אממ...שאלה

ChangWeng

New member
אממ...שאלה

מישהו יודע האם ניתן לרכוש את וידאו או DVD של הסדרה איש הנצח בארץ??? ואם כן על אילו חנויות אתם ממליצים? היות והיא כבר לא משודרת וכנראה אף פעם לא תשודר בערוץ כמו סדרות רבות וטובות.

HuGo Hell

New member
אמממ.

אם זה יצא לדיוידי בטח יש אתרים. אני פשוט לא זוכר אותם כי אני מזמין מחו"ל. אבל חנות בארץ, יש חנות ליד הסנטר עם סדרות דיוידיז. יש מצב שאולי יש שם ואם לא אז יהיה אפשר לבקש שיזמינו לך. אני לא זוכר את שם החנות רק שהיא ליד הסנטר ליד הנזרקה שם. (בצד של הבית קפה הקטן שיש שם)

b u s t e d

New member
../images/Emo45.gifשמעתי שהיא מעולה

ויש גם חנות בהרצליה פיתוח שמוכרת כמעט כל סידרה שקיימת, ואם לא היא מזמינה לך. וגם באלרם רמת גן. אבל קח בחשבון שבכל חנות בארץ שבה תמצא זה יעלה לך לפחות(!) 100 ש"ח יותר מהמחיר שיהיה אם תזמין נגיד מאמזון, כולל משלוח.

ChangWeng

New member
תוכלו לתת לי את שמות הרחובות

המחיר לא מופקע כי אם הוא יקר קצת מהסטנדרט...אז אם תוכלו לתת לי את שמות הרחובות אני יודה לכם... אגב איש הנצח כל כך שולט.אחת הסדרות הכי טובות שראיתי בחיים שלי.

b u s t e d

New member
אממ...

בהרצליה פיתוח זה משכית 20, אם אני לא טועה.. אני בטוחה שזה משכית. ואלרם זה בסוף ביאליק.. זה רחוב דיי ראשי.. כולם מכירים אותו שם.

b u s t e d

New member
המחיר לא יקר קצת, הוא מופקע.

לדוגמא, הם (זאת שבהרצליה) רצו ממני 600 ש"ח על העונה ה-3 של ניקיטה, כשבאמזון זה בערך 320 ש"ח (שזה מאוד יקר, אבל זאת סידרה יקרה..)

ChangWeng

New member
טוב בכל זאת תודה

נבדוק את הנושא אם יקר תמיד יש אמאזון :)

למעלה