אממ.. דיון?

AeroSlash

New member
Hey Liza

מה רק לא קורה, וכל מה שקורה לא קורה לטובה... אם את משלימה את מה שפיספת אז כבר תראי בהודעות שלי פה ושם למה אני מעוצבנת על היום (בעיקר בהודעות שתקעתי בשרשורי "בוקר טוב"), אני לא אתחיל לפרט כי הפורום הזה כבר בטח רוצה להקיא מהתסכלו שלי מהלימודים, חוסר שינה וכו כו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו וכו..................... יש רק דבר אחד שעורר לי עכשיו תקווה לעתיד טוב יותר :))) ואני אחלוק איתכם: אח שלי תפס קצת מוח והלך לסדר לעצמו קצת החיים (בפעם המליון אמנם) ובטח לא יצא מזה כלום כמו שקרה ב-999999 פעמים הקודמות אבל תמיד יש לי את התקווה :))) וגם כל מיני דברים השתנו לטובה בשביל מישהו מאוד לי ולי יש חלק נכבד ביותר בזה, נותן הרגשה של יעילות, אנשים באמת צריכים אותי למטרות כלשהן :)))) |יאי|

v o d k a

New member
אנחנו כאן תמיד כאוזן קשבת, את יודעת

אם יש משהו טוב בעולם הזה זה האפשרות שיש לאנשים לשמח ולעזור לאנשים אחרים
הרגשה מעולה
, אחרי שאת עוזרת למישהו ומרגישה שזה באמת עזר ולא סתם עבר לידו, את מרגישה שלפחות אם את לא חיה בשביל עצמך
את חיה בשביל אנשים אחרים
, שאוהבים אותך וזקוקים לך
... חשוב שיהיה מישהו שזקוק לנו
- למזלך
יש לך את זה, לא לכולנו יש את זה
אני מקווה שהתקווה הפעם עם אחיך באמת תביא תוצאות
... למרות שאני לא מכירה את הסיפור המלא דבר אחד אני יודעת- הכי חשוב שתהיה תקווה וכוח רצון
...
עוד יבואו ימים טובים יותר
... אין להם ברירה

AeroSlash

New member
חחחח ליזקה

הימים הטובים יותר באו (והם היו באמת טובים, אפילו טובים מאוד) והלכו עם תחילת כיתה י"א בשבילי.. וזה באמת עושה הרגשה טובה לתרום רבות למישהו לצאת מהדיכאון.. אני מאושרת שהוא מרגיש טוף עכשיו וזה מה שחשוב =]

v o d k a

New member
את יודעת מה? עזבי אותך!../images/Emo66.gif

תוכיחי למי שלעזאזל אחראי לכל הצרות שאת לא חלשה ולא נשברת כל כך בקלות
-ופשוט תעבירי את כל החרא לידך
את יודעת שאת מעבר לזה
עד כמה שזה קשה
זה הכי יעיל- כי אם מתחילים לנבור בעבר ולהתבאס מהעתיד- אפשר למות לעזאזל!
יש כל כך הרבה חרא וכל כך הרבה צרות שרודפות אחרייך בלי סוף
, אבל אם לרגע להגיד לעצמך- שיהיה
, זה יעבור
, כי כל דבר עובר ולהתעלם כמה שאפשר
- אז החיים יתבהרו, קצת... אבל יתבהרו
והיי- בנתיים את תמיד יכולה להתייעץ כאן

AeroSlash

New member
בדיוק מה שהחלטתי לפני שעה :))))

זין על מה שקורה, אני חיה בשבילי, ושום דבר לא משנה כבר (לא סתם אמרתי ש-nothing else matters) זה השיר שאני הכי מתחברת אליו עכשיו... וזה באמת עוזר, לחיות רק בשבילי, למרות ששוב יש נקיפות מצפון על האגואיזם.. אבל חפיף, עדיין אכפת לי מ-2 האנשים הכי חשובים בשבילי כרגע וזה כבר מספיק :))))

Janem

New member
גם מה שקורה לרעה

נועד להכין את הקרקע למה שיבוא אחר כך. ומה שיבוא אחר כך הוא טוב. יהיה לך טוב בצבא, מילה שלי.

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחח צבא

אם וכאשר אני אגיע לצבא יקעו לי את התוחס הקטן שלי לקרעים עם כל מה שצריך לעשות שם, כיוון שהכושר שלי שואף ל-10-.

Janem

New member
אני כן מאמין.

העולם תוכנן ככה שאפשר מקסימום לדעת 90% מאיך שהוא תוכנן. 10 האחוז הנותרים הם חידה, והמיסטיקה, עד כמה שלפעמים היא מוטעת היא הניחוש הכי קרוב לשאלות כמו: מה יש בעולם הבא, ולמה אנחנו מתנהגים כמו שאנחנו מתנהגים. אם להתעמק בה ולשלב גורמים מאסטרולוגיה, נומרולוגיה ושם, ניתן להגיע להתאמה די גבוהה בקשר לתכונות מולדות אצל האדם. בקשר לקלפי טארוט, קריסטלים ושאר ניחושים, זה כבר מיסטיקה למתקדמים יותר וכדי לעסוק בה צריך חוש שישי, אינטואיציה ולא יותר מדי שכל, שיש אנשים שמתבלבלים בין תחושות מהחלל לבין הגיון אנליטי עמוק. בדרך כלל בניחושים מתעסקים אנשים עם קשר עמוק לחלל (אינטואיטיביים).

AeroSlash

New member
ובנימה מיסטית זו...

תראו מי הייתם בחייכם הקודמים ממש פה.. למי שלא מאמין בזה זה מראש לא נכון, אבל מי שכן, זה לא הכי נכון, כי בדיקה של מי שהיית בחייך הקודמים זו בדיקה מסובכת למדי וצריך להתחשב עוד במליון ואחד גורמים. בכל מקרה, זה די מדוייק. בדקנו פעם בשני אתרים שונים (זה ועוד אחד) ויצא כמעט בול אותו דבר.. אני אישית מאמינה (עד גבול מסויים, כי זו סה"כ בדיקה אינטרנטית)...

Vrock

New member
דווקא נשמע 'גיוני יחסית.

Your past life diagnosis: -------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were male in your last earthly incarnation. You were born somewhere in the territory of modern Tibet around the year 1825. Your profession was that of a artist, magician or fortune teller. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: Bohemian personality, mysterious, highly gifted, capable to understand ancient books. With a magician's abilities, you could have been a servant of dark forces. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: The timid, lonely and self-confident people are everywhere, and your task is to overcome these tendencies in yourself and then to help other people. -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now?

the freaky girl

New member
זה מה שאני הבאתי לך..

בכל מקרה, זה מה שרשמו עליי: Your past life diagnosis: -------------------------------------------------------------------------------- I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation. You were born somewhere in the territory of modern Northern England around the year 1775. Your profession was that of a builder of roads, bridges and docks. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: Person with huge energy, good in planning and supervising. If you were just garbage-man, you were chief garbage-man. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: You are bound to solve problems of pollution of environment, recycling, misuse of raw materials, elimination of radioactivity by all means including psychological methods. -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now?

AeroSlash

New member
לאור ה-../images/Emo42.gif המכה בחוזקה

על עורינו החשוף בזמן ההברזה משיעור (איזה שיעור זה היה??)

למעלה