ברוך הבא אני מיטל, בת 16 ותשעה חודשים מטבריה =] השתלבות מהירה ונעימה
מ מיטל עבד New member 15/6/07 #40 ברוך הבא ../images/Emo9.gif אני מיטל, בת 16 ותשעה חודשים מטבריה =] השתלבות מהירה ונעימה
ל ליאל קרמר New member 15/6/07 #46 ברוך הבא! ../images/Emo24.gif הקלטות מהירה ומהנה אה, וכמובן- התמכרות קלה D: אני ליאל, בת 15, מטירת הכרמל
ברוך הבא! ../images/Emo24.gif הקלטות מהירה ומהנה אה, וכמובן- התמכרות קלה D: אני ליאל, בת 15, מטירת הכרמל
ט טרודייי New member 16/6/07 #53 שלום לך חסר זהות../images/Emo9.gif רק אני עדיין לא קלטתי בן כמה אתה ומה שמך? בכל אופן, ברוך הבא אני רותם בת 16 מפרדס חנה
שלום לך חסר זהות../images/Emo9.gif רק אני עדיין לא קלטתי בן כמה אתה ומה שמך? בכל אופן, ברוך הבא אני רותם בת 16 מפרדס חנה
ע עינוווב New member 16/6/07 #55 את כל כך חכמה שזה הורג../images/Emo6.gif "איתמר, בן 16, בקרוב 17, מנצרת עילית" כמה הודעות מעלייך ברוך הבא עינב, 14, גבעת עדה השתלבות נעימה
את כל כך חכמה שזה הורג../images/Emo6.gif "איתמר, בן 16, בקרוב 17, מנצרת עילית" כמה הודעות מעלייך ברוך הבא עינב, 14, גבעת עדה השתלבות נעימה
D danar14 New member 16/6/07 #72 היי איתמר ../images/Emo13.gif אני דן, 16 וחצי, מחיפה. השתלבות מדהימה!!!! איך אתה נראה? אולי אתה הבנדם שאני חושב שאתה... (אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה)
היי איתמר ../images/Emo13.gif אני דן, 16 וחצי, מחיפה. השתלבות מדהימה!!!! איך אתה נראה? אולי אתה הבנדם שאני חושב שאתה... (אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה)