אממ מישהו כאן הולך לרוק העצמאות? מישהו כאן היה בבומבמלה? אם כן, שתפו אותנו בחוויות :]
R rubia15 New member 1/5/06 #1 אממ מישהו כאן הולך לרוק העצמאות? מישהו כאן היה בבומבמלה? אם כן, שתפו אותנו בחוויות :]
S sh53 New member 2/5/06 #2 אז מה התוכניות שלך בסוף? איפה את בסוף הולכת לבלות? אני בדיעה שכדאי ללכת, העיקר ללכת, אפילו לא משנה לאן, העיקר לצאת ולהרגיש את האווירה של החג.
אז מה התוכניות שלך בסוף? איפה את בסוף הולכת לבלות? אני בדיעה שכדאי ללכת, העיקר ללכת, אפילו לא משנה לאן, העיקר לצאת ולהרגיש את האווירה של החג.
S sweetdreams New member 2/5/06 #3 ת'אמת שאני מאוד לא חובבת את ההמולה של יום העצמאות בחוץ... לא ממש עושה לי את זה. בדר"כ הייתי נפגשת עם חברים/חברות למשהו יותר צנוע ואינטימי.. אבל היום דווקא מה שבעיקר מתחשק לי זה לנוח. בהמשך השבוע אני אפצה על זה.. אם יהיו משהו מיוחד אתם תקבלו עדכונים
ת'אמת שאני מאוד לא חובבת את ההמולה של יום העצמאות בחוץ... לא ממש עושה לי את זה. בדר"כ הייתי נפגשת עם חברים/חברות למשהו יותר צנוע ואינטימי.. אבל היום דווקא מה שבעיקר מתחשק לי זה לנוח. בהמשך השבוע אני אפצה על זה.. אם יהיו משהו מיוחד אתם תקבלו עדכונים