אממ....

נצל"ש

למה יש הודעות שנמחקות מהפורום.? רשמתי הודעה לפני כמה זמן ועכשיו שאני מסכלת היא לא נמצא למה זה קרה?

Nitzan122

New member
גם לי זה קרה

לפני כמה זמן זה איזה באג בתפוז "מפלצת ההודעות" או משו כזה... היא לפעמים מוחקת הודעות אחרי כמה דקות או מראה כאילו זה שולח הודעה ובעצם זה לא לפי מה שהבנתי אין להם ממש מושג למה זה קורה אבל מנסים לסדר את זה

Nitzan122

New member
זה לא קשור

ממש כששלחתי זה הראה לי שזה שולח וזה פשוט לא שלח-זה לא יכול להיות המנהלים מוחקים את זה לפני שזה מגיע... כששאלתי למה זה קורה אמרו לי שזה גם אחרי כמה דקות לפעמים קורה אבל זה לא המנהלים...

ברודי

New member
../images/Emo46.gif

למה שהמנהלים סתם ימחקו הודעות להנאתם? "מפלצת ההודעות" היא באג במערכת של תפוז ש"אוכלת" הודעות אחרי או בזמן שהם נשלחו, אני לא ממש בקיאה בעניינים של המפלצת אבל זה ידוע שהיא קיימת ומתכנתי תפוז האמיצים נלחמים בה כבר זמן רב תוך כדי חרוף נפשם
. יש כבוד.

kyle chandler

New member
נצל"ש - כרגע בערוץ 3!../images/Emo168.gif

ג'נסן אקלס במיני-סדרה "בלונדינית"!!!!!!!!!!!!!! יש נראה לי איזה 5 פרקים עכשיו ברצף

Lorly

New member
שייטטטטטט

נו גיליתי את החסרונות של לישון עד 1 בצהריים!!!! ראיתי את הסוף של המיני סדרה הזאת לפני כמה חודשים כשהיה חג אחר... נראה לי שבועות... אולי לא... ועד שקלטתי שזה ג'נסן כבר נגמר!!! גררררררררררררר הולכת לראות סרטונים כדי להתעודד סתם אני לא כזאת פנאטית שלו

anauis

New member
נצל"ש זה..

זה רשאי תיבות של ניצול שירשור או משהו כזה. נגיד אם שאלתי משהו בפורום, ומישהו אחר גם רוצה לשאול משהו אחר, אז במקום שהוא יפתח הודעה חדשה הוא עושה נצל"ש להודעה שלי ושם תהודעה שלו כתגובה להודעה שלי, במקום לעשות הודעה חדשה.

14candy

New member
נצל"ש

זה שאתה מנצל את השירשור הזה בשביל לשאול/להגיד משהו שלא קשור ...בערך..

kyle chandler

New member
לא לא קשור../images/Emo168.gif

(מזכיר לי את הפרק עם האלווין השיחה במכשיר קשר של סקטצ'י ונורמל) אלא לא מספיק חשוב בשביל להוריד הודעות למטה

למעלה