אממ..

אממ..

אני יורד לחבורה רבע שעה-חצי שעה

משלב את זה עם אצבע בכיפוף של בואי לפה.
הבחורה אומרת שאני מדהים, אני גם תמיד שם לב לאנחות.
אבל, היא לא גומרת, זה משגע אותי,
שאלתי אותה, איך היא רוצה שאני אגע בך.
היא אומרת שאיך שאני נוגע.

זה מחרפן אותי.

תשמע

מי שיורד לחבורה רבע שעה-חצי שעה באמת אני מורידה את הכובע
הספק מופלא
כמה היו שם, בחבורה הזאת?

Gray Fox

New member

קראת את הכתבה

שאנה שמה לפני כמה ימים?
נראה לי שאולי זה יעזור לכם.
גם היא צריכה להיות בעינין- לא רק אתה.

יש סיכוי ממש טוב

שאם היא לא מרגישה מספיק בנוח ומשוחררת - היא לא תגמור לא משנה עד כמה אתה טוב.

במה זה בדרך כלל מסתיים?
היא עוצרת אותך? אתה מתייאש?

בכל מקרה, דבר איתה על זה, תבינו ביחד מה היא צריכה בשביל להשתחרר.

אולי הטכניקה היא לא הבעיה פה

אלא היכולת שלה להתנתק ולהרגע מספיק כדי לגמור לפניך.
קודם כל - תוריד לחץ. לא רוצה שהיא תגמור. לא שואל אם היא גמרה, לא מחפש היא תגמור, מזה לגמור בכלל?
דרך אגב, אפשר להנות אחו שילנג גם בלי לגמור.

תוריד לחץ ותגרום לה לא לרק לגירוי הנכון אלא גם להרגשת הבטחון לגמור לפניך.
איזה קשות אנחנו!!!!

mynameisktt

New member
קבל:

חלק 1 – הצד הטכני.
א. מומלץ לשמן את האצבע, זה עולם אחר עם השמן.
ב. הלחיצה צריכה להיות חזקה אבל בשום אופן לא מכאיבה או חזקה מידי.
ג. במידה ואתה תוך כדי יורד לה, אז שמור על קצב ליקוק אחיד לכל אורך הדרך (זה הדבר הכי חשוב בירידה!!!).
ד. הלשון חייבת להיות רפויה ועדינה, דחוף את האצבע שלך לפה של עצמך ותתאמן באיך ללקק בעדינות (אני רציני, אתה תגלה שבאקט עצמו תוך כדי ליקוק אתה נזכר להיות עם לשון עדינה).
ה. כאשר אתה מעסה לה את נקודת הג'י, אתה כבר אחרי 10-20 דקות תרגיש את כלי הדם מתנפחים וזה אומר שאתה בכיוון הנכון, גמירה מנקודת הג'י יכולה לקחת גם 45-60 דקות.
חלק 2 – הצד הנפשי.
אישה יכולה לגמור גם במחשבה, אם תשכיל להביא אותה למצב של גירוי גבוה אז תצטרך לעבוד פחות קשה בצד הטכני.
יש המון מה לרשום אבל אני אציין רק כמה נקודות (הסגנון יהיה רומנטי):
א. צור אווירה רגועה.
ב. תאורה עדינה \ נרות.
ג. הרבה לפני שמורידים בגדים, כבר שנפגשים בערב, חיבוק ארוך ארוך וכמה מילים טובות ("כמה שהתגעגעתי אליך היום" וכו), זה מדעי העניין עם החיבוק, היא כבר תתחיל להכנס למוד הרגוע.
ד. קצת יין, אבל ממש מעט.
ה. תשכיב אותה אתה במיטה תוך כדי שאתה מסדר לה את הכרית מתחת לראש ושואל אותה עם נוח לה, עכשיו זה הזמן להגיד לה שאתה ממש אבל ממש אוהב לרדת לה והיום אתה מתכוון לרדת לה לפחות שעה כי אתה פשוט אוהב את זה, אז היא יכולה לשכב ולהרגע (חשוב להזכיר את הזמן הארוך שאתה הולך לרדת לה כי היא לא תחשוב כל הזמן שאתה כל כל מתאמץ).
ו. כמה מחמאות על הגוף שלה ועל כמה שהכוס שלה יפה ולעבודה (תמיד תגיד מחמאות שאתה באמת מאמין בהן, אם תשקר היא תרגיש!).
ז. אל תקפוץ ישר למטה לכוס, אתה חייב למשוך זמן ולחרמן אותה בטירוף, זה יחסוך לך עבודה בהמשך, תתחיל בנשיקות מהצוואר ומטה, לאט לאט, ומידי פעם תחזור למעלה, אל תתן לה לחשוב שאתה כל הזמן בכיוון למטה, שאתה מגיע לאיזור הכוס תרד קצת למטה לכיוון הרגלים ותחזור למעלה, תלקק מסביב אבל לא את הדגדגן, בקיצור תמשוך זמן בצורה סבירה ואז תתחיל בליקוק + אצבע בקצב אחיד עד לגמירה.
ח. כלל - לעולם אל תשאל אותה אם היא גמרה או תוך כדי אם זה טוב לה.

אחחח

לו נשים היו מכונות... הכל היה כל כך פשוט!

(הולך להתכרבל עם האישה העירומה במיטה שלי...)

נכון אבל

אחרי ההודעה שלו ממש בא לי לקפוץ איתו למיטה

כמה מהעצות טובות ורוח הדברים נכון עבור הרבה מאוד נשים.

MiSafada

New member
מסכימה עם כל מילה!!!

זאת הדרך הנכונה להגיע לאורגזמה המיוחלת.

אגב, אל תתייאש, אין דבר כזה שאישה לא גומרת אף פעם. היא צריכה להתחבר לעצמה ולדעת מה היא רוצה והכי חשוב - איך!
אחרי הפעם הראשונה תמשיכו לתרגל, הגמירות יגיעו ברצף אחת אחרי השניה... עונג אמיתי :)

זה רק אני או שנהיה פה חם?!

בהצלחה!!

הרוב נכון..

אני ממליצה גם האזנה מתמדת לנשימות שלה, לקצב התזוזה של האגן שלה.
בנוסף, ככל שקצב האנחות והתזוזה שלה הולך וגובר לחזק לאט לאט את פעולת הלשון והאצבעות.

וגם!!
אם אתה שם לב שאין שוב תגובה ממנה, מינית או מילולית, אז אל תתבייש לשאול אותה אם זה נעים לה או לא.,
תקשורת בסקס זה חשוב.. ואולי היא אוהבת את זה חזק\חלש יותר.. רצוי שתשאל אותה במקרה של מה שכתבתי קודם.

ועוד משו.. לא חייב שמן, אם חירמנת אותה מספיק היא אמורה להיות מספיק רטובה טבעי ובעזרת הלשון שלך שרק תוסיף רטיבות..
אני בחיים לא השתמשתי בשמן לירידות. לא ממליצה. חוסר

mynameisktt

New member
מחדד את מה שכתבתי:

1. השמן נועד רק לאצבע שמעסה את נקודת הג'י, ולא לשאר האיזורים.
2. צריך למצוא את הקצב ירידה (מהר\לאט) כמו שציינת, לפי נשימות תזוזת האגן, הערות של האישה, אבל ברגע שאתה על הגל אל תזוז תשאר בקצב אחיד עד הסוף (שינוי קצב מוציא מהריכוז).
3. לגבי השאלות זה לא שאסור לדבר, וגם אין כלל שתופס על כל הנשים, כל אחת היא עולם משל עצמה אבל הכוונה שכל מיני שאלות גם אם הם מכוונה טובה בסוף יכולות לכבות משהו אצלה (בתת מודע), אני לא בטוח שהצלחתי להעביר את המסר כמו שצריך אבל שיהיה.

למעלה