אממ ב"ה אומרים על משהו שהוא הודהם,אני לא יכולה להגיד על עצמי שאני הודהמתי, רק נדהמתי. הצלחת להבין?
ס ספירלי1 New member 2/3/06 #45 אממ ב"ה אומרים על משהו שהוא הודהם,אני לא יכולה להגיד על עצמי שאני הודהמתי, רק נדהמתי. הצלחת להבין?
ס ספירלי1 New member 2/3/06 #47 לדעתי לא ב"ה אני זוכרת שהמורה אמרה לי משהו על זה. זה גם לא נשמע הגיוני.
F Fairywitch New member 3/3/06 #62 לדעתי דווקא כן אפשר. הופעל זה הנסבל של התפעל, אז אם מישהו הדהים אותך- אכן הודהמת, לא? אבל אני לא חותמת על זה.
לדעתי דווקא כן אפשר. הופעל זה הנסבל של התפעל, אז אם מישהו הדהים אותך- אכן הודהמת, לא? אבל אני לא חותמת על זה.
T ToryMaster New member 3/3/06 #63 אפשר לומר את זה כלומר: "הוא הודהם" אפשר, אבל "אני הודהמתי" אי אפשר.
F Fairywitch New member 3/3/06 #76 למה לא? זאת הטייה של גוף ראשון יחיד. אם ההטייה בבניין הופעל מותרת- אז היא מותרת לכל הגופים, לא?
O Obi Dan Kenobi New member 1/3/06 #9 היי ../images/Emo13.gif אני דן, גר בקנדה, ארץ המייפל, השלג ודובי הקוטב.
F Fairywitch New member 1/3/06 #13 היי ג'נסן, ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קליפורניה אני מתה להגיע לשם, ובמיוחד לסן-פרנסיסקו... אני חנה, בת 29, מחיפה. תהנה בפורום
היי ג'נסן, ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif קליפורניה אני מתה להגיע לשם, ובמיוחד לסן-פרנסיסקו... אני חנה, בת 29, מחיפה. תהנה בפורום
E eyalabodram New member 1/3/06 #35 הייתי. לא משהו גם אני בן 29 ומשהו אחד למדתי בטיולי על פני הכדור אין על ישראל בעולם אבל אם בכל זאת תמצאי עצמך בחור שנקרא קליפרניה אני מקווה שתגיע מהר ל - L.A.X אגב אם את לא יודעת מה זה חיפוש בגוגל יתן לך תשובה זה מופיע בתוצאה העליונה בגוגל
הייתי. לא משהו גם אני בן 29 ומשהו אחד למדתי בטיולי על פני הכדור אין על ישראל בעולם אבל אם בכל זאת תמצאי עצמך בחור שנקרא קליפרניה אני מקווה שתגיע מהר ל - L.A.X אגב אם את לא יודעת מה זה חיפוש בגוגל יתן לך תשובה זה מופיע בתוצאה העליונה בגוגל