בזנות ואתה תחליט להעסיק אותה- נתת לה את ההזדמנות.