אממ

•HadaS•

New member
עונהה חחחח ../images/Emo6.gif

מה קורה ? הכל חרא מה איתךך? מה שלומך ? הכל חראא אומרים לך סעמק יווווופי ! שמחה שאתה שמח שהמצב שלי חרא
אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 13 וחצייי וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 2.3.93 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על סקררר :p חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. אנערף מה הדבר האחרון שאכלת ? פיתה עם פסטרמה אהה.... מתי זה היה ? בביצפרר ב10 ככה שומע מוזיקה ? עכשיו לא למה ? חח ככה באליי מה תעשה אהה? איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? בבוקר האאאא... עם מי ? חברהה.. למה החפירהה אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? יש שקרים לבנים שכל אחד בטוח משתמש בהם
אבל אתמת נראלי ששקר זה שקר, ולא משנה איזה צבע ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ברור לכל אחד יצא ושקרים לא לבנים :p ? אמממ גםםם, מודה באשמה
נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? יסס ולא תגיד לו את זה בפנים ? אם הוא כלכך מעצבןןן , אני יגיד לוו איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? תלתלים וחלק ומה יש לך ? תלתלים כזה הולכים עם צעיפים ? בינתיים לא.. וכובעים ? לא כפפות ? לא חחח מה עדיף, חורף או קיץ ? חורףף גמאני חושבת שחורף זה חרא אלב אני חושבת שחורף זה הכייי מגגגנוב :))) שובניסט ? פמינסט ? אוהב מיץ תפוזים ? כככן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אהאא טוב ששמת לבב יחמרר PP= לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? בטחחח יגבר שותה קולה ? לאא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? סעמקק לא שותה קולהההההה.. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! שתוק ימכוער אל תקלל אותי
אני אישית מכורה... אההה אתה בת, חחחח :) איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? אנערף ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? אנערףף ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? נו דיי שאלה חופרת בף ומה הכי מעפן ? דיייייייי אוהב ללכת לים ? כןן רצח ולבריכה ? גםםם נכון אתה מתגעגע ? כככן
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? בטחח איזה הכייייייי הכי ? לבבבן עם עוגיות יאמיי מאמיי עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? עדיין אין מגמה ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? ככככווללללםםםם אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? אומנננות :) מוזר.. אמא שלךך באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 12 ובחופשים ארוכים ? 2
מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? בלוג יש ? הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פופפ וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? לא כתבתי וכמה ענו עליהם ? הרבה ? מאמין באלוהים ? ככככןן ! מאוד! אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן מה גורם לך לחשוב ככה ? כי נאי יודעת מי המורה האהובה עלייך ? המחנכת והשנואה ? השאר חח ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול תכלת ורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? כייפלךך ימגניבה! יווווופי. כפרה עלייך!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D רואה סרטים מצויירים ? לא איזה ? ילדותי ? ילדותיתתת אני כןןן מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוערר ועל בנים עם שיער ארוך ? כנ"ל

linoy pal

New member
עונה../images/Emo215.gif

מה קורה ?הכל טוב מה איתך? מה שלומך ? יווווופי ! אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ?אנ בת..ואני בת 15 וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...?19.2.92 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ?מתכתבת באייסי חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? אמ...פרוסה עם גבינה חח אהה.... מתי זה היה ?לפני שלוש שעות בערך שומע מוזיקה ?כן... למה ?כי זה יפה איזה שיר ?להבין את המים-עיברי לידר תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..?לפני שעה נראה לי האאאא... עם מי ?חברה שלי אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ?יש ויש ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ?כן ושקרים לא לבנים :p ?לא ממש נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ?כןןן ולא תגיד לו את זה בפנים ?אולי... איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ?חלק ומה יש לך ?גלי כזה הולכים עם צעיפים ?לא וכובעים ?לא כפפות ?כן מה עדיף, חורף או קיץ ?חורף-שליטה!! גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ?לא פמינסט ?לא אוהב מיץ תפוזים ?כן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ?חחח כן לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כן שותה קולה ?לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ?אני מודעת אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?!מי שותה את זה??!?!??! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ?אפרסמון ותפוז ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ?אמ...לא יודעת ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ?אפרסקק ומה הכי מעפן ?לא יודעת אוהב ללכת לים ?כן ולבריכה ?כן נכון אתה מתגעגע ? קצת לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ?ן איזה הכייייייי הכי ?מריר עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.]אה..אז לא במה ?בייביסיטר חחח איזה מגמה אתה בבצפר ?שאני יגיע למגמה אני ידבר איתך... ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ?ה=כ=ל אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ?לא ממש מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 10 ובחופשים ארוכים ?12 מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ?לא בלוג יש ?לא הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ?רוק ישראלי וזמר\זמרת\להקה ?היהודים סינרגיה אביב גפן היהודים נינט את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ?סינרגיה כמה סקרים כתבת לפה ?1 וכמה ענו עליהם ? הרבה ?9 נראה לי מאמין באלוהים ?כןן אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ?כן מה גורם לך לחשוב ככה ?לא יודעת מי המורה האהובה עלייך ?לא אמרתי שיש כזה והשנואה ?כ=ו=ל=ם ומה הצבע האהוב עלייך ?וורוד ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? יווווופי. רואה סרטים מצויירים ?כן איזה ?ארתור ילדותי ?לאא מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ?לא יפה כזה..נחמד ועל בנים עם שיער ארוך ?יפה

cohenet91

New member
עונה

מה קורה ? מעולה. מה שלומך ? מעולה
יווווופי ! אני יודעת. אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 15. וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 21/8/91. אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? עונה על השאלון. חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. איזה סקר? זה שאלון. חכמולוגית. מה הדבר האחרון שאכלת ? במבה. אהה.... מתי זה היה ? לפני.. חצי שעה? שומע מוזיקה ? כן. למה ? כי זה כיף. איזה שיר ? pearl jam - alive. תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? היום בבוקר. האאאא... עם מי ? עם חברה. אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? יש בהחלט שקרים לבנים. ברור שיצא לי לשקר. ושקרים לא לבנים :p ? אני מניחה שכן. כל אחד שיקר מתישהו בחייו. אבל אל תבינו אותי לא נכון, אני ממש לא שקרנית. נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? אני ארמוז לו בעדינות. ולא תגיד לו את זה בפנים ? לא נראה לי. איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? אממ תלתלים. ומה יש לך ? תלתלים
הולכים עם צעיפים ? לא. וכובעים ? לא. כפפות ? לא. מה עדיף, חורף או קיץ ? קיץ!!!
גמאני חושבת שחורף זה חרא. יאי! :p שובניסט ? לא. פמינסט ? אממ.. יותר משובניסטית, זה בטוח. אוהב מיץ תפוזים ? כן. נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? ואת בטח גם בנאדם לא קשור. לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? כפי שאת שמה לב
שותה קולה ? ברגע זה? לא. בכללי? כן. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? שקר וכזב. סיגריות זה פי אלף יותר גרוע. אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! זה טעים. אני אישית מכורה... ואת עוד מתקיפה אותי? איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? קיווי? מעדיפה פירות קיץ
ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? לא יודעת. ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? הכל!
ומה הכי מעפן ? הזיעה. אוהב ללכת לים ? כן
ולבריכה ? כן. נכון אתה מתגעגע ? לא מאוד. ואני בכל מקרה עדיין יכולה ללכת
לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. חח ממש. אוהב שוקולד ? כמובן!
איזה הכייייייי הכי ? אמממממ לא יודעת
עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] אפילו לא בייביסיטר
במה ? --- איזה מגמה אתה בבצפר ? עיוני. ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? לא יודעת. אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? ספרות? מוזר.. הרבה אומרים לי את זה. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? אין ממש שעה קבועה. ובחופשים ארוכים ? 11/12/13 מנהל פורום ? לא
איזה ? --- וקומונה ? לא. בלוג יש ? כן. סלינק|www.blog.tapuz.co.il/cohenet91|סלינק| הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? שומעת די הרבה סגנונות. אבל הכי אוהבת רוק
וזמר\זמרת\להקה ? זה בא לי בתקופות. את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? אותי?
נו מה, בשביל להחריש ת'אנטישמים האלה (סתםסתם
). כמה סקרים כתבת לפה ? סקר אחד. וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לא המון. מאמין באלוהים ? כן. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? כן. מה גורם לך לחשוב ככה ? שטיפות מח? מי המורה האהובה עלייך ? ירדנה!!!
(המורה ללשון) והשנואה ? לא יודעת. ומה הצבע האהוב עלייך ? כחול. ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? חכמה. יווווופי. טופי. רואה סרטים מצויירים ? לא. בקושי רואה טלוויזיה. איזה ? --- ילדותי ? לפעמים. מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? לרוב לא מאוד יפה. אבל כל מקרה לגופו. ועל בנים עם שיער ארוך ? מוסיף בהרבה מאוד מקרים, וגורע בהרבה מקרים. אבל כשזה מוסיף.. זה מוסיף

שאלון עצבני../images/Emo69.gif

מה קורה ? מה שלומך ? יווווופי ! תודה אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? אני בת וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? לא זוכרת אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? מרעידה ת'רגל חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. מה הדבר האחרון שאכלת ? ממרח שוקולד אהה.... מתי זה היה ? לפני חצי שעה שומע מוזיקה ? לא למה ? כי אין לי כוח וגם אין לי ממש איזה שיר ? תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? הבוקר האאאא... עם מי ? ליאת:] אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? כל דבר שגורם לעוול זה מבורך ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? ככה ככה ושקרים לא לבנים :p ? ככה ככה, קשה לי לשקר הרבה זמן נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? יש סיכוי סביר שכן ולא תגיד לו את זה בפנים ? אה אמ, לא יודעת איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? גלי ומה יש לך ? גלי !!! הולכים עם צעיפים ? לא וכובעים ? לא כפפות ? לא (אבל זה רעיון טוב :S ) מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף גמאני חושבת שחורף זה חרא שובניסט ? לא (באופן מפתיע) פמינסט ? לא אוהב מיץ תפוזים ? כןןןןןןןן נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? דווקא קשורות יחסית לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? יאפ שותה קולה ? לא ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! אני אישית מכורה... איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? לא מבינה בזה ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? ומה הכי מעפן ? אוהב ללכת לים ? לא ולבריכה ? נכון אתה מתגעגע ? לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? כן איזה הכייייייי הכי ? חלב עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] לא במה ? איזה מגמה אתה בבצפר ? ביולוגיה ימית ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? קולנוע
אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? מוזר.. באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? כל מיני ובחופשים ארוכים ? כל השעות מנהל פורום ? לא איזה ? וקומונה ? לא בלוג יש ? לא:$ הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? אלטרנטיבי
וזמר\זמרת\להקה ? את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? כמה סקרים כתבת לפה ? 10 ככה :$ וכמה ענו עליהם ? הרבה ? לפעמים מאמין באלוהים ? לא אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? מה גורם לך לחשוב ככה ? מי המורה האהובה עלייך ? והשנואה ? ומה הצבע האהוב עלייך ? סגול אולי... אולי לא ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? אני משתתפת בצערך יווווופי. רואה סרטים מצויירים ? כן איזה ? אנימה
ילדותי ?
מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? מכוער לרוב ועל בנים עם שיער ארוך ? אם הם מטאליסטים שבדים בלונדינים זה בסדר

mogili

New member
משעמם

מה קורה ? כרגיל >> מה שלומך ? חרא יווווופי ! -_-" אז בוא ספר לנו קצת על עצמך. בן כמה אתה ? 14[וחצי P:] וואלה ? יאאאאפה ! מה התאריך לידה המדוייק שלך...? 23.4.1992 אז מה, מה אתה עושה עכשיו ? ממש ממש כלום חוץ מלענות על הסקר. חכמולוג. -_-" כלום מה הדבר האחרון שאכלת ? עוגה אהה.... מתי זה היה ? לפני כמה שעות טובות שומע מוזיקה ? יאפ למה ? כי אני מאוד אוהבת את זה איזה שיר ? NO ONE KNOWS'GREENDAY תגיד, מתי בפעם האחרונה דיברת בטלפון..? היום. מישו התקשר ואמא הייתה עסוקה אז עניתי. האאאא... עם מי ? מישהי שרצתה לדבר עם אמא :X אתה מאמין שיש דבר כזה שקרים לבנים ? או ששקר זה שקר, לא משנה איזה צבע ? אע? אין לי כוח לחשוב על זה XD ויצא לך פעם לשקר שקרים לבנים ? מלאא ושקרים לא לבנים :p ? יאפ =\ נגיד שאתה שונא עכשיו מישהו בדם, אתה תגרום לו להבין את זה מההתנהגות שלך ? ברור ולא תגיד לו את זה בפנים ? אע, אולי איזה שיער יותר יפה, חלק תלתלים או גלי ? חלק ומה יש לך ? תלתלים |: הולכים עם צעיפים ?לפעמים, כשיש לי XD וכובעים ? לא כפפות ? רוצה, אבל אין לי מה עדיף, חורף או קיץ ? חורף!!1@ שובניסט ? לא פמינסט ? לא סגורה על זה אוהב מיץ תפוזים ? איכ לא נכון השאלות שלי לא קשורות אחת לשניה ? אמ כע לא נורא... אתה עונה על זה בכל זאת, לא ? יאפ שותה קולה ? יותר נכון מתקיימת על קולה. ומודע לזה שזה כנראה הדבר הכי מזיק שאתה מכניס לגוף שלך ? כע אז למה אתה ממשיך לשתות את זה ?!?!?! כי זה טעים! איזה פרי אתה הכי אוהב בחורף ? לאדעת, מה שיש. ואיזה פרי הכי מעפן יש בחורף ? מה שלא טעים? |: ובקיץ - מה אתה הכי אוהב ? תאמת? כלום ומה הכי מעפן ? ה-כ-ל. כל הזמן חם, ואם כל הכבוד לחופש הגדול אחרי חודש כבר נמאס להיות כל הזמן בבית |: אוהב ללכת לים ? ממש לא ולבריכה ? לא נכון אתה מתגעגע ? איכ לבריכה? לא לא נורא, עוד מעט יהיה קיץ. אוהב שוקולד ? לא משו איזה הכייייייי הכי ? חלב, רגיל כזה. עבדת פעם ? [לאאא אני לא מדברת על בייביסיטר, גאונים.] כע במה ? ברפת איזה מגמה אתה בבצפר ? - ומה המקצוע הכי שנוא עלייך ? מת' אתה אוהב איזשהו מקצוע...? איזה ? לא באיזה שעה אתה מתוערר בדרך כלל ביום שבת ? 12:00-17:00 ובחופשים ארוכים ? מתישו בצהריים מנהל פורום ? לא איזה ? -_-" וקומונה ? לא בלוג יש ? כבר לא. הא... אז תגיד - איזה סגנון מוזיקה אתה שומע הכי הרבה ? פאנק. וזמר\זמרת\להקה ? גרין דיי\AFI את מי היית ממליץ לשלוח לאירוויזיון 2006 ? לאדעת כמה סקרים כתבת לפה ? 0 וכמה ענו עליהם ? הרבה ? - מאמין באלוהים ? לאדעת. יש משו למעלה, לא סגורה על זה. אתה מאמין שמה שאתה עושה לטוב ולרע נרשם אצלו ? אני חושבת על זה רק כשאני עושה דברים רעים אז לאדעת מה גורם לך לחשוב ככה ? דברים רעים? O: מי המורה האהובה עלייך ? אין כזה. והשנואה ? אממ יש הרבה. קלי למשל. ומה הצבע האהוב עלייך ? אדום ידוע לך שהייתה לי הרגע שאלה אבל החלטתי שאני ארשום אותה אחרי ה3 האחרונות ושכחתי מה היא הייתה ? אע? רואה סרטים מצויירים ? לפעמים איזה ? מה שיש ילדותי ? לא ממש מה אתה חושב על בנות עם שיער קצוץ ? יפה ? מכוער ? רגיל ? תלוי למי, אבל בסה"כ לא. ועל בנים עם שיער ארוך ? יפה-יפה

למעלה