אממ.... כמה שאלות....

אממ.... כמה שאלות....

1. מישו יודע מתי הבחינות לנולד לרקוד 2? אם יש כזה דבר בכלל... 2. נראה לכם שקעקוע ברגל או בבטן יכול לגרום לי לא להיכנס ללהקה בהמשך החיים שלי?

ש ו ר ט י

New member
לא נראה לי

ראיתי מספיק רקדנים בלהקות שונות עם קעקועים בולטים יותר ופחות. מה שכן, בלהקות המעטות בארץ שמבצעות יצירות קלאסיות אולי זה עלול להוות בעייה... למרות שקרוב לוודאי שנמצאו לזה פתרונות. שורה תחתונה- קעקוע כלשהו לדעתי לא יהווה שיקול בבחינות להכנס ללהקה

vashla

New member
נצלש- סרטון

עוד סרטון מגניב- שילוש של בלט ואקרובטיקה...

vashla

New member
*שילוש=שילוב...

וסרטון שני- Vaganova Life אני מקווה שזה זה.

Miss Bayadere

New member
וואי...

ראיתי את זה כבר כ"כ הרבה פעמים וכל פעם זה מדהים אותי מחדש...התעשייה הזאת שהולכת שם...תעשייה שנקראת-בלט... אבל מה שיוצא מהילדים האלה אחרי הבית ספר-מדהים!! אויש והילדות כאלה מקסימותתתת!

dancer14

New member
תגובה.

הורסים לילדים שמה את הגוף ולא מתייחסים אליהם! מעדיפים שלילדה תהיה גמישות יתר במלי לחשוב על הנזקים שיכולים להיות בזה ואז אחרי שהרסו לבנות שמה את הגב והאגן אז אם ייצא ממנה רקדנית אז נמשיךלהרוס לה את הגוף ואם לא אז "יאאלה" יש עוד אחת. ברוסיה מרוב שהבלט שמה כל כך "ממוסחר" לא חשובים על הבריאות של הילדות אומרים אם "סוניה" שברה תגב נוו אז?! יש את "נטשה" ואם זאתי שברה תאגן אז יש את "אירנה" שמה זה כל כך אחד אחרי השני! אני לא מכיר רקדנית רוסית אחת(שכבר לא רוקדת) שהאגן או הגב שלה הם לא מברזל! זה פשוט מזעזע מה שהולך שמה.

Miss Bayadere

New member
זה לא כ"כ נכון...

המורה שמלמדת אותי במהלך השנה למדה באקדמיה ידועה ברוסיה והיא סיפרה לי שמגיל קטן הם עושים תרגילים ומלמדים אותם לעמוד נכון כדי לא להרוס להם את הגוף. כמובן שהקשיחות במקום הזה פוגעת בהם פיזית(כמו המורה שלי בקורס קיץ שרקדה עד שהיא לא יכלה לקום מהמיטה...
) ונפשית...וזה גם תלוי מה כל אחד עושה עם עצמו, איך הוא מלמד את עצמו לעבוד... וזה לא נכון שהם הורסים להם את הגוף...את הבלט לא המציאו היום ולא אתמול אלא לפני מאות שנים ואלה שיטות ידועות שאם אתה עובד נכון עפ"י השיטה אין שום סיבה שתהרוס את הגוף שלך...אבל שוב, הלחץ מהמורים יכול לפגוע...

dancer14

New member
תגובה!

להגיד לילדה שעוד לא רקדה בימייה לעשות אובר שפאגאט על כסא למרות כל הכאבים והסבל זה נקרא להרוס את הגוף!!! להגיד לילדה לעשות "גחון" מבלי שהיא עוד יודעת מזה פוארדברה באק זה נקרא להרוס את הגוף!! לא דיברנו על השיטה! דיברנו על צורת הלימוד שלהם וכמו שאמרתי אם למשהיא נשבר הגב לא נורא יש אחרת וזה ככה רק בארץ הזאתי כמעט בגלל שברוסיה מאוד מאוד מאוד מקובל לרקוד בלט אז מרוב שיש מבחר של בנות אז כבר עושים מזה שוק! שיכול לרגום בסוף לכאבים בלתי ניסבלים!

Miss Bayadere

New member
אממ

הם אומרים להם לעשות את זה כדי לראות אם הם בכלל מסוגלים כדי שיידעו אם לקבל אותם לבית הספר בכלל...אתה שוכח שברוסיה בודקים את כל הנתונים האפשריים לפני שמחליטים לקבל ילדים לבית הספר שלהם... וברור שמקובל לרקוד שם בלט ויש משהו במה שאתה אומר אבל ככה זה שם...אין מה לעשות...!

dancer14

New member
תגובה2!

אני ממש לא מדבר על מבחני הקבלה אני מדבר על השיעורים עצמם! ניראלך שבמבחני הקבלה לבית ספר רוצים לראות אם היא גמישה?! היא הרי לא תהיה כי היא עוד לא רקדה הם מחפשים בנות שיש להן פוטנציאל להיות ארוכות עם רגליים יפות אבל בשיעורים שמה הורסים להן את הגוף! חד וחלק!

Miss Bayadere

New member
מעבידים אותם קשה אין מה לעשות...

ומאיפה אתה יודע מה עושים ברוסיה??למדת שם??
תאמין לי שהמורה שלי שחיה ולמדה באקדמיות האלה יודעת יותר טוב ממך...

dancer14

New member
תגובה3!

כשהייתי בקורס בניו יורק אז המורים כמו גלינה סמסובה,ואולגה דבורובנקו שלמדו ברוסיה סיפרו לנו את כל הדברים האלה... זה לא נקרא להעביד זה נקרא להרוס! ודר"כ מי זאת המורה שלך??

Miss Bayadere

New member
אל תביע!מישהו ביקש ממך??

תפסיק כבר לחשוב שאתהנ מבין בהכל...תאמין לי שבבלט אני מבינה פי אלף יותר ממך אבל אני בניגוד אלייך לא מתלהבת מעמצמי... ומה את משחק אותה-"שאני לא אביע את דעתי על המורה הזאת"?? אולה מורה מעולה לכל הדעות!מורה מדהימה שנותנת את הנשמה שלה לתלמידות שלה והיא יודעת טוב מאוד על מה היא מדברת כי היא בעצמה למדה באקדמיה מפורסמת ברוסיה!!!

anna pavlova

New member
אתה סתם זורק מילים באויר

עובדה.. השיטה עובדת! לא הכרתי אפילו רקדנית בלט קלאסי רוסיה אחת (והכרתי די הרבה) שהגוף שלה הרוס. תתאר לעצמך מה עושים להם בקרקס בסין או בהתעמלות אומנותית ברוסיה.. זה כבר הורס גוף

dancer14

New member
תגובה5

משהו אמר שהשיטה לא עובדת?! ומאוד מעניין אותי לדעת מאיפה את יודעת על המצב הבריאותי של הרקדניות ברוסיה?

אותי מעניין לדעת

מי אתה? ומי מינה אותך ליו"ר הבריאות בקרב רקדנים? תפסיק לחשוב שאתה יודע הכל.. כנראה שאתה לא יודע אני לא חושבת שאם הריקוד ברוסיה היה מזיק לבריאות הרקדנים הם היו ממשיכים עם השיטה. כי אין להם שום רצון להרוס את הגוף של הרקדנים-נהפוכו.

למעלה