אממ..

מממ..

זה תלוי בהעדפה אישית, אני אף פעם לא דחפתי לשון לנרתיק, רק לישבן;)
(ועל הדגדגן כמובן)

ניסיתי...פחות ריגש אותי..

אף פעם הכוונה שזה לא משו שקורה אצלי שאני יורדת לבחורה.. לנסות ניסיתי..

חופ שיה

New member
אותי זה משעמם ובקושי מורגש. אבל אם זה מה

שעושה לו את זה. סו בי איט. רק שלא יתקע שם עם הלשון יותר מידי, כי אני אתחיל לפהק.:)

אני בדעתי נשארת..

לא צריך שמן לכוס.
אם עושים עבודה טובה הכל רטוב וחמים בלי שום שמן גועלי.
יש פעמים שהרטיבות כזאת רצינית שאני מרטיבה איתה גם את הישבן.. ואז בכלל לא צריך סיכוח.

ולא דיברתי על חפירות לבחורה, מה מו מי.. סתם בעדינות אם נעים לה.

בכל אופן, כמו שכתבתי, הרוב נכון:)

אם עושים עבודה טובה הכל רטוב וחמים בלי שום שמן גועלי. לגמרי.

Hastelloy

New member
לא לגמרה נכון, תן לי לחדד אותך עוד יותר

1. שמן זה כשאתה מלקק לה עם הלשון וגם אז זה אמור להיות שמן מנועים מסוג קאסטור GTX.
אבל אם אתה מכניס אצבע אז אתה צריך חומר סיכה מיוחד בשם בורון ניטריד הקסגונלי שמשמש גשושיות של נאס"א בכוכבי לכת והירח.
תקנה את זה יחד עם הנרות והיין.

2. קודם כל את קצב הנשימות ותזוזות האגן צריך למדוד עם חיישנים ואז קובעים את קצב הליקוק בעזרת תוכנה מיוחדת ומחשב עם מיקרופון כדי שהתוכנה תוכל להקשיב לאישה ולשאול אותה איך היא אוהבת את זה.

3. אסור לדבר בכלל אחרת זה יכבה משהו בתת מודע של התוכנה והיא לא תצליח להבין באיזה "עולם משל עצמה" האישה חיה. ואז האישה לעולם לא תגמור...

מקווה שהבהרתי את המסר שלי פה P:

Hastelloy

New member
מי אמר לך שכולן מזיזות את האגן? או שאת יכולה

לשמוע תמיד את הנשימות ואת קצב הנשימות של כולן? ובכלל מה בדיוק את תעשי עם המידע הזה?.
גם לנשים יש פידבק גופני של גירוי מיני, הרבה פעמים קוראים לזה "זקפה נשית" בה הדגדגן מתנפח בתגובה לגירוי מוצלח שלו.
זה מעיק לתת פידבק כל שניה עם איזה הנאחה מזויפת או מילות עידוד או משהו כזה.

אאא...אכתוב לשתכם...

לא זוכרת כרגע בחורה שהתקשחה לקראת אורגזמה.. (וכמו שנאמר פה לא פעם, כולנו שונות)

בשביל הבחור מלמעלה, אני אנסה לעשות הערכה גסה לכלל הנשים שנכנסו למיטתי:
רובן מניעות מעט את האגן (קדימה ואחורה, בתנועות קטנות), הבטן עולה ויורדת (למעלה ולמטה, בתנועות קטנות), זמן הנשימות- בין אחת לשנייה- הולך ומתקצר, וככל שמתקרבים לאורגזמה מתחילים רטטים עדינים בבטן התחתונה שמתגברים ועוברים גם לרגליים ואז לעמוד השידרה ולמוח:)

ועוד משו, אני חושבת שזה גם מאוד תלוי ברמת הפתיחות של הבחורה שאיתי.
קרה לי בצעירותי ששכבתי עם בחורה שהייתי הראשונה שלה והיא הייתה ממש לחוצה ולא זזה בכלל במיטה, רק באורגזמה עצמה ואז אחרי שהכירה אותי ושכבנו מספר פעמים אז הרשתה לעצמה להתנועעה קצת יותר (אגן, בטן, ידיים).

Hastelloy

New member
זה לא דווקא להתקשח אלה פשוט לא לזוז

בדרך כלל אנשים פשוט שוכבים/יושבים/עומדים דיי בשקט כשיורדים להם ולא מרגישים צורך לזוז יותר מידי, וכך או כך כשזזים זה לא אוטומטי או משהו כזה.
אני חושב שאת מתבלבלת בין ניסיון אישי שלך עם נשים במיטה לבין דעה או ניסיון אישי שלך עם האורגזמה שלך עם כל הקטע של הרטטים בבטן ובעמוד השדרה ובמוח..

וזה ידוע שהרבה פעמים מתנשפים בזמן הנאה מינית אבל הקטע הוא שלא תמיד שומעים את זה וזה בעייתי לשמוע את זה גם כשזה כן מספיק חזק כך שזה לא ממש פידבק טוב לאם היא נהנת או לא.

קיצר אין טעם לסבך את זה סתם פשוט מלקקים/מוצצים את הדגדגן כמו שאצל הגבר מוצצים/מלקקים את הזיין, אפשר לעשות את זה טוב יותר או פחות אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

אני לא מתבלבלת, כתבתי במפורש.

זה נטו מנסיון שלי.

וכל שאר מה שכתבת שם, זה כנראה ניסיון שלך בלבד.

סתם לידע כללי, לכמה נשים ירדת בחייך?

Hastelloy

New member
אם את מרגישה רטט בעמוד השדרה ובראש

זה מקרה אישי שלך ולא קשור לנשים אחרות, ותכלס אם זה באמת מה שאת מרגישה כדי לך לבדוק את זה אצל רופא או משהו.

ומה שתארתי זה לא נסיון אישי זה פשוט נכון, בדרך כלל אנשים שוכבים בשקט יחסית אלה אם כן הם(בדרך כלל הן) מזייפות אורגזמה או פשוט מנסות להראות לבן הזוג שהן נהנות

Hastelloy

New member
שחכתי לענות על זה בהודעה מקודם

ירדתי כמה פעמים למישהי אחת, אבל זה לא משנה למה שאני אומר בכל מקרה.

טוב,

אם אתה בן 20 באמת.. וירדת רק לבחורה אחת אז יש לך עוד הרבה זמן לחוות נשים אחרות.
מהדיבור שלך חשבתי לרגע שאתה בן חמישים והיית לפחות עם מאה נשים.

בכל אופן, תנסה לשנות גישה בנוגע ל״בחורות לא זזות״ ו״סרט פורנו״... ככה יותר נשים יפתחו בפניך ותעשה הרבההה יותר כיף בחיים.

ושוב, זה נאמר מנסיון.

Hastelloy

New member
מה שנכון נכון וזה לא משנה עם כמה אנשים עשיתי

את זה. במיוחד מה שאני אומר על המשחק המוגזם שיש בסרטי פורנו.

Hastelloy

New member
צר לי אבל זה אוסף קשקושים שלא קשור לכלום

וסתם מלא קביעות לא נכונות או נכונות באופן כללי מידי גם לגברים וגם לנשים אבל לא מחייב לגמירה של אף אחד.

אנשים צריכים להפסיק עם ה"מדריכים" המטופשים האלה כאילו לרדת לאישה זה איזה משהו מסובך ומיוחד שצריך ללמוד אותו.

למעלה