ואפילו אינני יודע היכן להתחיל-
האם בכך שטארוט חוזים עתידות? האם בכך שהם אינם מדויקים ב100 אחוז? האם בגיבוב השטויות כדי לצאת ידי חובה,בדבר "הכל צפוי והרשות נתונה"? בעצם,כבר התרגלתי למיסטיקנים סוג ד',שברגע שקוראים תשובה חכמה של אדם חכם,כמו כוכב השחר,שנותנת את התשובה היחידה האפשרית,ולא מטייחת,מחליקה,מזייפת,מטעה,או מוטעה-מתגוננים תוך שימוש אובססיבי במילה פיוטי לי מדי,פילוסופי לי מדי,פסיכולוגי לי מדי..אני רוצה תכל'ס,עדיף בצורת מזון מהיר,עדיף אתמול,ולא נורא אם טיפשי,מטעה,מוטעה,או שטחי.בתכל'ס,גברת,לפסול תשובה כל כך נכונה כמו של כוכב השחר,ולהציג תחת זאת גיבובי אי דיוקים(שטויות בלשוני) ולקרוא לזה ממשי-לא בבית ספרנו. מצד שני,יותר ויותר נראה לי שבית ספרנו נמצא בעמדת מיעוט מכאיבה.נדמה לי שכך היא התרבות של המאה ה20-אי דיוקים שוטפים,זריקת גוזמאות שנראות כמו משהו פילוסופי,תבלון במעט מושגי פסיכולוגיה,קורטוב הבטחה לחיזוי עתידות,הסתייגות לא ברורה מדיוק של 100 אחוז,ובקיצור-חפיף,אחי,זאת הפרנסה שלי,ביחייאת דינדינ. טוב,אז אצלנו זה עובד אחרת-וטוב שכך.מידע כמו שאת הפנית אליו נקרה בדרכי כמעט מדי,וכבר התחסנתי מהבחילות שהיו לי פעם,וגם מהגיחוך הבלתי נשלט.אבל גישתך לעמדתו המובעת כהלכה והמדוייקת של כוכב השחר,דחפה אותי,שוב,וטוב שכך-מעבר לחליפת הדיפלומטיות הדרושה. יום נעים