אמממ..

amitasafzabida

New member
אמממ..

האם צינזרו את סאקורה? אם כן באילו קטעים? זה פשוט לא נשמע לי כ"כ הגיוני... כי האנימה הזאת נראית בכלל בלי מסרים שליליים, אז זה נשמע מוזר שיש בה קטעים שדורשים צינזורה. תודה.

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifבגלל שצינזרו אותה היא

נראית בלי מסרים רעים

Spinel Sun

New member
צינזרו אותה רק קצת

ומה המסרים הרעים שלה? נו תנו לי רשימה!

amitasafzabida

New member
מה צינזרו?

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifזה לא ממש 'מסרים רעים'

אלה היחסים שם שצינזרו... נו, המורה וריקה וכו'...

Spinel Sun

New member
אז זה לא מסרים רעים

רק ערוץ הילדים חושב שזה לא מתאים לילדים בעעע אישית אין לי בעיה עם ריקה והמורה! רק טויה ויוקיטו מעצבנים אותי מוות

amitasafzabida

New member
:-O יחסים בין המורה לריקה?

אני רק זוכר שהיא הביאה לא דובון וזהו. מה עוד היה ביניהם? טויה ויוקיטו? מה קרה ביניהם? הם לא רק חברים?

Spinel Sun

New member
זה לא ברור?

זה לא ברור? במיוחד בפרק עם קלף החרב! לא ראית איך היא הסמיקה כל הזמן? שיו.... וטויה ויוקיטו... גם לא שמת לב?!?!? אני בשוק.

Spinel Sun

New member
היי זה לא מסר רע

ואם שני הצדדים מרגישים אותו דבר בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Yosh Yosh

New member
לא מסר רע?!?!?!

היא בת 10 והוא בן איזה 20, גוד דמיט >< 10 שנים זה לא הרבה הבדל, אבל זה תלוי בגילאים. היא ילדה. הוא גבר.

Yosh Yosh

New member
לא כשהיא... מעוותת קצת...

לפי המנגה, הוא מאורס לילדה בת 10! 10! ><

>< אותו דבר עם לי ומיילין

בבבבבבבבבבבבעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

Goggle Girl

New member
לי ומיילינג זה בסדר

לנו אולי זה ניראה חולני אבל בתרבות הסינית המסורתית אין כל פסול בנישואין בתוך המשפחה, ועוד אין ביניהם קירבה ראשונה, אז אין את רוב הבעיות הגנטיות. להיפך, זו צורה טובה מאוד של שמירת דברים בתוך המשפחה, כמו רכוש, או במקרה שלנו, כוחות קסם, למרות שלמיילינג אין ממש

Houndour

New member
שוב? ../images/Emo79.gif

אין מסרים רעים, זו סדרת ילדים.. אבל צנזרו סלאשים למיניהם (טומויו+סאקורה, יוקיטו+טויה, יוקיטו+שאורן) ועוד מערכות יחסים אחרות.. (ריקה+טראדה, שינו את הגיל בו פגשה נדשיקו את פוג'יטקה ל-18 במקום 16, ועוד ועוד..)

h p g i r l

New member
אתמ תמים../images/Emo3.gif ../images/Emo26.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

שים לב לפרטים בסידרה, יש הרבה דברים שלא הצליחו לצנזר... אבל אני אוהבת טויה/יוקיטו
|שמאלה| יכל להיות דבר יותר ברור מזה

למעלה