אמממ שאלום כולם...

אמממ שאלום כולם...

(אני כבר הייתי כאן אבל עם ניק אחר) אבל תעזרו לי.. לא מזמן הבנתי שאני מאוהבת במישהי..... וכל כך כואב לי בגלל זה.. כי היא אמרה לי שהיה לה רגש עלי. אבל פתעום במכה אחת היא מספרת לי שהיא והאקסית שלה חזרו... ושהיא אוהבת את האקסית שלה(את זה כבר ידעתי) וואי אני פשוט רציתי למות ברגע שהיא סיפרה לי את זה.. אני כל כך אוהבת אותה.. כשה אני רואה אותה יש לי פרפרים בבטן.. לפעמים באה לי להיתקשר עליה לא בישביל לדבר איתה אלא רק בישביל לשמוע את הקל שלה... אני כל הזמן רוצה אותה ורק אותה! אומרים לי לשכוח אותה יש עוד בנות בעולם.. אבל לא!!! אני לא רוצה מישהי אחרת אני רוצה אותה.. אני רוצה לההיות לידה.. ושוב להרגיש את השפתיים שלה נוגעות בשלי כמו שהיה לפני כמה ימים.. אני רוצה להרגיש את הידיים שלה ביידים שלי..או מסביב למותניים שלי.. אני רוצה אותה ורק אותה.. היום הדבר הראשון שאני חושבת עליו כשאני מתעוררת בבוקר.. והדבר האחרון לפני שאני הולכת לישון.. כשה אני תמחברת לאייסי הדבר הראשון שאני עושה זה לבדוק עם היא מחוברת.. רק לקראוה את הודעת ההוואי שלה גורם לי שמחה.. כי ככה אני יודעת שהיא בסדר.. וכשהיא עצובה באה לי לבכות.. כשאני באה לבצפר אני תמיד הולכת לכיתה שלה ושואלת עם היא הגיע ועם היא כן אני מחפשת אותה...לא בישביל לדבר איתה.. אלא רק בישביל לראות אותה... בישבילה הייתי מוכנה"לצאת מהארון".. הייתי מוכנה להכל בישבילה ואני עדיין כן! אוף.. אני כל כך אוהבת אותה.. אבל לה כל כך לא אכפת ממני.. אני סתם אחת שהיא מכירה.. ועכשיו אני בטוחה שהיא עוד יותר תתרחק ממני... למה האהבה כל כך כואבת?... החיים שלי ממש הורגים אותי...

resputin

New member
נורא צר לי בשבילך,

אבל כתבת שנעזור לך... נעזור לך איך בדיוק? עד כמה שזה נשמע קר ומנוכר, אין ממש מה לעשות. היא מאוהבת ומאושרת, ואת... לא. אפשר רק להתגבר. איך מתגברים על אהבה? גם זו שאלה סבוכה לא פחות, כל אחד שונה.. נותר לי רק לתת לך
מעודד. זה שהיא בקשר עכשיו, לא אומר שלא אכפת לה ממך. אולי הסטטוס שלך שונה, את ידידה אפלטונית או שיש לה משיכה כלשהי אלייך- אבל זה לא רלוונטי כי היא בקשר. זה לא אומר שהיא תתרחק ממך, למרות שקצת מרחק עלול לגרום ליותר טוב מרע.

ג ו צ יי

New member
לדעתי מה שסיפרת..

לדעתי מה שסיפרת לנו ספרי לה תגידי לה את כל מה שאת מרגישה כלפיה

resputin

New member
לדעתי לא כדאי, ואף לא רצוי.

עם כל הכבוד לכאב שלה, ולסבל, ללכת ולהגיד למושא אהבתה את זה יגרום רק רע. בשביל מה ללכת ולומר לה את זה, בשביל להרגיש יותר רע? בשביל לגרום לה להרגיש רע? הרי היא לא תשמע את זה, ובגחמה פתאומית תעיף את החברה לאלף עזאזל ותבוא ותתחנן שהיא(זו שלמעלה^^) תהיה חברה שלה.. היא אפילו יכולה לנזוף בה על זה שהיא סיפרה לה. יש דברים, שהשתיקה יפה להם.

adamsplit

New member
החיים הורסים לפעמים

אבל תמיד מתגמלים את אלה שמחזיקים מעמד לפעמים הכל נראה כל כך שחור המציאות מתערפלת והכל מתקהה לצד הכאב אם תצליחי לעבור את זה לא יחכה לך שם גן שושנים אבל איפושהוא גם מציאות כואבת עדיפה על סוף הרגשות

מתמטיקה לערלי הלבב ../images/Emo18.gif

צ'מעי, קודם כל, הבה ונקווה שחברתך היא בעצם הומו מודחק, כיוון שעל כך מתבססת הודעתי
עכשיו, זה אומנם קצת מרושע - אבל סטטיסטית הסיכוי שחברתך תישאר עם ה...יותר מכמה חודשים הסיכוי אינו גבוה. במיוחד אם אנו משקללים שני גורמים נוספים : א. מדובר בקשר חוזר עם האקסית, כלומר סיכויים פחותים בדר"כ להימשכותו. ב. הגיל שלכן הוא הממ...לא ממש גיל בו קשרים מחזיקים מעמד זמן רב. ובכן... כל מה שנשאר הוא לקוות כי המתמטיקה נכונה, החברה שלך תעזוב את האקסית ותזכה בך
עד אז, כל מה שאת צריכה לעשות זה להיות לצידה ול..תמוך בה ברגעים הנכונים
אה, והמלצה טובה היא לא להתקרב אליה יותר מדי(לא להביע את האהבה), וכמובן חס וחלילה לא לרמוז אף צל צילה של מילה רעה על האקסית. מנגד, זה כל-כך מרושע לחשוב על זה, במיוחד על הצער שיגרם לחברתך ולאקסית-החוזרת, עד שאם את אכן אוהבת אותה עלייך לסגור את ההודעה בזעם ולהתחיל להרביץ למקלדת, בתקווה שאיכשהו יווצר נס משמים, ותנועות ידייך יצרו קוד הרסני במיוחד שיגרום לנחשול של אש להבזיק ממחשבי האנשים הרעים *אההמ* באינטרנט ולהשמידם כליל

resputin

New member
אבל בניגוד למתמטיקה,

עינייני הלב הרבה יותר סבוכים- יש הרבה יותר משתנים, והתוצאה לא תמיד חייבת להיות הגיונית, אין הרי כללים. קשרים בניסיון שני, אומנם לא תמיד מחזיקים, אבל גם לא תמיד מחזיקים מעט זמן או פחות מוצלחים מהקשר הראשוני- זה תלוי בקשר הספציפי. אבל נעזוב את זה, נניח והן אכן יפרדו, ונניח והיא(-מחברת ההודעה, להלן "Z") עדיין תהיה מאוהבת באותה הבחורה(להלן "Y"), ונניח שלאותה Y יש עדיין רגשות לאותה Z, זה אומר שהן יהיו יחד? לא. אולי Y תצא פגועה מהקשר? אולי Y תצטרך זמן לעצמה, תגיד שהיא לוקחת הפסקה? אולי לZ ישבר מלחכות? אני אישית דובק בעצתי המקורית ואומר Z תעשה בכל כוחה מאמצים להפחית את הרגשות שלה כלפי Y, על מנת שלא תפגע בסוף, מה גם נכון לעכשיו Y תפוסה ומאושרת- מצב שיכול להחזיק חודש, חודשיים, חצי שנה ומי יודע כמה עוד. שיהיה בהצלחה, לZ, לY ולXית.

לא מסכים (בקטנה ../images/Emo3.gif)

ראשית כל ההקשר המתמטי נועד ל..חמוד לצון.. בלבד כמובן
שנית ולעצם העניין מניסיון אישי, וקריאת\ראיית ניסיונם של אחרים, למדתי כי ניסיון "הפחתת" רגשות באופן מלאכותי לרוב עולה על שרטון ולא מצליח. לא רק זאת, אלא אף לעתים מזיק – בעיקר במקרה בו הוא משולב יחד עם התרחקות ואז החבר\ה מצטיירים כמושלמים יותר מהמצוי. לדעתי, שמירה על קרבת-מה תוך כדי דיסטנס מסוים היא הדרך הטובה ביותר. בכל אופן ברור שבגדול אתה צודק, רוב הודעתי הייתה לשם הבדיחה, ואני סתם אוהב להתווכח
יעלה, חסר חיים שכמוני, זה הזמן לחזור לרענון הרשמי של הבוקר (=מכות לאחי הקטן
)

resputin

New member
אני מסכים איתך שזה קשה, וגם הרבה

פעמים לא נוחל הצלחה גדולה -אבל זה הרבה יותר טוב מהאלטרנטיבה של להשאר צמודה לה לתחת ולהשאר מאוהבת, או להסתכן בלשפוך בדיוק כמה היא אוהבת אותה וליצור בלאגן. אם היא יכולה להשאר חברה שלה ועדיין "לסבול בשקט" -למרות שזה קשה גם להתגבר ככה, בתחלופה יש לפחות את "רחוק מהעין רחוק מהלב"- זה משהו אחר. לפי מה שקראתי, אם הן ישארו קרובות היא סתם מסכנת את כל הקשר שלהן.

נסכים שלא להסכים ? ../images/Emo13.gif

בכל אופן טוב שהועלו שתי האפשרויות המרכזיות, וכעת יש לבחורה את האופצייה לבחור את מה שיתאים לה - בהסתמך על הערכת האופי שלה, של חברתה, וטיב היחסים ביניהן.

למעלה