אממ.... הצילו!!

מנגר 4

New member
אממ.... הצילו!!

אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר באונ'... ועוד לא עשיתי פסיכומטרי. אני רוצה לעשות עכשיו, והבנתי שאת הבחינה של אפריל פיספסתי (???).. ניתן להרשם עכשיו לבחינה של אפריל איפשהו..? מתי נסגרות ההרשמות לאוניברסיטה? תודה

תתקשר ותברר

בטוח אפשר להרשם לאנשהו, לא עד כדי כך מאוחר ההרשמה לאוניברסיטה עדיין פתוחה, אבל תברר איפה שאתה רוצה להרשםם מתי היא נסגרת. לא נראה לי שפספסת כלום, אבל אין ספק שכדאי שתמהר שיהיה בהצלחה

מנגר 4

New member
אני לא ממש מצליח למצוא מקום ../images/Emo10.gif

מישהו יודע אולי על מקום שעוד אפשר להרשם אליו...? תודה

pumikyפה

New member
אני יודעת שבלחמן

נפתח קורס דו שבועי ביום רביעי הזה (בחיפה) אם זה עוזר...

מנגר 4

New member
תודה... אבל..

אני מחפש משהו בהרצליה..... ראיתי שללחמן אין סניף בהרצליה

QAF Fan Block

New member
יש להם סניף בתל אביב

ושם מתחיל קורס דו שבועי עוד איזה שלושה שבועות

lior2211

New member
לא פספסת את ההרשמה למועד אפריל

את יכולה להרשם עד ה15.2 ערכות הרשמה יש לקניה בסיטמצקי מתי נסגרות ההרשמות לאוניברסיטאות? אצל כל אוניברסיטה זה שונה. תעשי חיפוש קצת ברשת,או שתתקשרי לאוניברסיטאות ותשאלי. שם בטוח תקבלי את כל המידע שאת צריכה.

מנגר 4

New member
עד ה 15.2 זה אם אני לומד עצמאי..לא?

אני רוצה לעשות קורס.. לא ללמוד באופו עצמאי.. תודה על התשובה

HawkEmpire

New member
השאלה המרכזית היא

האם הרישום נסגר, כלומר - האם הכיתות התמלאו. בהנחה שאתה רוצה קורס, תתקשר לכל המכונים שאתה יכול/רוצה ללמוד בהם, מההכי עדיף לדעתך עד להכי פחות עדיף, ותשאל אחד אחד האם -למרות- הזמן המאוחר יש מקום בכיתות, או תדגיש שאתה מוכן להצטרף גם אם פיספסת שיעור אחד או שניים - כל אלה כמובן בהנחה שלא תצליח להירשם כרגיל. במקרה הכי גרוע, מישהו כבר חישב כאן בעבר שמורה פרטי לפסיכומטרי, בהנחה ששמעת על מורה מומלץ בסביבה שלך, נותן אותה כמות שעות פרונטליות באותו סדר גודל מחירי, וכמובן ביותר יחס. ספרים לטובת שימוש עם מורה כזה, בהנחה שאין לך, סביר שתמצא מאחד המוכרים בלוחות הפורום, או את אחת הערכות שמוכרים בחנויות - בטוח שגם המורה ידע להמליץ לך. בכל מקרה, בהצלחה.

b_noga

New member
גם אני!

פעם 4! עוד 20-70 נקודות ואני אפרוש מהשטות הזאת כן גם אני נפגעת תנאי הקבלה לרפואה... שיהיה לכולם בהצלחה!

למעלה