אמנדה פאלמר

droriko

New member
אתה משווה פסל לבחורה?

אני בספק אם יש מי שמתגרה מהפסל שבפירנצה, אין אפילו סטיה כזאת לדעתי.

אני בכלל לא אוהב את הקטע הזה של להתפשט בשביל להעביר נקודה. יש הרבה דרכים להעביר נקודה, עירום זאת הדרך הזולה ביותר ומה שבסוף זוכרים זה את העירום ולא את המסר.

arieltr

New member
שמע חובה עליך לעדכן את רשימת הסטיות שאתה מכיר

אני אישית יכול להפנות אותך למרצה לשעבר שלי מתל אביב, שאם היית לוקח קורס אצלו ורואה אותו משפריץ ניצוצות על דוד של מיכאלאנג'לו היית מבין שזה הרבה מעבר לכל מה שאשתו עושה לו בחדרם הפרטי. ואני מכיר אנשים שגומרים על הרבה פחות מהפסל הזה. אולי באמת בגלל זה אף אחד מאיתנו לא מצליח למצוא עבודה יציבה לאורך זמן.

פלמר אומרת בשיר בדיוק את מה שכתבתי

אחרי שהדיילי מייל התייחס לגופה (תרתי משמע) ולא ליצירתה, כאשר סיקר את הופעתה בגלסטונבורי, היא ביצעה בהופעה את השיר שכתבה על הדיילי מייל, כאשר באמצע השיר היא התפשטה במכוון (הלינק בהודעה הראשית).

והשיר? הוא אומר בדיוק מה שכתבתי למעלה: שיש מוסר כפול ביחס לגברים ולנשים אמנים, שנשים נשפטות לפי המראה שלהן, ואם מישהי חושפת משהו - במקרה או במכוון - היא נשפטת אחרת לגמרי מאשר גברים שעשו כנ"ל. אפילו בשרשור כאן, היחס לפאלמר שונה מלג'ים מוריסון שגם הוא חשף איברים מוצנעים מעל הבמה. אבל הוא גבר, אז זה בסדר.

תקשיב למילות השיר, זה כדאי. בין היתר:

Dear Daily Mail, you misogynist pile of twats / I'm tired of these baby bumps / vadge flashes, muffin tops / Where are the newsworthy cocks? / If Iggy or Bowie or Jagger go topless the news barely causes a ripple

המילים במלואן
http://amandapalmer.net/blog/20130713/

ב. עירום באמנות הוא תמיד מיני. הוא לא בהכרח פורנוגרפי, אבל מיני כן.

ג. פאלמר לגמרי מודעת לשימוש שנעשה בגופה לשם גירוי הקוראים של הדיילי מייל, והיא מודעת באותה מידה לתגובות להתפשטותה בהופעה שבלינק - אחרת לא היתה עושה זאת.

ד. אף אשה לא אחראית על כל המין הנשי והיחס אליו. אבל ברמת המאקרו, אנחנו יכולים לדבר על טרנדים, ואלו נקבעים בד"כ ע"י גברים (עד הדור האחרון, בכל אופן). זה בדיוק מה שפאלמר אומרת, בשיר הנ"ל.

פאלמר היא פרובוקטורית מהזן של גאגא/בואי/איגי ושות'. דהיינו, היא אינטליגנטית ומודעת לעצמה. השיח של הדיילי מייל - והתקשורת בכלל - איננו בנקודה שלה, אלא הרבה יותר נמוך. לכן גם אם פאלמר כותבת שירים כאלו על הדיילי מייל ואומרת במישרין למה כוונתה, עדיין התקשורת (ואריאל) יקשרו לשיר בגלל העירום. כי ציצי זה ציצי (אבל לא זין. זה לא מעניין. נכון?)

Celluloid Hero

New member
דווקא נשמעת לי כמו רוקרית

סוג של, בכל אופן. לחצתי על כמה לינקים של הדרזדן דולז, למשל על קטע הזה שנשמע כאילו נלקח ישירות מאלבום של SPARKS. מי יודע, אולי זה ייתן לה פה קצת street cred ... בכל אופן, אני אהבתי את התרגיל הקטן שלה. בגלל ההומור, כמובן..

oren29at

New member
אם כבר ציצים ומוזיקה

לפני כמעט 10 שנים (איך שהזמן רץ!) היתה איזו תקרית עם ג'נט ג'קסון, בסופרבול, ושד שמצא את עצמו בהופעה חיה מול קהל עצום ורב.

ריצ'רד ת'ומפסון לא התאפק, וחיבר זמר קטן לכבוד ג'קסון והשד:

http://youtu.be/MA_91AeL-Ms

שנזכיר את ג'ים מוריסון

או שהשרשור הזה גולש למחוזות סרי טעם (אבל זו עונת המלפפונים, אז מילא)?

oren29at

New member
שהיה מנופף במלפפונו לכל עבר?

זה כל כך סיקסטיז, כל המצ'ואיזם הסקסיסטי הוולגארי הזה. שילוב של טסטוסטרון משתולל, ובחורה אחת (או יותר) שסיימו את הלילה עם חיוך, או הנגאובר (או שניהם).

שם המשחק היום הוא מודעות עצמית. אני מתאר לעצמי שפאלמר, בהפוך על הפוך על הפוך, רצתה להראות את חוסר הטעם, הצביעות, והוולגאריות של העיתון המדובר. בסוף, כרגיל, נשארנו עם חבורה של נערים מחוצ'קנים שבוהים ביוטיוב בבחורה ערומה לגמרי, שגם שרה.

אם אני פאלמר, הייתי שרה להם את זה

arieltr

New member
זו לא תקרית, זה היה מכוון

התגובה של תומפסון מצויינת.

arieltr

New member
כרגיל העניינים יצאו מכלל שליטה בעוד אני מנמנם

אז ככה,
מבט לרוחב האלבומיה שלי אכן מאשר את העובדה שאין לי, כמו לכם, ולו סינגל אחד של גברת פאלמר. וזה מסתדר נכון עם כך שלא שמעתי את שמה עד לפני שניתקלתי בביצוע הזועם שלה כלפי הדיילי משהו.
אם אני צריך לקחת צד אז אני מסכים עם גברת פאלמר שה-natural habitat תמיד עדיף. הכולה ציץ עם שפיץ, לא כל כך מובן מה הדיילי כל כך הסתערו על העניין. אולי יש להם ירידה במספרי המכירות. לא יודע.
בכל אופן אני רואה דילן וורהול וג'ימבו בשרשור כלומר הסתעף כאן דיון מעניין נוסף, אז אני הולך לקרוא את הכיוון שלקחתם את השרשור הזה.
מי שמעוניין בציץ שירים חולצתו מעלה ויביט במראה.

על גב' פאלמר לא שמעתי קודם

את הדיילי מייל קראתי בביקור האחרון בלונדון, ואני חייב לציין שחוץ מכמה כתבות צהובות-כחולות שקיימות בו ללא ספק, יש בעיתון גם כתבות שמעניינות את המוח ולא רק את היין. אבל, לפי מספר התגבות אפשר לשפוט מה באמת מושך את הקהל.

למעלה