אמממ...

ויימס

New member
../images/Emo58.gif

האמת שכן, אבל גם אל"ח זה ראשי תיבות של אמצעי לחימה. זה הכי קרוב שיש.

Rincewind

New member
וגם שאלה ../images/Emo32.gif

האם מישהו קרא את ספרי ארטמיס פאול וממליץ עליהם? בא לי משהו חדש.

מ א ג ר ט

New member
ובכן-

קראתי שנים מהם. אני חושבת... בכל מקרה, מדובר בסגנון קצת לילדים/נוער- כמו הארי פוטר כזה. הכתיבה: רהמ לא גבוהה במיוחד. כמו ספר מתח סביר, אתה קורא את הספר ורואה את הסרט בעיינים. הכי שונה מפראצ'ט שאפשר. נכון שזה קצת פנטסיה, אבל יותר מזכיר 'משימה בלתי אפשרית' אם אית'ן היה פחות חתיך, בן שתים-עשרה שמאמין בכישוף.

ויימס

New member
אני חייבת לחלוק על דעתך,

ארטמיס פאול מגניב ושולתת ברמות. ספרים מרתקים באופן קטלני שכזה שאי אפשר להשתלט על עצמך, ויש בהם גם הומור, פיות ואנשים עם רובים. אז דביר, תקרא ומהר. חוץ מזה עכשיו שגם זה תורגם לעברית אני ממש מתבאסת שרצתי לקנות את זה בלונדון. למה אני לא מסוגלת להתאפק?!

מ א ג ר ט

New member
איך את יודעת?

איך אפשר לדעת אם הוא חתיך? חוץ מזה שילדים בגילו יכולים להיות מקסימום חמודים כאלו. לוקח הרבה זמן להתבגר. ומעטים האנשים שיותר חתיכים מאית'ן.

limilu

New member
לא פחות זה לא כמו יותר.

וחוץ מזה, הוא לא ילד, הוא בן 14

מ א ג ר ט

New member
ועדין מקיים את הטענה שלי-

יש לך באמת חתיכים בשכבה? אולי שניים, וגם זה ממש נדיר.

ויימס

New member
חתיכים?! אתם בפורום טרי פראצ'ט!

תפסיקו עם זה! ...אני לאחרונה גיליתי שהבחור הכי חמוד בתיכון התחתן. זה היה כזה מבאס.

מ א ג ר ט

New member
מה?

אז מה אם אנחנו אוהבים פנטזיה?? יש עוד דברים שמעניינים אותנו (אנ מקווה...) חוץ מזה שלאף אחד לא הפריע שדביר דיבר על כוסיות. וזה לא שאמרתי שאני אתחתן עם מישהו רק בגלל שהוא חתיך. גם עשיר יעזור.

מ א ג ר ט

New member
אל דאגה

קודם אני אתחתן עם בחור חתיך ועשיר, אחר כך הוא יהרג בדרכים מסתוריות, אני אקבל את הירושה ואז אני אוכל להתחתן עם חובב טרי פראצ'ט שיהיה מוכן להתחתן איתי. אתה לא סומך עלי??

ויימס

New member
את אולי לא! אני כן!

אבל הוא הלך והתחתן עם מישהי אחרת, לכי תביני למה!!!

Athaclena

New member
קראתי 4 מהם (באנגלית)

ואני מאוד אוהבת. אח שלי פשוט קונה לי כל פעם ליומולדת ואז קורא אותם אחריי
הספר הרביעי די שונה מהאחרים, מתחיל להיות בוגר יותר. יצא לי לכתוב על ספר אחד או יותר בפורומים האחרים.... רק אין לי כח לחפש. קליל, לא מחייב וקצר יחסית. תנסה ותראה, אם תאהב תמשיך הלאה

ויימס

New member
אההההה!!!!

אני לא מאמינה!!!! שיט, עכשיו אני אצטרך לקנות את זה! אההההההההה!!! מה קרה לאלים קטנים?! למה זה לקח להם כמעט 4 שנים אחרי התרגומים של איש הקציר, מכשפות בחו"ל וראינוע?! למה לפני כן הם היו בהפסקה של 6 שנים?! למה השם מתורגם כל כך גרוע?! ה"דגל 'שק" שלי היה הרבה יותר מוצלח! למה אין את העטיפה של ג'וש קירבי?! למה המתרגמים של כינרת לא מתייעצים איתנו כמו שגילי בר הלל מתייעצת עם פורום הארי פוטר?! והאם אתם חושבים שהספר הגיע כבר לספריה כי אני ממש אתבאס אם אצטרך לקנות אותו...

ויימס

New member
במחשבה שניה,

זו הייתה הודעה מאוד קוטרית. אני מאוד שמחה שתרגמו סוף סוף משהו!
אני מאוד שמחה שתרגמו סוף סוף משהו!

זה כן ג'וש קירבי, רק בקטן.. ../images/Emo10.gif

והתרגום הכי טוב הוא אנשי חיל, לדעתי. העטיפה באמת מאכזבת, אני לא רואה איך היא תשתבץ לי במדף, זה ממש נורא. אני שמח שתירגמו משהו בעברית, אבל חצצוק..

The Mad Hatter

New member
אני רוצה לקנות,

אבל עכשיו, כשראיתי שתרגמו את דטריטוס ל"חצצוק" אני קצת מפחדת.

ויימס

New member
דווקא מגניב, חצצוק.

נראה לי הולכת להיות אחלה מתרגמת. אולי.

למעלה