אממ... דוליז ממצמצת

אממ... דוליז ממצמצת

תסתכלו על הדוליז ובמיוחד על המצמוץ... עבדתי עליה שעתיים בערך... אז ביקורת בונה...

אוקיי...

המצמוץ מזעזע, עדיף בלי. החולצה פסדר, והחצאית נראית נוקשה, היא לא נראית מבד. הגרביים ממש יפות. הנעליים פסדר, אבל הן לא סימטריות וזה בעיה. השיער גושי, תנסי לעבוד עליו בקבוצות, או בשיטת השיערה שיער, ובייס כזה, את יכולה לנסות אפילו שיער מבריק.

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלמי שלא שמה לב../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

המדריך התעדכן. נוספו- 1.טיוטוריאל שמלה בפיינטשופ. 2.טיוטוריאל שיער מבריק. (חידשתי אותו, הוא היה מזעזע.) כמו שאתן רואות, אם הוספתי את השמלה, נפתח אגף התוכנות. אני צריכה מכן- 1.טיוטוריאל הצללה מתקדמת (הצללה בסיסית בתוכנה). 2.טיוטוריאל ג´ינס. 3.טיוטוריאל שיער, איזה סוג שבא לכן. 4.טיוטוריאל נעליים. 5.טיוטוריאל רקע שקוף. וכל טיוטוריאל אחר, על דברים שאפשר לעשות אותם בתוכנה. ואם לא הבנתן אז כן, עם אפקטים שיש רק בתוכנה. כשאני אומרת תוכנות אני מתכוונת פיינטשופ\פוטושופ וכאלה... כשאתן עושות טיוטוריאל, תשתדלו לעשות אותו כמו שאר הטיוטריאלז במדריך, עם אותם צבעים ואותם פונטים. עד כאן להפעם.
ענת.

טוב...

אני עושה טיוטריאל שיער, אז תודה, אבל כבר לא צריך. ו...לפני שאתן עושות, תכתבו שאתן עושות כדי שלא יווצר מצב ששתי בנות עובדות על אותו טיוטריאל (דאאממ.. אני חוזרת על עצמי)...

shloompi

New member
יש לי 2 טיוטוריאל

יש לי 2 טיטוריאל של רקע שקוף : 1. רקע שקוף בMICROSOFT PHOTO EDITOR 2. רק שקוף בPSP 7 הנה הראשון

הכנתי את הטיואריאל אבל הוא גדול

מדי, איך לתת לך אותו? יש לי אותך במסנג´ר רוצה שם? אם לא תני לי אימייל או משהו

totsade

New member
תירגמתי טיוטוריאל של ג´וזי..../images/Emo80.gif

אולי אני יכין גם להצללה בפוטו שופ.

Solinka

New member
אין לה זכויות יוצרים במקרה??

לתרגם את השיעור שלה זה לגנוב ממנה

totsade

New member
אל תגידי סתם דברים.../images/Emo80.gif

לכי תבדקי בחוקים שהיא הכינה ואז תזרקי דברים ותקראי לי גנבת.

Solinka

New member
מי אומר סתם?

גם אם אין לה זכויות יוצרים את היית רוצה שמישהו יקח עבודה שלך, יתרגם אותה ויקח קרדיט? בקיצור נראה לי אישית דיעה שלי שתכיני לבדך שיעורים ולא תקחי אותם מאתרים אחרים תלמדי מה שאת יודעת לעשות ואם מישהו רוצה לדעת לעשות כמו שהיא עושה תביאי קישור לאתר שלה, אם הוא לא יודע לקרוא אנגלית בעיה שלו

totsade

New member
את לא יודעת על מה את מדברת סול..

שיעורים כבר הכנתי. לא לקחתי קרדיט ואמרתי שתירגמתי מג´וזי. כתבתי למטה שאני תירגמתי וזהו. ואני הייתי לוקחת זכויות יוצרים, מכיוון שהיא לא לקחה והיא נתנה אישור לעשות דברים כאלה עשיתי בשביל הטיוטוריאל שלנו.

coolit

New member
חמודה!../images/Emo45.gif../images/Emo102.gif

רק שדר על השיער- זה אמור להיות סרט? כי אם כן אז זה ממש לא.. טוב, והמצמוץ.. הוא נחמד, אבל זה צריך לקרות מדי כמה שניות, ולא להסגר ולהפתח שוב ושוב בלי הפסקה.. זה בקשר לרווח בין המצמוצים. בקשר למצמוץ עצמו- הוא איטי כל כך.. ממצמצים במהירות, לא באיטיות כזאת.. אבל היא חמודה מאוד!

Me¥tal

New member
אפשר בבקשה את הבייס?

כן, ~מתביישת~, אני הבנאדם היחיד בעולם שעוד אין לו את הבייס הזה...

למעלה