אמממ

אמממ../images/Emo3.gif

טוב יצאתי לאתגר וגליתי שכולם משתמשים במילים:בסטלה ובראסמי ואיי כיאלו בחיים שלי לא השתמשתי במילים האלה אז רציתי לדעת עם רק האילתים מרוחקים ולא משתמשים במילים האלה או שיש עוד כמה...

אצלנו ../images/Emo26.gif

שבט של סטלנים... כל מילה שנייה זה "סטלה..." בנטיותיה...
וראסמי? ראסמי, אני לא מבינה איך אתם לא משתמשים בזה! כל מישפט חייב להיכנס "ראסמי" וגם "חופשי..." ו"בקטנה"...

matansolomon

New member
אצלנו לא ממש

משתמשים אבל לא הרבה בראסמי, וסטלה בחיים לא שמעתי! ובקטנה גם בקושי...

המחסנאי

New member
לראשונה בפורום: המילון הפולגי השלם

אוקיי אצלי בשבט אין רק שתי מילים כמו סטלן וראסמי שמשתמשים בהן כולם אלא מילים מיוחדות אך ורק לנו שמיטב המוחות הלשוניים בשכב"ג ממציאים מידי יום. בנוסף יש גם שפה מיוחדת שכל מילה מקוצרת לחצי מהאורך שלה. -אָמְרוּם (תואר): משהו שנעשה בצורה גרועה -ליגה (תואר): משהו ממש טוב ובקיצור ליג -גוֹרְד (תואר), גורדינייש (ש"ע) - משהו יותר גרוע אפילו מאמרום -אָמְץ (תואר) - אחד שבטוח שהוא תמיד צודק ושכולם צריכים להקשעב לו וגם שוויצר לא קטן אבל בעצם אין לו מושג מהחיים שלו -מְשוּג/מְשוּ/מְשוּגי - קיצורים למשוגע -רָאש - יכול לבוא אחרי כל מילה -נָחָש/נָחֶש - אחד שמוצלח עם הבנות -שווי - קיצור לשווה -בָּחְץ - לקוח מגרמנית וה אומר מה שבת ובת עושים אבל עם הבגדים -צ'ונג - המילה הידועה של הצבא שזה אומר מישהוא שהוא טירון והמילה הטובה מכולן עם הכי הרבה משעמות: דָלוּם: מישהו חסר כל חוש כיוון או רגש בידיים וחסר שיווי משקל. נופל הרבה עם קורדינציה 0 ועדיין יכולות להיות מילים ששכחתי

2003 SkiPeR

New member
טוב אז ככה ../images/Emo88.gif !!!

יש לשבט "עמית"- דיבור: שפה משלו... באמת! אצלנו יש מושג שנקרא "הדיבור של השבט..." אני צריך שנים בשביל לפרט כאן את הכל...אבל הנה כמה מילים שוות:
איזה טפט - (כינוי למישהו
טמבל)
טפטם- כמו שלבנודייות של "בלונדיזם"- אותו הדבר לטפ יש טפטם...
הגרושות/ גרושות - אימהות של חניכים.
אמא !!! איזה ווג- חניכות פרחות.
זייייייי- (דמו שזינה הנסיכה הלוחמת הייתה עושה).
קליקים וקליקים- סתם משהו לא מוגדר...
חשת.. אמא.. מה-זה חשת.. הוא חש- כל המילים משהשורש י.ח.ש
לך לך.. תעשה קקה - ובשפה פשוטה... אולי תתחפפף?... אין לי כוח יותר......

למעלה