אממ...... !

PrincessGirl

New member
אממ...... !../images/Emo53.gif

תגידו לי מה אתם חושבים עלי אני רוצה תשובות כנות ואמתיות! תודה!

PrincessGirl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo141.gifכנסו!!!

תודה לתגובות! עכשיו, מה הכוונה שהגעתי למקום הנכון? תגידו אתם חושבים שאני צריכה ניתוח אףףף?? אני ממש שונאת את האף שלי אני מרגישה שאני חייבת להיפטר ממנו=ניתוח פלסטי,אבל אין לי מספיק כסף וביטחון@@ מה אתם חושבים עליי??? הצעות לשיפור ......

אם זה היה רק האף לא הייתה בעיה

את צריכה ממש ניתוח להחליף את כללל הגוף וכלללל הפרצוף אבל אפילו זה לא יעזור לך למה את מגיעה לפורום הזה למה?! מה לך ולטיפוח אישי?!

PrincessGirl

New member
מיאוו חביבי ! כנס!!

זה שאני צריכה לעשות ניתוח אף אני יודעת, אבל חוץמזה הגוף שלי ממש בסדר ובכלל אני נחשבת לכוסית בשיכבה שלי. נכנסתי לפורום טיפוח אישי, כדי לקבל דעות אמתיות וכנות בקשר למראה שלי, ולקבל עצות וטיפים איך לגבי איך לשפר את המראה שלי.

אן מרי17

New member
למיאו חביבי

למה להיות כזה מגעיל? בשביל מה להכנס לפורום ולרדת על מישהי ששלחה תמונה? זה ממש מגעיל ובעיני ממש לא לעניין. ורק לרקורד, תמונה שלך לא ראינו אז אין לך זכות להתחיל לרדת על אחרים.

S w e e t Baby1

New member
טוב אז כמה דברים נשמה.....

אם את כוסית בשכבה שלהם אז מה זה נקרא מכוערת בשכבה ש'כם הא?! ולהרגיע תטון שלך נשמה עכשיו אם את רוצה עצות וטיפים לגביי איך לשפר תמראה שלך אז יש לך ממי לקבל.... -תעשי משו עם השיער הוא סתם צבע אחיד כזה לא ממש מתאים לפרצופך המהמם.....אני הייתי אומרת לעשות גוונים ולשנות ממש תצורה של השיער...אולי קוצים?! בעצם לא! אז זה יבליט תאף...! בעע אממ אז לאדעת לא יתאים לך בלונד ולא יתאים לך גם חום אז עזבי תשיער תשאירי אותו כמו שהוא! -אמממממ תעשי גבות למרות שאין לך ממה(והגבות שלך לא ממש מתאימות לך) -בקשר לגוף....תלכי למכון כושר אממ....תתאפרי הרבה שיכסה את כל ה-ז-ב-ל-ה ואמממ....זה העצות שלי אלייך בהמון אהבה!!

S w e e t Baby1

New member
כנסיייי

את נראת ממש חמודה!!!! לדעתי את לא צריכה לעשות ניתוח אף אבל אם את מרגישה שאת צריכה ויש לך אומץ לעשות אז סבבה.....תעשי זה רק יכול לשפר תמראה שלך:)

אן מרי17

New member
בתור אחת שעשתה ניתוח בעצמה

אני יכולה לומר לך שאני הייתי מאלה שהאף נורא הפריע להם והשקעתי הרבה מאמצים נפשיים בניתוח הזה ואני מאוד מרוצה מהמראה שלי עכשיו. אבל, כשהסתכלתי על התמונה שלך ממש לא שמתי לב לאף שלך, ואני ממש לא חושבת שיש לך אף כזה נוראי ששווה לך לעבור את זה...פשוט זה תהליך דיי קשה מה עוד שאת אומרת שאין לך את הכספים להשקיע בזה. אני מציעה לך לרדת מהרעיון, אין שום דבר רע באף שלך.

דעתי...

אי אפשר לקבוע מתמונה אגב אני מעריצה צניעות משהו שאת לא... ובמקרה שלך אני באמת ממליצה להוריד פרופיל בובה!!! ואם את רוצה לדעת את דעתי!! (את ביקשת את דעתנו בעות שלך) אני ממליצה לעשות כמה שינויים.. לא חושבת שהאף ישנה הפרצוף עדין ישאר אותו דראק
חחח כוסית של השכבה? אם את כוסית אז מה אני?????????? מלכת היופי? מיס יוניברס? אני מתה פה1 כוסייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו עזבי מה אני חושבת.. אני עם הפסיכולוגיה שלי:) יכולה להגיד לך.. שאם את באת לפורום שמת תמונה שלך ושאלת איך את ואם את צריכה שיפור אומר שאת די בטוחה בעצמך ושאת חושבת שאת יפה והכל.. אגב אני מעריכה את הביטחון שלך, לא שהוא מוצדק, אבל מעריכה!!!!! בקיצוררררר אני חושבת שאת סתם באת לפה כדי שנחשוב כמו השכבה המוגבלת שלך שאת פשוט כוסית..... אז סורי לאכזב

S w e e t Baby1

New member
להרגע אחותי....

מזה פה? היית ממש רעה בהודעה(נו נו נו!!):) מה הקטע שלך הא? קודם כל אל תרדי על אדם שמשאיר פה תמונה כדיי שיתנו לו הצעות לשיפור(למרות שהמקרה הזה אבוד אבל שיהיה) קיצר לפני שאת מדברת על אחרים ויורדת עליהם תשאירי אולי תמונה שלך ? הא?1

את מדברת אליי?

אני מודעת לכך שאני לא כוסית כמוהה..... אבל הנה קבלי ממני באהבה רק שלא תקומי עם מיטה רטובה חחח סתם אני יודעת שאני לא נראית טוב... זה היה פשוט דורש... קחי.. שימי גם את...

S w e e t Baby1

New member
יא כוסית!!!!

אני מכירה אותך מאיפשהו!! את חברה במקרה של גיא משה? יא ננננשמממממה את נראת חבל"ז!! סורי שירדתי עלייך בהודעה הקודמת!!! אחותי את לא צכה שיפור!!! לעומת הפרינסס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן מאיפה את מכירה את גיא?

את מכירה אותי?... חח תראי איך השקעתי בשבילך ישר ביקשת תמונה ישר הצטלמתי חחחחחחחח

S w e e t Baby1

New member
:)יאאאאאאאאאא

אממ לאדעת פגשנו אני וחברים וחברות שלי אותו ועוד כמה חברים שלו במסיבה של ביו בפורים נראה לי ראיתי אותך שם עם החולצה רשת לא?????....

למעלה