מסתכלת* נמצאת*
D DaNa KaMa DaNa NaMa New member 5/10/04 #1 אממ.... תגידו.. יש/היה משו בין ג'סיקה ללוגן (המושלם והחתיך מכולם)? סורי על הבורות.. =]
A anauis New member 5/10/04 #2 היה משהו ... הם היו ביחד , אבל עכשיו הם נפרדו. גם אפשר לראות בבלופרים ובקטע שמראיינים אותם וגם לוגן בעצמו אמר שהיא הייתה בוהה בו כזה והוא תמיד היה לחוץ לידה (מי לא). לא יודע אבל למה הם נפרדו.....
היה משהו ... הם היו ביחד , אבל עכשיו הם נפרדו. גם אפשר לראות בבלופרים ובקטע שמראיינים אותם וגם לוגן בעצמו אמר שהיא הייתה בוהה בו כזה והוא תמיד היה לחוץ לידה (מי לא). לא יודע אבל למה הם נפרדו.....
A anauis New member 5/10/04 #5 תמונה מהפעם הראשונה שהם נפגשו זה לא אני שמתי תחץ הזה. זה ככה ערכו את הקטע הזה כדי להראות שג'ס הייתה בוהה בו במהלך הצילומים של הסידרה ,וזה לא רק בפעם הראשונה שהם נפגשו.
תמונה מהפעם הראשונה שהם נפגשו זה לא אני שמתי תחץ הזה. זה ככה ערכו את הקטע הזה כדי להראות שג'ס הייתה בוהה בו במהלך הצילומים של הסידרה ,וזה לא רק בפעם הראשונה שהם נפגשו.
A anauis New member 8/10/04 #19 לא לקחתי תתמונות האלה מאתר , הורדתי ממירק תתוספות שבאים יחד עם ה dvd של Dark Angel . יש שמה ראיונות, בלופרים ועוד כמה דברים.
לא לקחתי תתמונות האלה מאתר , הורדתי ממירק תתוספות שבאים יחד עם ה dvd של Dark Angel . יש שמה ראיונות, בלופרים ועוד כמה דברים.
S SAPIR5552 New member 8/10/04 #23 יש עוד תמונות? אתה יכול להכניס עוד תמונות לפורום הזה?? כמו התמונות האלה?
S SAPIR5552 New member 8/10/04 #24 יש עוד תמונות? אתה יכול להכניס עוד תמונות לפורום הזה?? כמו התמונות האלה?
S SAPIR5552 New member 8/10/04 #18 איפה היה רשום את זה? בבקשה כבר רשמתי לך את זה את יכול/ה לתת לי תכתובת של האתר?
A anauis New member 8/10/04 #20 גם את זה לא לקחתי מאתר , מייקל אמר את זה כששאלו שאלות על הסידרה ועל מה שקרא בינו לבין ג'ס.