אממ.. שלום!

yuvi217

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כי הוא כמו הורה, או מדריך בשביל הארי. רולינג הרגה את כל הדמויות האלה שבעצם אחראיות על הארי ועוזרות לו- ההורים של הארי, סיריוס, דמבלדור- כדי שבספר השביעי הארי ישאר לבד וילחם בוולדמורט לבד בלי עזרה משמעותית של מישהו כמו דמבלדור.

yuvi217

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

אני יובל בת 14 גם לי דמבלדור יהיה חסר מאוד.. הוא היה אחת הדמויות הכי טובות בספר, אם לא הכי טובה
מקווה שתהני פה!

m i t s u k i

New member
בורוכה הבאה../images/Emo54.gif

שלום לך^^ שמי נסטי ואני בת 14 מקווה שתשתלבי מהר^^

Eos14

New member
../images/Emo29.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

שחר, בת 14.5... השתלבות נעימה

DoubleTrouble

New member
שלום לך

ברוך הבא, מה נשמע? מקווה שתהני אורי גפני, 17 (באוקטובר) [email protected] זה המסן שלי יום טוב נ.ב: אולי כדאי שאני ירשום את הטקסט הזה בוורד וכל פעם אני יעתיק את הטקסט וידביק אותו בכל פעם שמישהו חדש בא.

R o n i t u s h

New member
אוי, תודה לכולכם!

חח באמת תודה, אני מאוד שמחה שאתם מקבלים כאן יפה את החדשים.. חח כן, אני מניחה שבאיזשהו דרך אני אתגבר בסוף על מותו של דמבלדור.. אבל יש משהו שלא ממש מסתדר לי.. עכשיו כשדמבלדור מת אז תולים את התמונה שלו בחדר של המנהל.. אז מה שלא הבנתי זה שאם התמונות מדברות כרגיל (טוב אולי לא ממש כרגיל, אבל הן בכל זאת מדברות כמו בן אדם..) אז למה הארי אמר שהוא לא יוכל לדבר איתו יותר? כלומר, הוא יוכל להתראות איתו גם ככה, אז זאת לא ממש פרידה סופית חח.. אבל אם הארי עוזב את הוגווורטס אז זאת כן.. אז בכל מקרה..

למעלה