אממ

S.tal

New member
נחמדה! ../images/Emo13.gif

אבל אני ממליצה שתעשי עוד הצללות וגוונים בבגדים ובשיער...

hadari bell

New member
תודה

כן אבל יש לי בעיונת בצעים הנה עכשיו יש לי פה עוד דוליז אני מקווה שתואהבו והצללה בכלל לא טובה כי אלה צעים שונים אבל זה מה יש בינתיים

¥EleVatioN¥

New member
אמממ יש לי כמה עצות בשבילך...

תעשי הצללה עם כמה גוונים...לא רק עם 2 עם 3 או אפילו 4 לפעמים זה נותן "נפח" כזה לדולי והיא נראת יותר טוסט [טוב..]
כשאת מציירת תשתדלי לצייר כשהגוון הכהה יותר הוא הכי בחוץ אממ איך להסביר...כשאת מציירת את השיער ממש בהתחלה שהוא עוד קו תנסי לצייר אותו בגוון הכי כהה וכשאת עושה את ההצללה תשתמשי בגוונים בהירים יותר הבנת?
אממ וכשאת מציירת בגדים, ויש משו שמסתיר חלק מהבגד [הידיים במקרה שלנו] אז תחשבי כאילו הם ממש מסתירים ולא רואים בכלל את ההצללה או משו... מממ מקווה שהצלחת להבין משו ממש שכתבתי חחחחחח #אורלי#

hadari bell

New member
תודההההה

התודה אורלי! אממ ניסיתי לבנות אחת מורה פייה עם חלוק שחור. תגידו לי איך יצא

מה זאת אומרת

איפה בניתי אותה?! לא עשיתי אותה בדולמייקר או משהו כזה פשוט ציירתי אותה בצייר..

hadari bell

New member
יש!

הנה עשיתי עוד מורה אבל הפעם עם שתיי כנפיים תגידו מה דעתכם

Mooa-Numi

New member
הדרוש.... כמה עצות >>

תקחי מפלטות צבעים (מצורפת) את הצבע שאת רוצה לפעול בו. אם את רוצה נגיד גווני צהוב-את משתמשת בפלטה הצהובה! תקחי את הצבע הכי חום, ותתחילי לעשות איתו מן גבול. כאילוו.... אם את רוצה חולצה, ציירי רק את הקו החיצוני של החולצה? ואז אממ... תקחי את הצבע הטיפה יותר בהיר בפלטה הצהובה, ותצבעי איתו קו אחרי... כאילו-גוונים? ואז את היותר בהיר, ועוד פעם לעשות קו, ואז את הצבע של הבפנים... אני ממש ממש גרועה בהסברים!!! באתי להפנות אותך לאתר Angel Dolly כי משם בעיקר אני למדתי איך לצייר, אבל עכשיו ראיתי שהוא נסגר...
. ויותר גרוע- Dolly Land האגדי עשה שינוי מן לאתר הארי פוטר! הבושה!! רעות-ראן פור יור לייף!!!! -העז הקדושה-

Dracos Love

New member
למה זה לא הקפיץ? ../images/Emo108.gif

קפייייייץ קפווווווץ אהה... פלוץ?

למעלה