אמממ... שאלה

אני לא כלכך במחשב...

בזמן האחרון בכלליות אני באמת לא.. אם את רוצה לדבר על משו ספציפי אז אפשר במסרים... כי גם כשאני על המחשב אז האסק/מסנג'ר לא פתוחים אצלי... נגמלתי!!!! :]

fate spinner

New member
זה לא בטוח יוצא על של"ח כי אני לא..

יודע את התאריכים של של"ח כי הם עוד לא פורסמו. אבל אני רוצה מאוד לצאת לקורס של"ח יותר משאני רוצה לצאת לקורס מד"מים ואני אדריך בכל מקרה שנה הבאה

fate spinner

New member
הקורס של של"ח מאורגן ע"י משרד החינו

ך. שלא ידוע על מחשבה קדימה. אז עדיין אין תאריכים. אם אני אוכל אני אצא לשניהם אלא אם הקורס של מד"א יצא לי על אחד מהם והקורס של מד"א הוא בעדיפות ראשונה

mishmishi

New member
אני היחידה מהישוב...

וויצ' איז קיינד אוף דאמב ביקוז שנה שעברה למדצ''ים יצאנו 12 ושתי בנות הצטרפו בלי הקורס (כאלה טיפשות
) והשנה אנחנו ממשיכים 6 (לפי מה שאני יודעת) אבל אני היחידה שיוצאת לקורס.... ועכשיו תשאלו למה? ("למה") כי כל ה-6 שממשיכים שנה הבאה (חוץ מ-1) יוצאים למשלחת לגרמניה (יום וחצי אחרי שחוזרים ממדמ''ים) אז או ש: א) הם מעדיפים לישון לפני הטיסה (או ש) ב) הם מעדיפים לעבוד (או ש) ג) הם פשוט תופסים על זה טרמפ.... אוך!! אני שונאת את שמשית!!!!!!!! וגיורא עוזב....
(גי- יהי זכרכך ברוך)
(אני תמיד יכולה להמשיך לשפוך בפניכם את הבעיות שלי, על כמה שהמדצ''ים החדשים יהרסו את היישוב (לא שהוא לא הרוס כבר בזכותם אבל...) אבל אני מניחה שזה לא באמת יעניין אתכם....)

spraizler

New member
הי מישהו משמשית :D

מה השם? ושמשית זה לא ממש להיט.. סתם הרבה חול ולא רק שונאת את שמשית
ולמה גיורא עוזב? ורעי, אל תלך למדא!! זה יהרוס לך את החיים.. האחראי שם הוא חרא בן אדם ותראה שנה הבאה הוא יזרוק אותך לזבל

למעלה