אממ שאלה

black spirit

New member
אממ שאלה

אני לא יודעת אם אני טועה...אבל לחש להחזרת אהוב זה לא דיי נחשב למאגיה שחורה? כי אם האדם הזה לא איתך זה אומר שהוא לא מעוניין בזה..ואם אתה כופה את זה עליו בעזרת כישוף, אתה פוגע בו באיזושהי דרך לא? וזו גם לא אהבה באמת...ככה שמה הטעם בכלל?! אני רציתי לעשות לחש כזה, רק שאני לא מסוגלת לחשוב על עצמי עם מישהו שאיתי רק כי הוא תחת כישוף. אז העדפתי ללכת בכיוון של לחש להרחקת אהבה. רק שזה הכישוף הראשון שלי! אף פעם לא ניסיתי מאגיה באופן ישיר כזה, ואני לא יודעת מה לעשות? את המילים כבר כתבתי, זה דיי יצא לי לבד כשחשבתי עליו. אבל איך עושים טקס כזה? אני יכולה לעשות מה שבא לי? או שזה חייב להיות טקס מסויים? כי הכסף שיש לי מאפשר לי לקנות בלחץ שני נרות. אז חשבתי פשוט לקנות נר אדום לאלמנט האהבה...ונר לבן לאלמנט החופש, אבל איך עושים את הכישוף? זה משהו שעד היום לא הבנתי...אתה פשוט חוזר על הלחש עד שהנרות נמסים?

Rounin

New member
תגידו לי דבר אחד !!!

זה אי פעם עבד למישהו ???? תחשבו בתבונה ותעשו אלימינציה לכל הדברים האקסטרניים (בזמנו) שיכלו לעשות או לגרום לאותו התוצא !

Swicca

New member
בעעעעעעעעעעעעעעעע......

.... זה כבר מתחיל להציק השלה הזאת ... חחח תחשוב לבד עם לא היה מצליח לנו כלום ולא היינו מאמינים בזה למה שיהיה פורום כזה . חחח סתם בשביל לשעשע אנשים שלא מאמינים בזה ... >_< ובקשר למה ששאלה זאת שפתחה את השירשור .. אמממ.. לרוב צריך לפתוח מעגל (להגנה מפני ישויות לא רצויות שרוצות לפגוע בך כי הן נמשכות לאנרגיה שאת משתמשת בה במהלך הכישוף) אבל זה לא חובה (חח עם את רוצה לקחת את הסיכון) וכמובן למעגל יש שימוש נוסף שהאנרגיה שאת הוספת במהלך הכישוף תישאר מרוכזת במעגל עצמו ולא תתפזר , ועכשיו קוראים את הכישוף עצמו ושולחים את האנרגיה שתעשה את שלה ... :) ואת בטח שואלת איפה הקטע של הנרות .. כן אז את הנרות את יכולה להדליק לפני או במהלך הטקס איך שנוח לך רק רצוי לא לצאת מהמעגל אחרי שבנית לעצמך אחד .... ככה שלפני עדיף ! עוד משהו?

למעלה