אממ....שאלה

manutd2

New member
אממ....שאלה

אני לא ממש מכיר שירים של מארון 5 חות מ: SHE WILL BE LOVED THIS LOVE איזה עוד שירים יש להם והאם הם שווים משהו?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifאמממ כאילו דא?

לא סתם פתחו להם פורום בתפוז
ואני מציעה שתקנה את האלבום שלהם Maroon 5-Songs About Jane הוא לא עולה יקר, נראה לי 60 שקל.

SHANY4E

New member
../images/Emo4.gif

הם לא שווים משהו.....
הם שווים הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר ממשהו.......
שירים של מארון: Harder To Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Sunday Morning 8. Must Get Out 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home 12. Sweetest Goodbye 13. Woman (Spiderman OST) 14. Take What You Want 15. That's Not Enough 16. Wasted Years 17. Ragdoll 18. If I Fell (קאבר לביטלס) 19. Highway To Hell (AC/DC-קאבר ל) וכמובן זכויות שמורות לדניאלה המנהלת היקרה שלנו......
העתקתי את זה משאלות נפוצות....

dark yuval

New member
זה לא קצת מטומטם לפתוח שרשור כזה

בפורום מעריצים של מארון 5?

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo142.gifנצל"ש. מארון יופיעו בגראמי!

יאי מפה?:
Maroon5 To Open Grammy Awards! Maroon 5 has earned a coveted show-opening spot on next month's Grammy Awards telecast! Maroon5 has been nominated for Grammies in two categories this year ~ one for Best New Artist and the other for Best Performance By A Duo Or Group With Vocal for the song, "She Will Be Loved." The 47th Annual GRAMMY Awards telecast will take place on February 13 at the STAPLES Center in Los Angeles and will be broadcast in HDTV and 5.1 Surround Sound on the CBS Television Network at 8 p.m. (ET/PT). The show also will be supported on radio via Westwood One worldwide, and covered online at GRAMMY.com.​
אין לי כוח לתרגם;[ קיצר זה אומר שמארון יפתחו את הגראמי הטקס יערך ביום ראשון ה-13.2.05 ויועבר בשידור ישיר בסטאר וורלד, אולי גם בערוץ 3. אבל זה בטוח ישודר בערוץ 3
(כלומר לא בשידור ישיר
) טוב עכשיו באמת זזתי;[

SHANY4E

New member
ואתם עוד צוחקות עליי.........../images/Emo10.gif

שאני עושה עבודות ומתחברת למססנג'ר...........

KerenWelling

New member
חחחח

זו טעות שחוזרת על עצמה אצל כולן. גם אני עכשיו עשיתי עבודה באנגלית והייתי על המסנג'ר. מהרגע שעליתי על המחשב עד שסיימתי עברו איזה 3 שעות, כשהעבודה התרכזה ב10 דקות
.

SHANY4E

New member
תתביישי לך!../images/Emo132.gif

דרך אגב אם מישהו שואל אני עושה עכשיו עבודה בהיסטוריה...

SHANY4E

New member
יאיייי גם אני!../images/Emo13.gif

בדיוק גמרתי את העבודה.......
היא הייתה על המהפכה הצרפתית.....

KerenWelling

New member
הא! תככי הרייטינג!

יה המהפיכה הצרפתית..איזו נוסטלגיה של כיתה ט'... חחח בתככי הרייטינג, למי שמכיר....: "מתי הייתה המהפיכה הצרפתית?" "ב14 ליולי 1789!, כל כך קשה לזכור?!"

למעלה