אממ צריך עזרה

MerlinTheWizard

New member
אממ צריך עזרה

אחי טס לחו"ל והוא מתכנן להביא לי 2 פדאלים ווא ווא ודיליי . הווא ווא יהיה ה 535q של dunlop ואני מתלבט בקשר לדיליי . תקציב : עד 130 $ המלצות, דברים שכדאי להתרחק מהם או כל ההארה בסגנון יתקבלו בברכה תודה מראש

sheepeH

New member
דיגיטלי או אנלוגי?

יש דיגיטליים של BOSS נחמדים באזור ה130.

MerlinTheWizard

New member
אממ זה לא ממש משנה לי

כאילו יש לי בעצם שלושה אפשרויות 1 . זה של דיגיטק שהוא כאילו יש בו איזה 7 סוגים של דילי לא זוכר ת'דגם והוא עולה 100 $ 2 זה ה אקוהד של מארשל שיש לו 6 סוגים וגם טאפ דילי שזה חשוב והוא עולה 120 $ 3 הboss dd3 שזה מה שהמלצת

Mr MAG

New member
שמע, הם באותה קטגוריה

כל אחד מהם מכיל מספר סוגי דיליי, הם כולם דיגיטליים, הטווח קצת שונה, הצליל קצת שונה. מבחינת בניה נראה לי המארשל מספר 1, הוא טנק. ואני מאוד אהבתי את הצליל שלו, הוא מאוד פשוט לתפעול והוא זול, לפחות פה בארץ, הרבה יותר מהשאר. הדיג'י פחות אהבתי את הצליל אבל הוא עם הכי הרבה פיצ'רים. הבוס נשמע טוב וגם לא קשה לתפעול והוא ברירת המחדל בד"כ, הדייליי הכי נפוץ פה. באמת, כנס לחנות ותנסה את שלושתם רצוי על מגברים דומים. נראה לי שבדיאז יש את שלושתם, לפחות בוודאות יש שם את המארשל והדיג'י... הם כ"כ דומים שההשוואה צריכה להיות אישית לפי האוזן נטו.

Y036

New member
../images/Emo207.gif טרפנטין מינרלי ושמן לימון

מישהו יודע איפה אני משיג את הדברים האלה כדי לנקות את הצוואר של הגיטרה?

adiel61

New member
טרמפנטין מינרלי ניתן

להשיג בהום סנטר, לגבי שמן לימון כמעט בכל חנויות כלי הנגינה ניתן למצוא שמן לימון עולה בין 30-50 ש"ח לבקבוקון קטן, ההמלצה שלי היא לקנות באותו מחיר חצי ליטר שמן טיק (Teak Oil) בהום סנטר, עושה עבודה מעולה ומחזיק להרבה יותר זמן או לקנות שמן תפוז של Pledge לניקיון רהיטים. לגבי ניקוי השריגים אני ממליץ להשתמש במשחת אסטוניש של יעקובי Astonish ולנגב את השריגים עם צמר גפן

wish i was here

New member
סתם אזהרה

תשים כמויות קטנות של טרפנטין מינרלי כשאתה משתמש ואף פעם לא קרוב לגוף של הגיטרה.הדבר הזה יכול להמיס את הצבע של הגיטרהץ

grassus

New member
זה פשוט מאוד

טרפנטין מינרלי יש בכל חנות לחורי בניין ומקומות כמו ACE אפילו שעדיף להשתמש באלכוהול רפואי ושמן לימון בכל חנות כלי נגינה

למעלה