אממ... היי..

KitKat nop

New member
אממ... היי..../images/Emo9.gif

טוב קודם כל אני ממש ניסתי (באמת) לגרום לכך שההודעה לא תשמע פלצנית .. לפחות לא יותר מדי... --- זאת הייתה הזהרה מראש--- אוקיי קוראים לי נועה אני מאיזור ירושליים יש לי כרטיס חבר בג´ונגל בקניון ו... מה הייתה הפואנטה?... אה כן ... טוב אני ממש ממש מתענינת במאגיה כשפים ורוחניות יש לי אפילו כמה שיקויים מאגניבים שקיבלתי מאיזה איש שאנטי באיטליה בכל מקרה ממש הייתי רוצה להכיר אתכם ובמיוחד שתכירו אותי וכל זה... טוב... אם תרצו לדעת עוד משהו אז... המפ דברו איתי...
נועה ואה כן אני מפורום דוליז!... לכל המתלבטים...

שלום לך!

ברוך הבא נועה
אין לי ממש מה לשאול אותך אז אולי תספרי קצת על עצמך למשל מה בדיוק מעניין אותך במאגיה וכדומה... נ.ב- אני מקווה שתהני בפורום :)!

KitKat nop

New member
אמממ...

מה בדיוק מעניין אותי?.. אני חושבת שקריאת העתיד , בעיקר . יש לי כמה שיטות מענינות מאוד לקראיה בנרות , אש , וכאלה אבל גם כשפים ... שיקויים ... וייעוד של אנשים ... אמ כל מיני דברים... אגב... אני בת 14 ותודה ! נועה

אמממ....

אם חיזוי העתיד מעניין אותך אז אני ממליצה לך לקרוא את: כל הנשים הן בעלות כוחות על חושיים\דיאן שטיין ,יש שם פרק שלם של שיטות לחיזוי העתיד...בעזרת כדור בדולח,טארוט,העין השלישית,פסיכומטריה,איי צ´ינג וכו´ איזה בדיוק שיטה יש לך לקריאה בנרות כי אני מכירה אחת אבל אני אישית חושבת שהיא סתם בולשיט אז אולי אנחנו לא מדברות על אותו הדבר.. נ.ב-ועל לא דבר :)

KitKat nop

New member
אוקיי

ניסתי טארוט בזמנו אבל הניבוי המשונה שלי הניב תוצאות מפחידות אז החלטתי לפרוש (בשיא) לדוקים... בכלאופן... אני מכירה שלוש שיטות עיקריות לקראיה בנרות... שתיים מהם אני פשוט יודעת אין לי מושג איך... ואחת קראתי בספר משונה שנעלם באורח פלאי איפשהו בביתי הקט (או בארון הטורף שלי) בכלמקרה אם את רוצה את ה"מתכון" או איך לקרוא לזה ?... איך עושים בקיצר אז ... המפ... נקטעתי אז נדבר אה ! יש לי שאלה ... מישהו ניסה כבר פעם סיאנס ? זה הצליח? מה היה ? ... נ.ב תודה בכלאופן...
נועה

היה לנו פעם..

כבר דיון על סיאנס אפילו כמה פעמים ואני יכולה בהחלט להמליץ לך שאם את מחפשת משהו רציני אל תפני לסיאנס אני מדברת בתור אחת עם ניסיון גדול בסיאנס...זוהי דרך לא רצינית וברורה לתיקשור עם רוחות פשוט קחי עצה שלי ותשכחי מהקטע הזה!

Rachel Green

New member
ברוכה הבאה+ניצוליישן!

ברוכה הבאה נועה!גם אני מפורום דוליז... ועכשיו לניצוליישן הקטנטן שלי: יש לי פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כנסו אליו ותפרסמו אותו.... הנה הכתובת: http://user.domaindlx.com/magking/forum/display_forum_topics.asp?ForumID=17

kab

New member
שלום חן........

הודעה יפה מה שלומך את יכולה להזביר לי כצת יותר על ההודעה וגם בבקשה את יכולה להביא לי את המתקון לעשות את אחד הקישופים שלך וגם אני מאוד מיתעניין ומאמין במגיה כישוף ורוחניות טוב בי בי......

kab

New member
שלום חן........

הודעה יפה מה שלומך את יכולה להזביר לי יותר על ההודעה וגם בבקשה את יכולה להביא לי את המתקון לעשות את אחד השיקויים שלך וגם אני מאוד מיתעניין ומאמין במגיה כישוף ורוחניות טוב בי בי......

למעלה