אממ היי~ ^^

himitsu

New member
אממ היי~ ^^

היי, אני חדשה פה, וסופסוף הצטרפתי אחרי שקורל הציעה לי בלי סוף D: קוראים לי רותם, ואני לא קוספליירים חדשה או משהו, אבל בכל זאת לא מנוסה כמו כולם פה ^^ אז...התייעצות קלה עם המנוסים, כדי שגם אני אהיה בעתיד כמוכם? ^^ אני צריכה לצבוע בד, לא איזו דוגמא מסובכת שצריכה שבלונה או כישרון מטורף, אלא רק את הצבע הנכון. יש לכם בערך רעיונות עם מה אפשר לעשות את זה ואיפה להשיג? אני אשמח לתשובה D:

CibiHeart92

New member
היי רותם 3:

מדריך צביעת בדים מחכה לך כמה שרשורים למטה בעמוד זה XD ברוכה הבאה לפורום D:

CoralP

New member
קולולולולו! בשעה טובה!../images/Emo23.gif../images/Emo181.gif

ברוכה הבאה! מקווה שיעזרו לך פה

himitsu

New member
XDDD

עאלק קולולולו XDD אני המרוקאית פה XD אבל כן, המדריך של שני היה מעולה! אני אצבע את הדוגמא על השמלה של רין אחרי שאני אתפור אותה~ D:

rukia chan

New member
תמונת רפרנס? ../images/Emo103.gif

אגב, הכוונה ללצייר על הבד כמה פסים או אשכרה לקחת בד לבן ולצבוע אותו בצבע אחר? [כי גם את זה עשיתי בעצלנותי הרבה XDD] כמו שנאקו אמרה יש שרשור למטה לציור על בדים של שני, לא יחסר לך שם כלום *.* אה כן, ברוכה הבאה!

himitsu

New member
תודה~ D:

זה לא איזה משהו מסובך, זה סתם מן ציור כזה שיש על החלק האחורי של השמלה~ יש מצב שאני בכלל לא אצבע את זה אלא אתפור ביד, כי זה משהו לא מסובך בכלל XD זה סתם מה שיש בתמונה XD

rukia chan

New member
אני אישית עצלנית בטירוף ../images/Emo103.gif

וממש שונאת מכפלות, אז אני הייתי מציירת רק בשביל להימנע מהן, אבל זו רק אני XD בשרשור של שני כתוב לך הרבה יותר ממה שאני יכולה להגיד, אני בטוחה שלא תסתבכי אם תיעזרי בו. בהצלחה!

himitsu

New member
בסוף החלטתי שלא~

כאילו... עדיף לי פשוט לתפור את הסמל ביד, זה לא יקח לי הרבה זמן, ואני לא חושבת שלצייר על בד סאטן, אפילו אם זה הצד ההפוך שלו זה הרעיון הכי טוב בעולם XD

למעלה