אממ חדשה=]=]

o R it

New member
אממ חדשה=]=]

שלום!!!!
אני אורית בת אמממ קרוב ל17 (יש עוד איזה חודשיים נראה לי) כן ראיתי את כל העונות בסדרה!אחת הסדרות האהובות עלי!!!! התחלתי בדיוידי מבלוקבסטר ועברתי להורדות באינטרנט=]=]ואני מחכה שכבר תתחיל העונה החמישית!!! תאמת שכבר מזמן חשבתי להצטרף...לא יודעת למה לא עשיתי את זה... קיצור מקווה להשתלב פה=]=] יום טוב אנשים!!! אה ואם יש לכם שאלות תשאלו בכיף!

Dark and Twisty

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

רוני, מחור במרכז
אם תשימי לב, אנחנו מאוד מקפידים על שרשור שאלות, וחברי הפורום הקבועים והותיקים החליטו שלא עונים לשאלה שלא שורשרה לשרשור שאלות, ואם מחליטים לענות, לפחות להזכיר שאפשר לשרשר, אז נשמח אם תעזרי לנו במאבק נגד בלגן הפורום
.

o R it

New member
תודה=]=]

ולמה חור במרכז?איפה?=]=] וסבבה נשתדל!תאכלס אני מכירה את תפוז ויודעת איך משרשרים וכזה..אבל בכל פורום יש את הדברים שלו..אז תודה שאמרת=]

ברוכה הבאה (=../images/Emo110.gif

אני טל בת 15 וחצי... וכמו שרוני אמרה, אנחנו מאוד נשמח אם תעזרי לנו לסדר את הפורום (=

ברוכה הבאה

משום מה ההודעה שלך מצחיקה אותיXD בקיצור השתלבות נעימה והכל. לידר,עוד חודש ומשו 15

o R it

New member
חחחחחחח שמחה שהצחקתי אותך=]

ותודה!!!
למה זה הצחיק אותך?

בגלל

שכתבת שמזמן רצית להצטרף ולא הצטרפת,רק עכשיו ועוד את לא יודעת למהXD. עזבי נו אני סתם צוחקת מכל שטותXD

DotCom05

New member
ברוכה הבאה!!! =)

אני דותן עוד שבוע בת 17...סופבוף עוד מישי שעולה ליב'!! חחח :D יהיה לך אחלה בפורום...בהחלט אם את שרופה של הסדרה כמו כולנו חחח

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifממש לא../images/Emo3.gif

אני כל כך הולכת לבכות בסופשנה

למעלה