אממ...... !

כן אדומה:)

אאאאאההה את ידידדדדדה של גיא????. רגע היו שלוש... כחול? אדום? או שחור? חחח אני זוכרת את הצבעיםם כאילו זה היה אתמול

S w e e t Baby1

New member
חחח איזה מתוקה!!!

תאמת הייתי עם ורוד! עם חצאיתתתת גינס וסטרפלס ורוד!!! זוכרת?

חעחעחיחיחעחעחיחעחעיחיחיע

כככן אני זוווווכרתתתתתת!!!!!!!!! :::::)) מאיהההההה!!!!!! בטח שאני זוככככככרת !!! שאלתי את גיא עליךךךךך הוא הביא לי את האייסיקיו שלך באמת עכשיו נזכרתי רשום לי אותו בפלאפון חח

S w e e t Baby1

New member
חחחח יא מותק אחת!

דברי איתי כבר באי סי קיו ונצחק שם על דברים כמו הילדה שהשאירה תהודעההה אבל אני מרחמת עלייך נשממה שלי(פרינסס הכוסית)! יאללה נראה לי שזאת תהיה ההודעה האחרונה שלי להיום פרינסס את כל כך אממ.... אין מילה בשבילך חכי תני לי לחפש במילון מילה שמתארת אותך..... אוי אין!!! כנראה שכחו למצוא מילה שמתארת את הכיעור של העולם!! מתה עלייך בובה

S w e e t Baby1

New member
עוד עצה אחרונה!!!!!!!!

בתור אחת שיש לה טבעוות שקופות(ומורידים לי עוד חודש) אז.... להשתדל כמה שפחות לצחוק...או לעשות טבעות שקופות! ואם יצא לך בטעות ואתה צוחק! אז שלא תחשוב אפילו לשים תתמונה שך בפורום טיפוח אישי אבל את שמת פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

S w e e t Baby1

New member
תגובה חיובית ושלילית

נתחיל עם השלילית קודם כלללל איך התכוונת לשים מסיככת אב"ח?!!?!? ולחיובית להיום:)(היחידה נראה לי.........) תסתכלי על זה בצורה חיובית.... בוא נגיד את הולכת ככה לים יום שמש.......בא לך להסתלבט וללבוש תבגד ים שלך-שדרך אגב אני מקווה שבשבילך הוא בגד ים שלם ולא בקיני חס וחלילה! ובא לך להכנס למים כי את רואה שם המון דגים ובא לך להיות עם הדגים אז את יכולה בעזרת האף לשבור גלים! או אם נגיד את שונאת דגים את יכולה בעזרת האף לגרום להם לחשוב שכריש בא.. מקווה שעזרתי לך להרגיש טוב עם עצמך אחותי לאב יו :)

אן מרי17

New member
Sweet baby

טוב שלא התלהבנו... השארת פה 100 הודעות רק לרדת עליה? רוצה שאני אעזור לך למצוא את החיים שלך? ואם את רוצה לפחות להצחיק פה מישהו תבחרי בהומור קצת יותר גבוה, עברנו פה כיתה א' מתוקה ולמקרה שאולי התבלבלת פה זה לא פורום גנון. אז חלאס. אני לא מגנה על פרינסס כי מי שיש לו עיניים ושכל (אני מבינה שעיניים יש לך אולי יש לך חסכים בדבר השני) יכול לראות מי יצאה פה מכוערת וילדותית עם חוש הומור נמוך.

S w e e t Baby1

New member
אן מרי17

עיניים ושכל יש לי נשמה....... ו...מי בדיוק יצאה פה מכוערת וילדותית עם חוש הומור נמוך?! אני?! חחחחח לא נשמה! תמצאי מישו אחר להגיד לו את זה כי לא ראית תמונה שלי.. ואם היית רואה תאמיני לי היית רק מקנאה! קיצר, מה שעוד רציתי להגיד זה שהיא בא לפה לפורום ומבקשת שנגיד לה תאמת ואנלא ילדה שקרנית כמו כל אלה פה שאמרו לה שהיא יפה וזה....וכוסית...חחחח רק שנייה! אז היא ביקשה תאמת היא קיבלה תאמת בפנים! ולא באתי להעליב אותה או משו אז מקווה שלא נעלבת נשמה!(פרינסס)

אן מרי17

New member
תשמעי

חמודה יש סוגים של כיעור וכיעור לא חייב להיות חיצוני. ונכון שהיא ביקשה את דעתם הכנה של הכותבים, אבל מה שאת עשית זה פשוט לינץ' ותני לי לתקן את דברי מקודם: זה היה מעשה מכוער מאוד! ולי אין צורך לרדת על אנשים שבכל זאת באו לבקש דיעה תמימה בנושא, אני מספיק בטוחה במראה שלי גם בשביל לפרגן. וגם אם המראה שלה לא מצא חן בעיניך- יש צורה לכל דבר, בהתחלה ענית לה יפה ופתאום במין התקף סכיזופרניות לא כל כך מובן התחלת לרדת עליה. מה הקטע? היא הרי אמרה שאין לה מספיק ביטחון, אז למה להוריד לבן אדם את הביטחון יותר? זה פשוט רשעות טהורה. אני לא מכירה אותך או משהו ואין לי שום דבר נגדך אבל אם אני לא טועה זה פורום ייעוץ, אני לא ראיתי שום ייעוץ בדברים שלך.

לא מבינה../images/Emo3.gif

למה צריך להיות מגעילים אחד לשני? טיפוח אישי הוא לא רק חיצוני. אני חושבת שהיא נראית בסדר וגם אם היא רוצה לעשות שינוי זה זכותה, לא נראה לי שהיא ביקשה העלבות, אלא עצות. פרינסס, לדעתי שינויים זה תמיד כיף, לא משנה איך נראים. את רואה איזו דוגמנית שנשרה כל הזמן עם אותה תספורת או צבע בשיער כל החיים שלה? והן מהממות, אז כל אחד צריך שינוי. אני אומרת לכי על שינוי בסבבה. ניתוח אף, זה משהו שצריך לחשוב עליו הרבה, אם הגעת למסקנה שכן אז שיהיה בהצלחה ואם לא אז לא, כל טוב!

ואגב, מה המילה הזו כוסית?../images/Emo156.gif

מילה דוחה שצריכה להימחק מאוצר המילים של כל אחת ואחד שמכבד/ת את עצמו/עצמה. יום טוב לכולם!

כוסית-

מילה שהבנים מוצאים בה כמחמאה לנשים גם נשים תופסות את זה כמחמאה אבל זה בדיוק ההפך זה רק מראה שהדבר היחיד שמעניין אותם זה הגוף שלנו ולא שום דבר אחר!

S w e e t Baby1

New member
אני עצובית מאוד!!!!!!!!!

איפה את ילדה? ככה בורחת בלי להגיד שלום:( לפחות תגיבי למה ששלחו לך :(((((((((((((((((((((( בוכה בגללך

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אין לי מילים... אולי מילה אחת תתאר אותכם: מגעילים... פשוט גועל נפש. הילדה באה אליכם בבקשה נחמדה ואתם יורדים עליה כמו לא יודעת מה? אז יש יותר יפים ממנה, גם יש יותר מכוערים ממנה. היא בכלל לא כזאת "נוראה" כמו שאתם מתארים אותה! היא ביקשה עזרה. זהו. היא לא ביקשה שתרדו עליה ואני בטוחה שכולכם לא מלכות יופי! אתם מדברים על זה שיש לה ביטחון עצמי? רגע... מה זה..? "ואם היית רואה תאמיני לי היית רק מקנאה!" כן, יש עוד: "אבל הנה קבלי ממני באהבה רק שלא תקומי עם מיטה רטובה" ומה זה אם לא פאקינג ביטחון עצמי מופרז? טוב... בעצם.. ממי אני מצפה שיקשיב לי פה? פרחות שכותבות "נשמה" וכאלה...? שלא יודעות מהחיים שלהן? אה כן, אולי בעניין העישון, סמים, פיגור ואיך שחכתי? איך להיות לא בתולה בתוך זמן הכי קצר! יאפ... אני בהחלט מדברת פה אל קירות. נ.ב. לכל מי שעזר לפרינסס זה לא מכוון אליו.

A d i d a

New member

מנהלת, איך את נותנת להם לדבר ככה?!

../images/Emo2.gif

טוב קודם כל אני ממש אבל ממש ל-א פרחה!!! לא מעשנת, לא שותה.. ובטח שלא נותנת..... את מכירה אותי שאת אומרת כאלה דברים עליי? מתי אני בכלל אמרתי נשמה? אבל לאמשנה.. רק שתדעי שאני התכוונתי להתנצל ואני מתנצלת עכשיו על התנהגותי המפגרת אולי קצת נסחפתי.. (קצת הרבה......) ואני מממממממש מצטערת! ואת בכלל לא נוראית כמו שאני שאמרתי..... פשוט אני חושבת שזה נבע יותר מחוסר ביטחון שלי... וכמובן שאתם לא תבינו אחרי שרשמתי באחת ההודעות משהו אם תקומי עם מיטה רטובה... אגב זה היה בצחוק... זה נבע מחוסר ביטחון !!! כי אני כאילו מגנה על עצמי כשאני מתקיפה אחרים.. זתאמרת זה איכשהו נותן לך את הכוח .. לא משנה תביני תביני לא תביני לא תביני בכל אופן אני מתנצלת מכל הלב!!!!!!! באמת באמת באמת באמת באמת!!! גם מפרינסס וגם מכל חברי הפורום שהיו צריכים לסבול אותי ככה:\ לקח לי זמן להבין, אבל הבנתי אני מקווה שאתם לא תחשבו שאני איזו מכשפה ותסלחו לי על התנהגותי...

A d i d a

New member

מצטערת, פשוט ממה שכתבת הייתה לי תחושה... יותר ביססתי את הדברים שלי לזאתי. מה שחשוב הוא שהתנצלת [אליה] אבל יש לי תחושה שהיא כבר לא קוראת את השרשור הזה... נאי מציעה לך לעשות את זה במסרים...

למעלה