אממ... פיות קיימות?

I am a freak

New member
מה זה אמור להביע../images/Emo35.gif

אם המנהל של פורום "מאגיה וכישוף| הכניסה למאמרי הפורום מאמר בנוגע לפיות ושדונים, זה אומר שהיא מאמינה בזה
זה אומר שיש מישהו נוסף בפורום, מלב כותב המאמר, שמאמין בזה
אני אישית, יכול לתת עדות- לפעמים, כדי לא לעבור על "חופש הביטוי וההתבטאות"- צריכים לשים מאמרים ונושאים שאתה לא מאמין או מתחבר אליהם. תחשוב... הפריק.

מה "מה זה אמור להביע" אמור להביע../images/Emo35.gif

איך הסקת את זה מההודעה שלי? אני פשוט אומר,שאנשים כתבו ספרים בנושא,מכאן שאני לא המצעתי את התאוריה,מכאן שאני לא היחיד שחושב כך. כשאמרתי "יש עוד אנשים",התכוונתי לאלה שכתבו את הספר ולאלה שנעזרים בכוחם של הפיות,הדרקונים,הטיטאנים וכ'ו במאגיה..לא התכוונתי לחברי פורום מאגיה וכישוף. חביב הקסם

I am a freak

New member
אתה רציני../images/Emo35.gif הטיטאנים../images/Emo35.gif

או שיש לי חור ממש ממש גדול בהשכלה... או שמישהו כאן ממש מושפע ממכושפות. הפריק.

שוש! אוסקוט!

יש לך "גראנד קניון" בהשכלה ... אפשר לזמן הרבה דברים.... אם תרצה לדעת עוד,דבר איתי. חביב הקסם

.m

New member
טיטנים, דרקונים, פיות ושאר ירקות...

מסכימה לחלוטין עם חביב הקסם. (אני אמנם לא מאוד מתמצאת במאגיה, אבל מגיעה מתחומים אחרים במיסטיקה). רוב המיתולוגיות (היוונית, הפינית, הסינית, וכו') מבוססות על מציאות. היצורים המיתיים (פאן - חצי אדם חצי תיש; סנטאור - חצי אדם חצי סוס; דרקונים; פיות; נימפאות; וכו') אכן היו קיימים במישור הפיזי. שינוים שונים בכדור הארץ הביאו אותם לעזוב את המישור הפיזי למקומות אחרים, בינהם המישור האסטרלי.
mai

אם לדבוק במיתולוגיות..

לא ניתן יהיה לזמן את הטיטאנים...הם נכלאו/נרצחו ע"י האלים.. חביב הקסם

.m

New member
למה לדבוק במיתולוגיות?

אמרתי שהמיתולוגיות מבוססות על המציאות. לא טענתי שהן המציאות...
mai

I am a freak

New member
גם מרלין קיים../images/Emo35.gif

היית רוצה לתפוס איתו איזו שיחה רצינית על האקסקליבר.... אני בטח אבקש ממנו טובה קטנה- לבקשת מהגברת של הנהר עוד אחת כזו, זה נשמע ממש שימושי. ya...right הפריק.

../images/Emo4.gif ../images/Emo46.gif

מרלין היה בן אנוש..הוא לא יצור שחי במישור האסטרלי. אתה לא חייב להאמין..אני לא מבין את ההתנגדות שלך.אתה מאמין שניתן לזמן ישויות נכון?אז למה לא דרקונים,ופיות? הם ישויות לא פחות מאחרות.. הוליווד הרסה אותך
וסתם לידע כללי.. מרלין זוהי דרגה אצל הדרואידים..מסתבר שמרלין מאגדות ארתור היה דרואיד. חביב הקסם

I am a freak

New member
אני לא מתנגד, אני מנסה להבין

עד עכשיו, קיבלתי תשובות שטחיות, למרות שביקשתי תשובות מעמיקות יותר. לכן, יש שתי אפשרויות 1. או שאתם לא יושעים את התשובות לשאלותי 2. או שמסיבה כל שהיא, אתם לא אומרים אותה [עצלנות
] לכן, בלי שתרגישו, אני פשוט מנסה להתנגד שוב ושוב, כדי שהעצלנות לא תהווה מכשול. כנראה שזו לא הבעיה.... הפריק.

.m

New member
בוא ננסה שוב ../images/Emo39.gif

אני כנראה פספסתי את ההודעה עם השאלות... מה בדיוק אתה שואל? (הנושא מרלין, תשובתו של חביב הקסם היתה מאוד לענין.)
mai (מבטיחה להשיב לעומק ובשיא הרצינות)

אין לי בעיה

לתת תשובות עינייניות,אבל אין לי שאלות עינייניות לענות עליהן. בכל אופן,דרקונים/פיות וכ'ו הם ישויות,ויש מאמר בנושא בפורום מאגיה,שנכתב ע"י מי שקרא את הספר שעוסק בזימון דרקונים. ליותר אינפורמציה: Dancing with Dragons מקט: LL1651 כעת אתם יכולים לגשת לאחת מצורות החיים האדירה ביותר ביקום האסטרלי: הדרקון החכם והקסום. דרקונים קיימים! הם מאכלסים את העולם האסטרלי שמשקף את עולמנו שלנו. "לרקוד עם דרקונים" הופך את מצבור הקסם רב העוצמה של הדרקונים לנגיש עבורכם. בלעדי ב-KiTARO אנגלית - 296 עמודים מחיר: 130 ש"ח פיות- A Witch's Guide to Faery Folk מקט: LL7332 אפילו בין המאמינים בפיות, תפקידם פעיל של ישויות אסטרליות אלו בטקסים ובעבודה מאגית הפכה למעשה למוכחדת. ספר זה עוסק בקיומו של המישור האסטרלי, האישיות של הפיות השונות ומיתולוגיות הפיות השונות. הספר אף מלמד איך ליצור יצורי "גוף מחשבה" (Thought-Form). בין אם אתם פאגאנים או פשוט מוקירי טבע המבקשים לתקשר עם היצורים הללו בטבע. מדריך המכשפות ליצורי הפיות הוא כלי עזר יקר ערך במחקר המרתק הזה. האם אי פעם ראיתם פיה? כפי שתגלו במדריך המכשפות ליצורי הפיות של אדין מק'קוי, אנשים רבים ברחבי העולם דיווחו על היתקלויות עם גזע האנשים הקטנים שלא היו אנושיים או אלוהיים אשר חיים בין העולמות. אבותינו הפאגאנים חיו למעשה, עבדו והעריצו את הישויות החמקמקות על בסיס קבוע. ברגעים רבים כיום, פאגאנים נותנים לפיות למלא את מקומם של רוחות היסודות. אבל רבים לרוב לא יודעים כיצד לשתף את הישויות האלו ולהפכם לחלק מובנה מהטקסים. ספר זה חולק שתי דרכים ליצירת קשר עם הפיות. ראשית הוא מראה לכם היכן וכיצד למצוא אותם בעולמנו שלנו. שנית הוא מלמד אתכם להשתמש במדיטציות מודרכות על מנת לבקר אותם בעולמם. בנוסף הוא מתאר כיצד לעבוד איתם כאשר מטילים לחשים או עורכים טקסים. מילון יחיד במינו ובו רישום שמות, תורות ותכונות של כ 230 מינים של פיות הופכים את הלימוד לבחירת הפיה הנכונה לעבוד איתה לקלה ופשוטה. בין אם זה ארדלוטיל (לעבודה עם מזג האוויר), טומטרה (לעזרה להגברת חרוט הכוח), או כל אחד מהאחרים, ספר זה יפתח עבורכם כיוונים חדשים של מחקר רוחני וגדילה. השיגו אותו בהקדם האפשרי! בלעדי ב-KiTARO אנגלית - 384 עמודים מחיר: 120 ש"ח בקיטארו אין ספר על טיטאנים במלאי,אך אם תתבקש מזיו הוא יזמין בשבילך. עוד שאלות
חביב הקסם

I am a freak

New member
חשבתי שזה ברור

פיות, דרקונים וכל השאר- מה גורם לכם כל כך להאמין שהם קיימים
רק שמעתם פעם וראיתם ספר בנושא, או שיש לזה ביסוס אחר חוץ מ"שמעתי ש...". הייתי במישור האסטרלי [אני גם עכשיו שם, אבל אתם מבינים למה התכוונתי
], אומנם רק לכמה דקות [הסתכלתי על השעון לפני ואחרי, זה היה משהו כמו רבע שעה נטו] אבל, עדיין- אם הם מאכלסים את המקום- למה הם לא התגלו
מחבואים
הפריק.

אני לא עובד איתם אבל...

יש הרבה שכן.. את רוצה להגיד לי שהיית בכל המישור האטסרלי? אם זה כל כך מעניין אותך,אני אשאל מישהו שיש לו את הספר... חביב הקסם

I am a freak

New member
לא הייתי בכל המישור האסטרלי

אמרתי לך כמה זמן הייתי שם- לא
פשוט, לפי התיאור של מה שנתת- הדרקונים מאכלסים את המישור ולכן, סביר להניח שאם יש כל כך הרבה- אני לא אראה אותם
זה כמו להגיע לכדור הארץ כדי לראות עננים ולא למצוא, כי הם מתעתעים בך או מכל תירוץ אחר. הפריק.

תיאור שלי?

זה מה שכתוב בספר.. ייתכן והם מאכלסים את המישור,אך הם לא נגלים לכל אחד,אלא אם... חביב הקסם

I am a freak

New member
חיחיחיחי...

כן כן, תיאור שלך "הם מאכלסים את העולם האסטרלי שמשקף את עולמנו שלנו." זה ציטוט ישיר מההודעה שכתבת... תחפש ותבדוק- במקור הראשון. ביטוח חיים ממש, הפריק.

ביטוח חיים או מורה להבנת הנקרא ../images/Emo3.gif

ציטוט מההודעה שכתבתי, נכון,אך אני ציטטתי את הקטע מהאתר של "קיטארו".. נראה לך שאני נהנה לרשום מחירים,"מקט" וכ'ו בהודעות שלי? חביב הקסם

I am a freak

New member
אל תזלזל, זה לא נחמד.

ברור שאתה לא נהנה- אבל, למה העתקת את זה אם אתה לא מאמין בזה

למעלה