האמת אז מה אם הוא בן 64?
ואם ידיד שלי משבדיה בן 60? כלומר הוא לא כי הוא שלח תמונות ודיברנו פעם אחת בטלפון (רק "היי מה המצב") וכי יש לו אתר באינרטנט של הלהקה שלו ורואים שהוא בערך בן 30, אבל מצד שני אם לא הייתי רואה אותו והוא בן 90 או 16, האמת לא יודעת אם הייתי מפסיקה לכתוב. אני מדברת על מצב שבו היום, אחרי 3 חודשים של התכתבות יומיומית, הייתי מגלה שהוא לא בן 33. כמובן שזה לא הגיוני, אני סתם אומרת שלא יודעת אם הייתי מנתקת קשר איתו, אחרי כ"כ הרבה חוויות שחלקנו. אולי בעצם כן, פדיחה לדבר על זיונים עם בן 90...טוב לא משנה. האמת היא שכנראה היא (סמלי) יודעת שהוא בן 22 והוא יודע שהיא בת 14. אני בטוחה שאת לא משקרת שאת אומרת שאתם מדברים על עוד דברים פרט לסקס, אסל לפעמים בחורים נותנים חיבה, תשומת לב, משענת, חברות כדי לקבל סקס. אולי גם הוא ביניהם? אולי לא? לי ניראה פה משהו כמו שמך, "מסריח". ומי שאמר פה שאפשר להזיק דרך האינטנרט צודק. אליי הגיע לפני כ4 שנים בחור שדיברתי איתו במחשב (אימיילים ולא צ'טים), עלה על המחשב שלי (פרטיו), מצא מספר טלפון וכתובת שלי ושלח לי חומר תועבה מ"סקס סטייל" לבית שלי, עם שליח. אני לא צוחקת. והיה מטריד אותי טלפונית כמעט כל יום. עד שבעלי התערב ואמר לו שהוא יפנה למשטרה. מאז אני לא משוחחת כמעט עם בחורים ישראליים און ליין, ואם כן, לא על נושאים אינטימיים (סקס, אהבה, זוגיות עם בעלי וכו). כי פשוט אני מפחדת שיגיעו אליי, וזנ לא ממש קשה! תיזהרי! לא קשה לאתר מאיפה את משוחחת, יש תמיד דרכים למצוא אותך.