אמממ... שאלה

אמממ... שאלה ../images/Emo53.gif

מישהו מפה יוצא למד"מים? חוץ ממני ומעדי? וכדאי לי לצאת היחידה מהמועצה שלי?.. זה קצת מפחיד...

foofi

New member
אני יוצאת!....../images/Emo45.gif

בדיוק היום נרשמתי! איזה כיףףף אני כבר מצפה לזה ממש!

dikla528

New member
חחח בדיוק מה שאני שאלתי בשירשור מעל

יך אני רוצה לצאת ולדעתי כדאי לך לצאת!!! (יותר קל להגיד את זה לאחרים מאשר להחליט בעצמך =] )

חחחחח נכון :)

אבל זה מפחיד לצאת לבד וזה וזה, אני לא בטוחה יש לי עד יום ראשון לשלם...

spraizler

New member
גם אני יוצא לבד.. וזה מפחיד:S

אבל לא נורא.. נכיר אנשים חדשים

Miss Understood

New member
איך ציפיתי שתגיבי לי:) חחח זה מורכב

אבל עוד לא החלטתי רשמית... לא יודעת, אני לא בטוחה שאני רוצה יותר...מוזר אה?

mishmishi

New member
קוקי- זה באמת מוזר....

ואני כבר ציפיתי שנעשה ריוניון של איילת והשרוטים.... (34!!!)

Miss Understood

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח איילת?!?!

הסניליות גוברת עליך!!! איילת?? מ-א-י-ה!! חח ו"ריוניון"? חחח הסבירי! ובלי קשר שנים לא ראיתי אותך! מה זה?!?!

שקסי

New member
נו תפסיקי כבר אור...באמת...

את יוצאת ומספיק!! אני יהיה שם- זה שווה לצאת!! מממש שווה אפילו- זה הקורס הכי טוב בתנועה- הכי מדהים- הרבה יותר ממדצים ומשצים- בתור אחת שעברה את כלללל הקורסים- אני ממליצה בחום! הקורס הכי טוב!! חבל להפסיד!!!

Miss Understood

New member
חחח תקשיבי יש לי סיבות זה לא סתם!

גם דיברתי על זה עם אחותי(מיה מן הסתם-לא שיר), ממה שזה נראה לי אני אמשיך כי בהתחלה זה היה מן מובן מאליו שאני יוצאת ואז עצרתי לרגע ושאלתי למה? ולא הייתי בטוחה...והיו לי כל מיני התלבטויות...אבל נראה לי שאני אמשיך למרות שזה לא סגור, כי זה נראה לי מוזר מידיי לא להמשיך אבל עוד לא החלטתי סופית!

לצאת יחידה מהמועצה?

הכי אדיר בעולם!!:] הלוואי שהייתה לי את האפשרות הזאת!
אבל גמככה זה פסדר.. נרהא לי נצא כמה בודדים.. צריכה לבדוק עם הרכזת... הממ ואם את רוצה להתייעץ [והבנתי שגם דיקלה
] אז את יכולה לדבר איתי באסק - 176920404, אשמח לעזור!!:] ואני אוכל לספר לך על לצאת לכל מיני מפעלים של התנועה לבד מהמועצה... ישלי ניסיון בזה:] להתראות
אני:]

זה מפחיד אותי...../images/Emo2.gif

אב ללפחות עכשיו אני יודעת שאני לא היחידההה!! :) תודה לכם, אני אצא!! עדי נכנסתי אליך לאסק, דברי איתי :)

למעלה