אמממ קיציס ופרידמן?

אמממ קיציס ופרידמן?

טוב אז ככה, רוצים לדעת עליי כמה פרטים? אני רות בן טוב מרמת ישי בת 15 מזל דגים אני גם מציירת(!) אבל זה לא חשוב..האמת שחברה שלי מתי הכניסה לי את השיגעון הזה של שני הגאונים הקטנים (קיציס ופרידמן לדפוקים שבינינו)זתומרת תמיד חיבבתי אותם עד מאוד אבל רק בזכות מתי הבנתי כמה .. טוב אז מה עוד אני אומר לכם ידידי? צרו קשר? אהה ובלי קשר(?!) אני אוהבת גם פלטפוס עוד סוג של גאונים ורבים וטובים אחרים...וכן אני זיינת שכל לא קטנה אז במחשבה שנייה אולי בעצם לא כדאי לכם...יאללה ביי!

mati88

New member
רותי.....

אז ככה, אני שמחה מאוד שפטרת את ה....קשיים... שנתקלת בהם כדי ךהצליח לכתוב את ההודעה הנחמדה שלך....ו....זהו.... אה כן, הפורום הזה מתוחכם מידי....קבלי:
....ויש עוד מלא! טחחח......יאללה, וולקאם!!!!!!! (:):: ::)))

Yuvalenko

New member
אכן אכן, ברוכה הבאה רותי! ../images/Emo13.gif

יו אר ורי וולקאם... בעיקר בגלל זה שאת חברה של מתי, וכמובן בגלל זה שאת אוהבת פלטפוס! גם את חולת נפש כמו מתי?..

mati88

New member
אני? חולת נפש?

ממממ...טוב לדעת שזה משתה חושב עלי! חחחחחחחחח.....

kfm

New member
קודם כל ברוכה הבאה....(((:)../images/Emo171.gif

וחג שמייייח ((:) דבר שני- נארה לי עליתי פה על משו. כל הפורום הזה תאומים (...ומתי יכולה להעיד!....(:) ) תראי-----גם אני מזל דגים וגם אני מציירת!! שיוווו אני לא יכולה יותר.... *לא להתייחס, עוד מעט תגיעה שעת התרופות שלי, ואז הכל יסתדר. בערך.

בלי נושא!!יש לכןם בעייה לא רוצה נוש

חח תרופות ? מישהו אמר תרופות? תאמיני לי שאני משוגעת בצורה מפחידה הרבה, אבל הרבה יותר..חח זה אולי עוד אחד מהנפשות התאומות שלנו לא? חח סליחה שלא עניתי בהקדם פשוט שנים עד שהצלחתי להיכנס..תשאלי את מתי.. רגע כדי שזה יהיה מושלם את נולדת בתאריך 1.3.88? בכל אופן שלחי לי הודעה אני ישמח לדבר איתך עד שסוף סוף הצלחתי להיכנס לפה!ואיך אני יכולה לשנות כינו אני לא רוצה אותו!!! הצילו!!

וואזזז אאפפ?!

מה קורה? היית בתוכנית השנייה..יואו אני לא מעודכנת נכון? אהה ואני צריכה גם תאי סי קיו שלך...אמממ, נחשי מה? שבוע הבא אני בברזלי...איזה התרגשות...מה עוד? זהו נראה לי...דברי אתי? (אני מנסה לגרום לכמה שיותר אנשים להתיחס אליי פה..לא אוהבים אותי פה חח טוב אני מבינה למה)

~*~gaL

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo13.gif

שמחה שהחלטת להצטרף.
מקווה להמשיך לראות אותך כאן...

למעלה