אממ.... כמה שאלות....

אותי מעניין לדעת

מי אתה? ומי מינה אותך ליו"ר הבריאות בקרב רקדנים? תפסיק לחשוב שאתה יודע הכל.. כנראה שאתה לא יודע אני לא חושבת שאם הריקוד ברוסיה היה מזיק לבריאות הרקדנים הם היו ממשיכים עם השיטה. כי אין להם שום רצון להרוס את הגוף של הרקדנים-נהפוכו.

רקדניתה

New member
לא יודעת

המורה שלי הייתה באקדמיה והייתה רקדנית סולנית ברוסיה והיא בת 59 ואין לה שום בעיות בגוף

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifנווו

הוא מכליל, הוא לא מדבר על כל אחד.. תכלס הוא די צודק. הבלט ברוסיה זו מסחרה אחת גדולה ואין מה להתווכח עם זה... רקדניתה, אהבתי את החתימה שלך

Miss Bayadere

New member
ממ

ברור שהבלט ברוסיה זה תעשייה אחת גדולה "שמייצרת" אלפי רקדנים, ונכון שהקשיחות ברוסיה מטורפת אבל מלמדים אותם לעבוד נכון עם הגוף שלהם מההתחלה...ברור שכל האימונים שהם עוברים כל יום מקשים עליהם ומי שלא עובד נכון מההתחלה זאת בעייה שלו, אבל שם מלמדים צעד אחר צעד...המורה שלי סיפרה לי שבשנתיים הראשונות כמו מטומטמים הם היו עושים תרגילים של ילדים מפגרים אבל מה שכןזה העמיד להם את הגוף ואת החלק העליון ולימד אותם לעבוד עם הטרן אאוט...ברור שזאת שיטה לא קלה אבל זאת השיטה הכי טובה ללמוד בלט!! זה פשוט תלוי איך כל אחד עובד עם הגוף שלו

Nעיין

New member
פהההההה חחח

בסרטון 2, ממש בהתחלה אחרי שהיא אומרת שפאגאט ועולה על הפויינט, היא אומרת משהו שנשמע כמו "רגלים קדימה" תשימו שוב

NeTa MuFlEtA

New member
לא חידש לי הסרט.../images/Emo217.gif

לצערי, אני די יודעת על הנושא. זה מאד בעייתי, אבל אין מה לעשות זו השיטה המוכרת ועובדה שהרוסים מביאים בסופו של דבר רקדנים מצוינים...

Miss Bayadere

New member
זהו...זה רשמי

הסינים האלה מטורפים על כל הראש!! בואנה נראה לי הבחורה הזאת שברה ת'ראש מזה הרבה פעמים לפני שהיא הצליחה

למעלה