אממ

חמודהה2

New member
אממ

כבר כמה פעמים ידיד שלי , חברה שלי ואני מנסים להשיג בפלא ידיד משותף שלנו שלא ראינו כמה חודשים . התקשרנו כל אחד בנפרד במשך כל החודשים האלו והוא לא עונה... בהתחלה חשבתי שהוא פשוט עסוק או שהחליף מספר . אני וחברה שלי ניסנו להתקשר היום מחסום והוא ענה!! אחרי שעה בערך התקשרתי שוב ( רגיל ) והוא לא ענה .. ישר הבנתי שמדובר בסינוןןןןן .. אני לא מבינה למה .. ההינו חבריםם כל כך טובים במשך 4 שנים .. בחיים לא רבנו , אפילו לא ויכוח .. היה לנו כל כך נחמד יחד ... אני לא מבינה מה זה הסינון הזה... מה דעתכם מה יכולה להיות הסיבה? קרה לכם דבר כזה פעם? ואני לא רוצה להתקשר אליו מחסום ואז לשאול אותו .. כי הוא לא רוצה לדברר ( אם הוא מסנן אותי ככה ואת שני חברים שלי )

sh53

New member
יכול להיות שזה קשור בכלל בו ולא בכם

שאולי הוא מתגעגע מאוד וקשה לו בלעדיכם, אבל זו הדרך שלו להתמודד עם המצב - לא להעלות זכרונות איתכם, לא להתקשר ולהקשר אליכם רגשית, להמשיך הלאה בחיים. יכול להיות שהוא עובר תקופה קשה בחיים ורוצה לעבור אותה לבד, רוצה שקט נפשי ושיעזבו אותו לנפשו ושוב - זה לא קשור אליכם. יכול להיות שהוא רוצה לסיים פרק בחיים, שהוא מרגיש שאין טעם להשקיע בקשר ממרחק כזה רב ושאין בו תועלת. כלומר הוא חושב הגיונית-כלכלית - אם אין טעם להשקיע, אז לא משקיעים. יכול להיות שיש דברים שאת לא יודעת, אולי הוא נפגע מאחד החברים האחרים, אמנם לא קשור אלייך, אבל לא רוצה להיות בקשר יותר. נכון או לא נכון לנתק קשר עם כולם, זה כבר ענין שלו. לסיום - הוא החליט מסיבות השמורות עמו שלא לשמור עמכם על קשר? כבדו אותו. אתם עשיתם את שלכם וניסיתם ליצור איתו קשר יותר מפעם אחת. הוא יודע שניסיתם והוא יודע שהוא חשוב לכם, עכשיו "הכדור" אצלו ואם הוא ירצה לחדש את הקשר ואתם גם תהיו מעוניינים - אז מצויין, אם לא - אז כל אחד ימשיך בדרכו וישאר עם זכרונות יפים וטובים כי לפעמים אין מה לעשות וככה זה בחיים.

למעלה