אני דווקא מאמינה בכל זה...
אני מאמינה בכל מה שקשור למיסטיקה... ובמיוחד חלומות,רוחות,שדים,אסטרטלוגיה,נומורולוגיה,טארות לא כלכך.... אבל גם בקריאה בכף יד (יש לי ספר שלם על זה...) ולי יש כמה חושים מיוחדים.... אולי אני אספר בעתיד... אני לא חושבת שצריך לחיות ע"פ הדברים האלה אבל אפשר להיעזר בהם..... דרך אגב זוכרים שסיפרתי לכם על החלום שאני ראש ממשלת רוסיה??? וזוכרים את המסקנה שהסקתי?(אני לא יכולה לקחת על עצמי אחריות גדולה...) אז באותו הים שחלמתי את זה המורה לטימטומטיקה הלך מהכיתה ואמר לי ולנסטיה לשמור שאפחד לא ייכנס...... אז.... שמרתי ב3 דקות הראשונות שיכולתי ואז באו כמה ילדים שרצו לדחוף מכות לנסטיה..... והיא לא "כלכך" מבינה במכות ומה צריך לעשות ואיך להתנהג ואת כל הקטע הזה כמוני....(ועדיף לה...) אז אנחנו יצאנו מהכיתה כמה שיותר מהר ובכתה היו עוד איזה 5 בנות מהכיתה שלנו שגם שמרו על הכיתה..... אני הלכתי למנהלת מגמה שלנו ורציתי לההתלונן על הילדים האלה שרצו להרביץ לנסטיה .... שברוב נדיבותה לא רצתה להיתלונן...(
) אני ונסטיה באנו אליה והיא אמרה שכואב לה הראש ושהיא לא מקשיבה לאפחד....
קיצרכשחזרנו לכיתה וארקדי המורה לטימטומטיקה היה שם... היה כועס ביותר.... וצעק עליי בגלל שאני לא שמרתי על הכיתה... אחר כך התברר שגנבו לאיזה ילדה את הקלמר ואז ארקדי אמר ש"טאק אם לקחו לך משהו אז תגידי לי ואני אתן לך כסף כדי שתיקני..."
אחר כך היא וכל הכיתה צעקו עליי ורק עליי בגלל שאני השארתי את הכתה ללא השגחה...
ואני חיפשתי נקמה מתוקה לנקום בהם כדי שיידעו שאני לא אשמה.... אחר כך הילדה הזאת "בטעות" מצאה את כל הדברים האלה מהקלמר שלה.... ואז ארקדי כעס עליי עוד יותר... (לא יודעת למה...) ואני אמרתי לו שהוא לא צודק ורציתי לספר לו כל מה שקרה לנסטיה.... ואמרתי לו שאם היו רוצים להרביץ לו הוא גם היה לוקח תרגליים שלו ועף משם אם הציונים חשובים לו.... אבל אני לא סיפרתי לו ואני גם לא אספר... כך שתהיו בטוחים שבמבחנים הבאים אני נכשלת....
(בקרוב אני גם אספר לכם על כל מה שקרה לנסטיה ולמה רצו לדחוף לה מכות.. (ועדיין רוצים...) קיצר זה ממה שהחלום הזהיר אותי....
אויי מאמא במבט לאחור כתבתי מגילה שלמה.... טוב נו... אבל זה יותר מידי כוח בשביל לא למחוק... אז..
מראש על העונק זה פשוט היה קשור ורציתי גם לספר לכם אז... עכשיו אני מרגישה יותר טוב... ומחר אני ארגיש בטח עוד יותר טוב...
לכל מי שקרא את המגילה שלי עד הסוף.... בקשר לחושים... אני אספר בהזדמנות...