אממ.. שלום!

R o n i t u s h

New member
אממ.. שלום! ../images/Emo9.gif

שלום, אני חדשה כאן.. קוראים לי רוני אני בת 13 מערד אוהבת מאודד חיות ו... מקווה להשתלב כאן! חח גם אני מאוד אוהבת הארי פוטר, קראתי את כל הסידרה! חח ואני כמובן מחכה לספר השביעי שיצא.. הייתי מאוד עצובה כמעט בכיתי כשקראתי שדמבלדור מת.. איך אתם מרגישים לגבי זה? לדעתי זה עצוב, דמבלדור יהיה חסר מאוד.. הדמות שאני הכי אוהבת מהארי פוטר היא רון, כי הוא ממש מצחיק! חח וגם את לונה אני אוהבת, היא די מוזרה אבל היא לא טיפשה חח.. וזהו.. אז מה לדעתכם יקרה בספר הבא? לא יודעת, קראתי איזו כתבה בוואלה שכתוב שם שהארי לא ימות בסוף (ישש!) ושהרמיוני תראה בראי ינפחא, ינפתח חח שהיא ורון ביחד או משו כזה.. לא יודעת.. מה אתם אומרים???

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה^_^../images/Emo191.gif

אני גם רוני, רק בת 15... כל הסיפור עם וואלה לא נכון... הם הוציאו דברים מהקשרם בהנחה שאפילו טרחו לבדוק את הכתבה אליה התייחסו...

R o n i t u s h

New member
הא.. הבנתי ^^

חח לרגע באמת חשבתי שזה אמיתי.. חח אבל זה הגיוני בעצם, רולינג לא היתה מספרת לנו את הסוף.. לא יודעת למה האמנתי לזה.. אבל טוב נחכה לסוף האמיתי חח

את כותבת יותר מדי "חח"../images/Emo11.gif

זה נשמע פקאצי.. סתם.. אממ, אבל זה באמת נשמע
בכל אופן, אני דניאלה. השתלבות קסומה לך!!

Burning Witch

New member
ברוכה הבאה...

זה בסדר את לא היחידה. אתמול סיימתי לקרוא את השישי בפעם השלישית ושוב בכיתי. ואל תידאגי דמבלדור לא יעלם לגמרי, אני בטוחה. הוא עוד יעזור להארי וידבר איתו איכשהו, בטוחה בזה. אגב, אני אלין, בת 14 וחצי

InBaR 85

New member
אלין אני מצטערת אבל..

רולינג אמרה שדמבי...
...אממ מת סופית והדרך היחידה שלו לדבר איתו זה דרך התמונה בחדר המנהל ויודעים שהתמונות אומרות משפטים שהם אמרו בעבר...אני חושבת שתיהיה דרך אחרת אבל רוב הסיכוים שלא

התמונה לא אומרת רק דברים מהעבר

איך יכול להיתו הרי דמבלדור שולח את פיניאס ניגלוס שהוא אב משפחת בלק לבית של סיריוס להודיע לו כל מיני דברים ואני מתאר לעצמי שבחיים שלו הוא לא עשה את זה ולמשל כשסיריוס מת ופיניאס אמר "אני יכול להבין שהצאצא האחרון למשפחתי מת" (או משהו כזה) הרי הוא לא ידע על זה בחיים שלו, אז מה שאמרת לא נראה לי הגיוני

InBaR 85

New member
אבל

התמונה לא תגיד דברים חדשים כי אחרי הכל היא מתה....הוא יכול לעשות שליחויות אבל הוא לא יוכל לדבר שיחה שלמה בצורה נורמאלית...

yuvi217

New member
היא לא?

אבל דמבלדור ניהל שיחות שלמות עם מנהלים קודמים של הוגוורטס במשרד שלו. ופיניאס ניגלוס מדבר די הרבה. אמא של סיריוס צעקה כל הזמן "בוצדמים" ו- "טינופת" וזה בערך כמו שהיא הייתה במציאות [או לפחות כמו שסיריוס מתאר אותה] אני חושבת שאולי הם לא בדיוק "קיימים" כמו רוח רפאים או משהו, אלא פשוט יש לתמונה את אותה האישיות של האדם כמו שהוא היה בחיים. ככה התמונות מדברות כמו שהאדם היה מדבר.

אבל הם כן מדברים דברים אחרים

כמו גם ההיא ששומרת על המועדון של גריפינדור אם הם יכולים לברוח מהתמונות ולעשות כל מיני דברים והיא גם לפעמים אומרת להם כל מיני דברים שלא ממש קשורים לתפקיד שלה אז אני מתאר לעצמי שכן אפשר לנהל איתם שיחה כי פיניאס אפילו עושה שליחויות מהמשרד של דמבלדור לבית של בלק

yuvi217

New member
זה מה שאמרתי..

לדעתי יש בהם את האישיות של האדם כמו שהוא היה, כשהוא היה בחיים.

אם כך..

כל תמונה יכולה להיות אמצעי קשר והרי זה לא כך, אז מתי כן ומתי לא? אוףףף בספרים של רולינג יש מאתיים אלך סתירות וטעויות

ToryMaster

New member
ברמת העיקרון כן

אבל באופן מעשי, התמונה בעיקר פולטת אמירות שאפיינו את המנהל המת ומבצעת את "פקודתו" של המנהל ברמת האפשר. אי אפשר לנהל דיון עם התמונה כמו עם האדם.

../images/Emo45.gif

אם פיניאס היה חי ולא היה תמונה, אז יש מצב שהוא לא היה כזה אממ.. איך להגדיר, גזען(?) היה אפשר אולי לשנות את דעתו, וחוצמזה, הרי אין חיקוי של בנאדם רגיל, סורי לאכזב אתכם. הדיוקן הוא העתק.. ותו לא.

yuvi217

New member
אז למה

דמבלדור דיבר עם המנהלים הקודמים? הארי שמע אותו מדבר כשהחדר היה ריק ואח"כ התברר שהוא דיבר עם המנהלים. חשבתי שהוא יכול להתייעץ איתם גם על נושאים רציניים לא? זה לא כאילו הם פולטים משפטיים שאופיניים להם, הם ממש מדברים על נושאים שקרו עכשיו. לדעתי התמונות פשוט קיבלו את האישיות של האדם והן מגיבות לנושאים כמו שהוא היה מגיב. זה לא כאילו שדמבלדור חי, אבל אם תשאלו אותו משהו, הוא יענה פחות או יותר את מה שהוא היה עונה בחיים.

ToryMaster

New member
מה הבעיה? :S

הם אומרים דברים, פשוט אימרות שפר, אי אפשר ממש לנהל איתם דיון. דמבלדור לא יוכל לומר להארי איפה הוא החביא משהו, לדוגמה. אבל הוא כן יוכל לעודד אותו ולחזק אותו.

yuvi217

New member
נו זה מה שאמרתי

שהתמונה תהיה עם אותה האישיות של דמבלדור. זה לא כאילו שהוא בחיים אבל הוא יכול לדבר על נושאים שקורים עכשיו למשל.

Shiri from the block

Active member
אוף די,זה נשמע כל כך מבאס../images/Emo7.gif למה היא הייתה חייבת להרוג את דמבי???../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

למעלה