אממ..חדשה פה XD

Freak Mor

New member
אממ..חדשה פה XD

טוב..אחרי שכתבתי כמה הודעות בפורום..>_> החלטתי לכתוב שאני חדשהXD.. לא רק חדשה בפורום.. גם בתפוז.. אז היי.. :] אני מור.. אני בת 16 וחצי.. או קצת יותר מחצי חח.. ואני מהמרכז.. אני אוהבת את אוונסנס.. יותר נכון.. את איימי לי.. כי את שאר חברי הלהקה אני לא ממש מכירה.. אבל אתם תעזרו לי להכיר, נכון? D:

outro

New member
ברוכה הבאה!!

בפורום הזה תוך שניה תכירי את חברי הלהקה!

ayala65

New member
איזה בולשיט P:

כבר חצי שנה בערך שאני בפורום ואני עדיין יודעת שלסולנית קוראים איימי לי וזהו.

ayala65

New member
זה לא כזה משנה במילא P:

את מתחברת למסנג'ר כדי שאני אשלח לך כבר?

Freak Mor

New member
חחח..

התחברתי.. XD סליחה.. אני מה זה בדיליי היום.. ותודה. 3>

EvAdorad

New member
היי!

חגי, 14, יהוד. ג'ון (גיטריסט)-זה זה עם הקוצים. רוקי (מתופף)- זה זה הקירח, עם עגילים בשתי הגבות. טרי (גיטריסט)- זה זה עם הרסטות. טים (בסיסט)- זה זה..... שהוא לא שלושת האחרים
וכמובן, איימי, שאותה את מכירה... כיסיתי את כולם, לא? את גם רוצה אנשים מהעבר?

Freak Mor

New member
חחחחח

תודה. :] רק עכשיו שמתי לב שאני לא שמעתי חצי מהשירים שלהם.. >_> ואני לא יכולה להוריד כלום במחשב הזה אז אני גם לא אשמע XD נו טוב.. אלה שירים ישנים.. ><

EvAdorad

New member
נמנמ...

זה שירים ישנים שלהם, שרובם שונו (לרוב לטובה) והוכנסו לפולן (האלבום הראשון). בואי נגיד, את לא מפסידה המון, לי יש את רובם על המחשב, אבל אני כמעט ולא שומע אותם...

Evi Virus

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

את מפסידה המון ועוד איך! וגם אתה! חלק מהשירים הכי טובים שלהם זה בדמואים. קחו לדוגמה את Anywhere ו-Understanding... נכון, היו כמה שעובדו והוכנסו לפולן. ומה עם כל אלה שלא הוכנסו? אתם מפספסים...

Freak Mor

New member
שמעתי את...

anywhere.. והוא ממש יפה לדעתי. 3> את השני לצערי לא שמעתי..|: אבל אני כן רוצה לשמוע.. רק שאין לי איך להוריד XD

שובאכה

New member
ממצב?../images/Emo3.gif

הא ברוכה הבאה! רוצה לבוא איתי להופעה?? חחטוב נסחפתי קצת סליחה ..ממ וזה ג'ון הגיטריסט המשני , בהמשך נחשוף את כולם.. תהני

Freak Mor

New member
חח....

אני לא באה להופעה... :/ לא מסתדר לי טוב... יצאתי מהדיכאון בגלל זה כבר XD לא נורא.. תספרו לי איך היה.. ותודה. :]

למעלה