אממ.. שלום אנשנושים ^^

O f r i s h

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

ראיתי את הקליפים והתמונות שצילמת וזה
וזה ממש נראה כאילו עמדת איפה שאנחנו עמדנו. אז, אם ראית חבורה של אנשים מטומטמים שב"על קו המים" עשו מעגל וקפצוXD זה אנחנו
אה ו, השתלבות נעימה

matanky

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

אני מתן בן 15 מחיפה
אתה בא מחר לבית גבריאל
? [
] השתלבות נעימה

matanky

New member
לא ממש מאוחר ../images/Emo3.gif

אם יש לך איך להגיע נשארו כרטיסים

itarog

New member
נראה כבר =\ ->כנס לפה מתן<-

הסתכלתי בתמונות של הפורום הזה, ואם אתה אותו מתן, אז יש סיכוי שהיית בהופעה בשוני? עם חולצה ירוקה? X:

tohar6

New member
אני הייתי בשוני.. הייה "מ ד ה י ם"

נסעתי 4 וחצי שעות נסיעה ולבד.. :)) חח וברגע שהגעתי לשוני ( שבחיים לא ייה שם לפני כן ) הייתה לי צמרמורת בגופ הופעה מדהימהההה... אולי הכי יפה שהייתי... הייה כל כך מרגש, עברי הסתכל לי בעיניים ותפס לי את השיר ושר לי את השיר "ואולי" לא הצלחתי כמעט לשיר מרוב בכי של התרגשות.. והפלייליסט הייה בכלל משו מיוחדדדדדד כלכך..!! "אם הן כלכך מעצבנות אז תנסה בנים" :)) "אל תחזיק את זה בפנים"

tohar6

New member
כככןןןןןן.. זה הייה הכי מרגש בעולםםםםם

עמדתי שורה ראשונה בצמוד לבמה, בצד מול יונתן.. וכשעברי התחיל לשיר את השיר ואולי הוא בא לצד של הבמה תפס לאיזה מישהי את היד הסתכל עליה ושר לה, מרוב שעמדתי בצד והסתכלתי בקנאה ושרתי כלכך חזקקק את כל השירים, הוא עבר אליי ממנה, תפס לי את היד התכופף לכיווני, הסתכל לי בעיניים ושר לי את הפזמון של "ואולי" כלכך חבל שלא צילמתי את זה איכשהוווווווו.. בהתחלה שרתי איתו ביחד אח"כ פשוט הפסקתי לשיר, הסתכלתי לו בעיניים ובכיתיייייי "יש ימים שהמלכה של השמיים מחבקת ונותנת הרגשה טובה"

עינוווב

New member
את עמדת לידינו!!!../images/Emo6.gif

למי שהוא תפס את היד זאת חברה שלי את במקרה ממצפה רמון?
כי את התמונה ששמת חברה שלי צילמה, את לקחת ממנה טלפון אולי?

tohar6

New member
וואייייי נכון

כן אני זוכרת שאתם עמדתם לידי ובסופ ביקשתי מחברה שלך אייסיקיו, כי היא צילמה את כל ההופעה.. כן אני ממצפה רמון חח :((

עינוווב

New member
אז אני יודעת מי את../images/Emo6.gif

אני הסרטתי את "ואולי" כשהוא ישב לידנו אבל לא נראלי שרואים אותך

itarog

New member
תגיד

הסתכלתי בתמונות של הפורום הזה, ואם אתה מתן, אז יש סיכוי שהיית בהופעה בשוני? עם חולצה ירוקה? X:

itarog

New member
לא נכון! 0:

אני זוכר אותו, הוא הבחור הסופר חמוד שהתביישתי לגשת אליו, קול :p

matanky

New member
../images/Emo2.gif יוווווו חחחחחחחחחח אני לא מאמין ענק!! ../images/Emo6.gif

כנס אלי לאייסיקיו

למעלה