אממ..חדש, אני מניח...

Jensen Smith

New member
אממ..חדש, אני מניח...

היי כולם... אני ג'נסן סמית'.. אני חיי מהיום בו נולדתי בקליפורניה והחלטתי אחרי שיחות ארוכות עם אבא שלי (הוא ישראלי דרך אגב) לבוא ולהתנדב לצבא לשנה לפחות אולי יותר אם אני אוהב את זה...). הענין הוא שלמרות שאבא שלי מדבר איתי עיברית מאז שאני ילד אני רוצה להשתפר קצת לפני שאני מגיע לישראל אז חשבתי להצטרף לפורום. הסתובבתי וראיתי שיש פה כמה אנשים מחו"ל אז בחרתי בזה בינתיים (כמובן שגם קראתי את הארי ואהבתי אחרת לא הייתי פה...) זהו אני חושב...אל תכעסו על שגיאות כתיב שבטוח יהיו לי... ביי בינתיים

your avi

New member
ברוך הבא :)

אני אביטל ואני גרה כרגע בקליפוניה (סן חוזה). (עברתי לפני קצת פחות משנה). ושתדע שדווקא ממש הודהמתי- לא היו לך שגיאות כתיב בכלל!

Jensen Smith

New member
וואו...

אני שניה פה וכבר שכנה מהבית... סן חוזה הא....יפה יפה...עברת עם משפחה או לבד?

your avi

New member
עם המשפחה.

אני בת 15, אני לא חושבת שזה אפשרי לעבור לבד...
איפה אתה גרת בקליפורניה?

Jensen Smith

New member
אני לא גרתי. אני עדין גר

ב...טוב אנשים שהם לא חברים שלי מהבית תמיד מסתקלים עלי מוזר כשאני אומר את זה: אני מבורלי הילס.

שלום חמוד !

ברוך הבא. אתה באמת כותב יפה בלי שגיאות. חוץ מ- `מסתקלים` - כותבים את זה עם כ` -מסתכלים. זהו,בהצלחה..

your avi

New member
../images/Emo13.gif

ממש לא חושבת שזה מוזר. הייתי שם ב-thanksgiving, מאוד יפה שם. רגע, אז בינתיים אתה רק חושב על לעבור לישראל (להתנדב)?

Jensen Smith

New member
כן...אני רוצה מתנדב בצבא כמו אבא

שלי...רק שאני לא מתכוון להשאר שלוש שנים (זה הזמן שאבא שלי שירת זה עדין ככה נכון?)

rds15

New member
מיולי זה יהיה שנתיים ושמונה חודשים

ושלוש שנים בקרבי. אה, וברוך הבא וזה

Jensen Smith

New member
עדין יותר מדי בשבילי

אני מרגיש שיהיה נכון בשבילי לעשות צבא כדי להתחבר לצד הזה שלי (אבא שלי גם אומר שאני צריח להיות קצת פחות מפונק
) אבל אני רוצה לחזור וללחת לקולג' ולסיים יחד עם חברים שלי...

rds15

New member
הי, אני בגישה שצבא סאקס ../images/Emo3.gif

וכל הכבוד לך על זה שאתה בא לעשות אפילו את השנה הזאת
הו, וצריך, לא צריח.

Dead promises

New member
ללכת*

תתפלא, יש אצלנו כאלו שלא ממש אוהבים את צה"ל. יש כל מיני גישות, אבל הדעה החזקה ביותר היא שצה"ל לא מאורגן בשיט. צה"ל הוא הגוף הכי חסר היגיון במדינת ישראל, ויש פה המון גופים לא מאורגנים. לדוגמא: ידיד של אחותי קיבל צו גיוס שתאריך הגיוס שהיה כתוב בו הוא יומיים לפני שהוא קיבל את הצו.

ספירלי1

New member
אביטל..

ב"ה אומרים נדהמתי..לא הודהמתי.. אומריפ הודהם על משהו אחר לגמרי , נגיד: הילד הודהם מהחתול השמן. מקווה שעזרתי

your avi

New member
קודם כל- תודה.

דבר שני- לא ממש הבנתי מה ההבדל... הכוונה שאי אפשר לומר את זה בגוף ראשון, או למשהו אחר?

למעלה