אממ....שאלה

SHANY4E

New member
קרן!!!

איך אני אוהבת אותך ברגעי נוסטלגיה........

KerenWelling

New member
חחח מכירה?!

מעוטים האנשים שלמעשה מכירים את כל המשחק הזה בע"פ...שרים לאנשים שירים כמו "בבית צבי כולנו נשחק אותה, נשחק אותה נשחק אותה, בבית צבי כולנו נשחק אותה, הא הא הא הא הא." או: "להיות פקח באבן יהודה, לכתוב דוחות להביט תמיד קדימה, להיות שוטר באבן יהודה, יא-חביבה." או כל מיני הערות שנונות וקולות מצחיקים שהולקטו על הסאונד של המשחק. קורה...

KerenWelling

New member
ואני בטוחה שאין לכם תמונות

וקבצי קול שהקלטתם מהמשחק... |מכורה|

אני בכלל לא עושה עבודות

נו מה?! יש לי מחשב מול הפנים,דיסקמן,פוסטרים של מארון5.
איך אפשר להתרכז?!?!?!?!?! זאת משימה בלי אפשרית.

SHANY4E

New member
ואיייייייייייייייייי............/images/Emo12.gif

איזה כבוד!!!!!!!
אני בשוק!

חה חה!!!

זה בדיוק מה שבאתי לרשום פההה!!! חה חה חההההה הטקס יוצא בדיוק ביום של הטיול שליייייייייייי!!! איזה באסהההההההההה :[[[ ואיזה סקסי אדם עם הזקן...

SHANY4E

New member
דרך אגב............/images/Emo12.gif

הם מועמדים למשהו? (אם אני לא טועה יש את הפרס של אמן החדש או משהו כזה..... מתאים להם לזכות בזה לא?
)

SHANY4E

New member
אה............/images/Emo12.gif

שכחתי להגיד...
ואני מזל בתולה אז אני בחיים לא טועה...........

עוד משהווו

In an interview with Nelly at teenpeople.com, they asked him who he thinks is going to win each award: Best New Artist: "Well, I would love to see Kanye win it, but realistically I think they might vote for Maroon 5. I think they’re great, too, but I have yet to see a rap artist win Best New Artist at the Grammys. I didn’t even get nominated for Best New Artist when Country Grammar was at 5X platinum and climbing." טוב מה שהולך פה זה ששאלו את נלי מי צריך לזכות באמן החדש והוא המליץ על מארון5 ואז שהם נהדרים. :] בואו נקווה שהוא צודק ושהם יזכו. אז לפי זה הם כן מועמדים.

SHANY4E

New member
אמרתי לך!../images/Emo98.gif

יאייייי אם הם יזכו(והם יזכו!...בלה בלה בלה אני מזל בלה בלה בלה)
זו תהיה הזכייה הכי חשובה שלהם השנה.......

נצל"ש בקשר לקריבס

Next, Adam Levine and Mickey Madden from Maroon 5 show us around their 1100 square foot Los Angeles, California bachelor pad. This awesome, sun-drenched palace includes 2 bedrooms, 2 bathrooms and a courtyard. Adam and Mickey host some rockin' parties here, bringing out the Scrabble, and blending up some delicious mimosas from Champagne and orange juice. This house isn't quite completed yet, but the newest additions are plenty of Beatles artwork and photos טוב,קיבלתי את זה במייל וזה מדבר על הקריבס של מארון5. יש פה כמעט את כל מה שמראים. רק מה שמוזר שהם רשמו שהדירה היא של אדם ומיקי, והדירה היא של אדם וג'יימס. מוזר.

../images/Emo4.gif

איזה מוזרים....טוב שיהיה רציתי לשאול אים זה בסדר שאני יעשה חתימה כמו שלהם יאנו.... בפורום 1101-It's getting Harder and Harder To Breathe

SHANY4E

New member
יאי........../images/Emo12.gif

מי שכתב את זה צרך להיכנס לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp? id=1101&msgid=38606222

sherloveryan

New member
נצל"ש יש לי שאלה.

ריאן הוא במקרה מאנגליה או משהו כזה? אני יסביר לכם אחר כך למה אני שואלת את זה... בבקשה תענו אם מישהו יודע.

למעלה