אממ היי :)

רעותוש02

New member
אממ היי :)

היי אני רעות בת 14 וחצי [כן אני יודעת שזה צעיר] ואני לא הכי סגורה על עצמי אבל כבר שנה וחצי אני מתחבטת ונראה לי הכי הגיוני שאני בי.. אז למרות הגיל שלי והביטחון הנמוך אני אשמח אם תקבלו אותי לפורום שלכם :)

Blackice

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני ארז, בן 25 (עוד מעט 26)... את תמיד מוזמנת לפורום שלנו.. תרגישי לשבת איתנו בנוח ולשתות כוס
פורומית.... רוצה לספר לנו עוד קצת על עצמך? על מה את מתחבטת ולמה את חושבת שאת בי? יום מקסים! ארז

רעותוש02

New member
חחח רק עם זה בא עם עוגיה בצד P:

אממ בטוח שזה סדר אם אני אחפור? XD אני נמשכת לבנים בוודאות פיזית וגם אופי[תלוי באדם ברור] אבל בשנתיים האחרונות [שעברתי לחטיבה] התחלתי להרגיש משו כלפי ילדה מהכיתה שלי תמיד רציתי להיות לידה במשך שנה שנאתי אותה כול פעם שהיא לא התייחסה אלי, ודי התחלתי לחשוב על למה אני שונאת אותה וחשבתי שאולי בגלל שאכפת לי ממנה יותר אז כואב לי קיצר אחרי שהבנתי את זה הפסקתי לשנוא אותה או לפחות להבין למה זה.. ולא נמשכת אליה פיזית אבל אם יגידו לי שאני אצטרך לנשק אותה לא יהיה אכפת לי ואני חושבת שאני אפילו אוהב את זה... אבל הרבה אומרים לי שזה בגלל שאני בגיל כזה זה יעבור .. וסיפרתי לאמא שלי לפני שבוע והיא גם אמרה לי שזה יעבור אז אני מקוה שזה לא יעבור זאת האמת.. כי דווקא נחמד לי ככה וכבר אמרתי לכמה חברות טובות [אני בבצפר דתי] וואי סליחה על החפירה!!!

Sensorium

New member
סחטיין על האומץ ../images/Emo24.gif

אף פעם לא הסתרתי את זה במיוחד מאנשים בבית ספר (הקודם) הדתי שלי, אבל זה נראה לי לא כזה קל :)

Blackice

New member
עוגיה אני לא חושב שיש אבל אפשר להציע ../images/Emo212.gif

וכשאת עונה לי את תמיד מוזמנת לחפור כרצונך, רוב הקדיחות המושקעות והמגילתיות נראות לי כמו גומות בארגז חול לעומת החפירות שלי כשאני בשוונג...
אז.. איך הגעת לפורום שלנו? ומה את חשבת לחפש כאן?

רעותוש02

New member
חחחח [על העוגה+החפירות P:]

אממ הגעתי לכאן מאיגי הם בדיוק שמו בפורום של הבי קישורים ונכנסתי וראיתי שיש פה פורום והחלטתי להיכנס ואממ פשוט רציתי לדבר עם אנשים שמבינים אותי [אולי כי רציתי להמחיש לעצמי עוד יותר שזה לא "יעבור לי" ] והעוגה היתה טעימה ביותר מחמאות לשף ! P:

Blackice

New member
זו עוגת ../images/Emo211.gif אז השף זה לא אני, אבל אני

אחפש ואמצא אותו ואמסור לו את מחמאותיך.... האמת שאני לאחרונה התחלתי להציץ יותר לפורום באיגי, כי הוא נראה יותר פעיל... פעם השתעשעתי עם הרעיון של להתנדב להדריך באיגי אבל עד שאני אעבור לת"א כבר לא יהיה לי זמן למחוייבויות שכאלה... :-\ אני לא חושב שאת צריכה לנסות להכריח את עצמך להיות בי, כי... אי אפשר לשלוט (לפחות, כך אני מאמין) בנטייה שלך. צריך פשוט לקבל אותה, תהיה מה שתהיה. אם בסופו של דבר יסתבר לך שאת בי- אז תהני מזה. ואם בסופו של דבר יסתבר שזה היה משהו חולף, תקופה שכזו- אז כנ"ל. אם תרצי תמיד תוכלי להיות חלק בקהילה שלנו. בתקופות שהפורום הזה היה פעיל היו מספר סטרייטים שהשתתפו באופן מלא...

תודה על העוגה

וברוכה הבאה לפורום. אממ גם אני חדש כפי ששמת
. תהני כאן ילדונת. אני מבטיח לך שאני לא אלחם איתך על תואר "הדנדש של הפורום".
אלי. [שמרגיש יותר ויותר אוחצ'ה מיום ליום...
]

למעלה