עונהה חחחח ../images/Emo6.gif
מה קורה ? הכל חרא מה איתךך? מה שלומך ? הכל חראא אומרים לך סעמק יווווופי ! שמחה שאתה שמח שהמצב שלי חרא
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 13 וחצייי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 2.3.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על סקררר
חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אנערף מה הדבר האחרון שאכלת ? פיתה עם פסטרמה אהה.... מתי זה היה ? בביצפרר ב10 ככה שומע מוזיקה ? עכשיו לא למה ? חח ככה באליי מה תעשה אהה? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? בבוקר האאאא... עם מי ? חברהה.. למה החפירהה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים לבנים שכל אחד בטוח משתמש בהם
אבל אתמת נראלי ששקר זה שקר, ולא משנה איזה צבע ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור לכל אחד יצא ושקרים לא לבנים
? אמממ גםםם, מודה באשמה
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? יסס ולא תגיד לו את זה בפנים ? אם הוא כלכך מעצבןןן , אני יגיד לוו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? תלתלים וחלק ומה יש לך ? תלתלים כזה הולכים עם צעיפים ? בינתיים לא.. וכובעים ? לא כפפות ? לא חחח מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףף גמאני חושבת שחורף זה חרא אלב אני חושבת שחורף זה הכייי מגגגנוב
)) שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? כככן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אהאא טוב ששמת לבב יחמרר PP= לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? בטחחח יגבר שותה קולה ? לאא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? סעמקק לא שותה קולהההההה.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! שתוק ימכוער אל תקלל אותי
אני אישית מכורה... אההה אתה בת, חחחח
איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אנערף ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אנערףף ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? נו דיי שאלה חופרת בף ומה הכי מעפן ? דיייייייי אוהב ללכת לים ? כןן רצח ולבריכה ? גםםם נכון אתה מתגעגע ? כככן
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? בטחח איזה הכייייייי הכי ? לבבבן עם עוגיות יאמיי מאמיי עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? עדיין אין מגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ככככווללללםםםם אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אומנננות
מוזר.. אמא שלךך באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 12 ובחופשים ארוכים ? 2
מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופפ וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? לא כתבתי וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? ככככןן ! מאוד! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? כי נאי יודעת מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת והשנואה ? השאר חח ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול תכלת ורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? כייפלךך ימגניבה! יווווופי. כפרה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! 

רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? ילדותי ? ילדותיתתת אני כןןן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוערר ועל בנים עם שיער ארוך ? כנ"ל
מה קורה ? הכל חרא מה איתךך? מה שלומך ? הכל חראא אומרים לך סעמק יווווופי ! שמחה שאתה שמח שהמצב שלי חרא