אמממ..

Houndour

New member
70 פרקים זה יחסית לא הרבה ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

ואם ב"מובן" התכוונת לשפה, אז כמובן שהפרקים באים עם פאנסאב, תרגום לאנגלית בתחתית המסך. אם התכוונת לסדרה עצמה אז היא -מאוד- מובנת

amitasafzabida

New member
לא הרבה???? מאיפה יש לך מקום במחשב

וכל פרק לוקח כמה שעות הורדה, לא? וחוץ מזה, מה צינזרו? (אם תוכל לפרט בבקשה..)

Houndour

New member
אמ ../images/Emo79.gif

בשיל לאחסן את כולם ביחד במחשב ברור שזה הרבה.. אבל מי עושה כאלה דברים.. פרקים שראיתי אני צורב על דיסקים ומוחק, לא משאיר במחשב.. זמן ההורדה תלוי מאיפה מורידים אבל עזוב, אסור לדבר על כאלה דברים בפורום, אם את רוצה יש מסרים פרטיים בשביל זה. מה צנזרו? כאמור, את זה ששאורן היה מאוהב (או חשב שהוא מאוהב) ביוקיטו (שזה רוב הצנזורה ושינו שיחות שלמות בשביל זה), ריקה בטראדה (המורה), כנראה גם יוקי בטויה ויואה בקלואו ריד.. גילה של נדשיקו שונה מ-16 ל-18 ועוד כאלה דברים קטנים..

star_female

New member
דווקא לגבי יואה וקלואו ריד

בינתיים לא שינו כל כך (סאקורה אמרה ליואה "אתה אהבת את קלאו ריד, לא ככה?" או משהו כזה ^_^) אבל אולי בהמשך יש סיכוי שיצנזרו גם מזה... (אפילו סביר להניח)

S.Riddle

New member
פרק 58 ;__;

אם הם ישנו את זה אני אבכה ;; זה כל כך מקסים..! *סניף* קלו\יואה לנצח
>.<

S.Riddle

New member
יאוי! ...אה, לא... ;-; ../images/Emo58.gif

המ, בפרק הזה אריאול יותר טיפש מהרגיל (XP) וגורם לכך שקרברוס ויואה לא יוכלו לחזור לצורה הלא-אמיתית שלהם, כלומר קרו-צ'אן ויוקיטו. סאקורה מנסה להחזיר אותם ולא מצליחה ובלה בלה בלה קורים דברים. הקטע המעניין הוא. שסאקורה וקרו ניסו להכין עוגה וכל הקמח נשפך על קרו. סאקורה הלכה לשטוף את קרו בעזרת קלף Bubble והוא אמר לה שקלו נהג לשטוף אותו ככה. כשהיא יוצאת מהמקלחת היא אומרת ליואה שהיא שטפה את קרו עם Bubble, כמו שקלו נהג לעשות. הוא נראה מופתע לרגע ושואל אותה איך היא יודעת. היא אמרה שקרו אמר לה ויואה נראה אנגסטי לחלוטין... ואז היא אומרת לו "אתה באמת מאוד אהבת את מר קלו, נכון? אתה עדיין אוהב אותו מאוד...". יואה נותן לה מבט מוזר והיא ממשיכה "כי כשאתה שומע את השם שלו נהיה לך מבט עדין על הפנים..." ואז היא משווה את קלו ויואה להורים שלה, ואומרת שהמבט של אבא שלה כשהוא חושב על אמא שלה זה כמו המבט של יואה כשהוא חושב על קלו. אהה, כל כך מרגש ;__; נצנוצים ורדרדים*

Goggle Girl

New member
../images/Emo58.gif הסבר לאהבה של לי את יוקיטו

אני לא רואה את הסדרה בערוץ הילדים, לא אוהבת את התרגום, בעעעע, אז אני לא יודעת אם הסבירו או לא למה סאקורה וסיאורן אוהבים את יוקיטו, אז לכן זה סומן בספויילר. סאקורה וסיאורן שניהם _אוהבים_ את יוקיטו בגלל שהוא יואה. הוא משדר אנרגיות שגורמות לשניהם תגובה שמדמה אהבה. לכן, בגלל שזו אותה תגובה בשביל שניהם, אז סיאורן _כן_ אוהב את יוקיטו, או לפחות חושב שהוא אוהב את יוקיטו. אחרי שסאקורה מבינה למה היא נמשכת ליוקיטו היא גם מפסיקה לאהוב אותו.

S.Riddle

New member
טעות בידיך, יקירתי :x ../images/Emo58.gif ל-66

זה נכון לגבי שאורן שהוא היה כביכול מאוהב ביוקיטו בגלל הכוחות שלו. סאקורה, מאידך, לא הייתה מאוהבת ביוקי רק בגלל הכוחות שלו. בזמן ששאורן הבין שאהבתו ליוקיטו הייתה בגלל הסיבה הזאת והפסיק לאהוב אותו, לאחר הוידוי של סאקורה והוידוי של יוקיטו ב-66, סאקורה מדברת עם שאורן ומודה בעקיפין שהיא עדיין די מאוהבת ביוקיטו. רק מאוחר יותר, כשהיא מבססת את אהבתה לשאורן, היא מבינה שלא יוקי הוא זה שהיא אוהבת באמת.

Goggle Girl

New member
את יודעת כמה זמן עבר מאז קראתי את

המנגה לאחרונה, שלא לדבר על כרכים מאוחרים כל כך?
מה שמזכיר לי שראיתי היום ילדה עם חולצה של סאקורה *_* מה שמזכיר לי שהחזקתי היום בידי כרך של המנגה של סאקורה *_* וכמה קיבלת במגן? ;O

S.Riddle

New member
100 ^^ ../images/Emo58.gif

חפיף, סתם הצבעתי על זה. חייבת שהכל יהיה מושלם *-* אוו, שקסי~
מצד שני, איזה כיף, חולצות סאקורה ^^~ ווה, סאקורה *-* אני צריכה מתישהו לקנות את המאנגה הזאת, באמת. טעים טעים.

אני קניתי ת'מנגה לפני יומיים! *-*

עוד לא הספקתי לקרוא אותה, אני אעשה זאת היום. ^^' זה הכרך הראשון, והוא דו-שפתי, כלומר גם ביפנית וגם באנגלית (בבעועות הדיבור יש אנגלית ובצדדי הדף יש יפנית). אוי, זה מזכיר לי את כל מיליוני המנגות שראיתי ביפן... או, גרווי... *בוכה*

amitasafzabida

New member
ושינו גם תמונות?.. ומה שינו בין

המורה לתלמידה?.. הם הרי רק דיברו או שהיה עוד מעבר לזה?..

star_female

New member
לא "שינו" תמונות,

אבל ערכו תמונות החוצה... (ז"א, הוציאו אותן מהפרק). ובין ריקה וטראדה-סנסיי, הם רק מדברים ונותנים אחד לשנייה מתנות (דובי, טבעת... דברים כאלה). במנגה הם גם מאורסים.

amitasafzabida

New member
אילו תמונות הוציאו החוצה?..

ן... יפן מ-ש-ו-ג-ע-י-ם עם כל השטויות הללו שהם משדרים לילדי המדינה!.

Houndour

New member
לא, ../images/Emo79.gif

ישראל מ-ש-ו-ג-ע-י-ם עם כל הצינזורים והחלטורה שהם מראים לילדי המדינה ^^

amitasafzabida

New member
טוב, יש לך גם תשובה לשאלה הראשונה?

כאילו אילו קטעים הוציאו.. אבל יפן הם היצרנים והם האלה האחראים לשטויות הללו, לא ישראל.

Goggle Girl

New member
ממש לא. ברגע שקנו את הפרקים

ליפנים נגמרה האחריות עליהם. החברת דיבוב יכולה לעשות עם הפרקים מה שהם רוצים, אחרת גם הדיבוב היה צריך להיות מיפן, כי היפנים "אחראים לשטויות הללו, לא ישראל".

amitasafzabida

New member
אוקיי.. אבלי אם ישראל שנתה את

הדיבוב, יפן אחראים למקור.. אבל בכל זאת, עזוב את הויכוח הזה. ו... אתה יודע אילו קטעים הוציאו מהסדרה?

Goggle Girl

New member
אני בת!!! ><

נכון, היפנים אחראיים למקור, אבל מה שמשודר אצלינו זה _לא_ המקור >.> ולא, אני לא אדע, כי עזוב שאני לא רואה בכלל בערוץ הילדים, אני רק עכשיו בתהליכי צפיה בסדרה ביפנית ^^; קראתי רק את המנגה

למעלה