אממ... פיות קיימות?

EarthWind

New member
לדעתי

יש פיות. יש הרבה מאד עולמות מוסתרים מאיתנו שעדיין לא ממש גילינו ומלבד זאת..אחותי ראתה פיות.

EarthWind

New member
אחותי סיפרה משהו נוסף

חברה טובה שלה שיחד איתה הן ראו את הפיות עכשיו כמעט בטוח שאלו הן פיות... חברתה סיפרה שהיא עברה וראתה אותן ונלחצה מאד... והן סימנו לה עם האצבע להתקרב... היא נכנסה לחצר שבו הן נמצאות, והן הרגיעו אותה ורקדו מסביבה. היו שם גם גברים וגם נשים. והן יותר גדולות ממה שנוטים לדמיין. היו להן כנפיים קטנות, והן שרו משהו. והיו עוד תופעות מוזרות כמו הרגשה של "קיר" שאין כלום ממול אבל אי אפשר להמשיך ללכת... ועוד דברים מוזרים כמו עלייה במדרגות ואז הן נתמשכו ונתמשכו למרות שלמראה הן היו קצרות.. אני תוהה לעצמי - מדוע רק אחותי וחברתה בנות ה11 ראו אותן? ואני ואחי ראינו רק אורות..אולי זה קשור בגיל? שילדים אולי נוטים לראות יותר דברים כאלו? ודבר שני - מדוע הן מסתתרות מפני רוב האנשים? משום שמעטים מאד הם אלו שנתקלו בהם באמת...

I am a freak

New member
אני לא חושב שאפשר לפרט

אם איי פעם תראה פיה- תתקשר. עד אז....
הפריק.

FUTURE GIRL

New member
אם אתה מאמין ברוחות אז למה אתה לא

מאמין בפיות?? תפרט למה אתה לא מאמין בזה... וזו בת!!!!

I am a freak

New member
קיומן של רוחות

הצלחתי להוכיח לעצמי שהן קימות, אפילו מבחינה מדעית זה קיים [משהו קרוב] אבל, פיות שדונים ושדוני גינה- לא.
הפריק.

FUTURE GIRL

New member
ואיך אתה חושב שאפשר להוכיח שפיות

קיימות?..... ואיך רומות קיימות מבחינה מדעית... זה מאד מעניין... ותוד על התשובות

I am a freak

New member
למה אתה מתעצל../images/Emo35.gif

זו לא חוכמה לפלוט מידע בלי שום קשר ולצפות שמי שקורא את ההודעות שלך יבין. מה שחביב ניסה להסביר זה שהפיות והדרקונים, לטענתו [ואני טוען שהוא על כדורים
], חיות במישור שונה מהיכן שאנחנו חיים בו. המיסור האסטרלי עובר דרך המישורים שיוצרים את המציאות שלנו- כי הוא בעצם חל מהמציאות שלנו. למישור האסטרלי יש כמה דרגות אנרגיה. בהכי נמוכה חיים יצורים נחותים [מבחינה אנרגטית] כמו רוחות ובמישורים הגבוהים חיים המלאכים ושאר הייצורים האלוהיים שכולם מדברים עליהם. הפריק.

אני לא היחיד שטוען,אתה יודע..

יש מאמרים בנושא בפורום "מאגיה וכישוף". אני מקסימום על "מנטוס",ולא יותר מזה :) חביב הקסם

למעלה