אמממ...עזרה אני מניח:\

for234

New member
אמממ...עזרה אני מניח:\

יש לי בעיה....גדולה כזאתי....לפני שנה מצאתי את עצמי נמשך למין הגברי מאז התניסיתי במציצות וכאלה, לא ממהר לחדירה. לא משנה, הקיצר אממ...קצת התאהבתי! בגבר....והוא קצת המורה שלי. והוא גם קצת נשוי... וזה לא מרפה ממני.. זה הפך לטירוף, מעיין אובססיה. אנחנו נורא קרובים, שאני לא יודע אם זה עוזר או להפך...אז..תעזרו לי?!...:\

Sonata Of Tears

New member
תראה..

השאלה אם יש לך אפשרות לעזוב את המורה.כלומר לא לראות אותו יותר,אם כן אז תעוף משם ומהר!! ( אני לא מרושע כמו שאני נשמע) ואם אין לך את האפשרות אז תעשה אם עצמך חושבים. תבין שהוא מחוץ לתחום שלך שהוא בילתי ניתן להשגה וגם אם אתה הבן אדם הכי מדהים שיש ואני בטוח שכן ,הוא לא בישבילך . עוד שאלה.הוא הומו? כי אם כן אז טוב נו מה שכתבתי ואם לא אז עוד יותר תחשוב שהוא לא מהסוג שלך ואין מצב שתחלמו להיות ביחד תראה..אם אתה באמת כמו שאתה חושב הומו,או בי סקסואל (דו מיני) אז יהיהו לך בחיים עוד הרבה מצבים דומים,למשל לי יצא להתאהב בחבר הכי טוב שלי אני הייתי מאוהב בו בערך שנה וחצי אבל הוצעתי מהראש שלי אותו ,כי הוא סטרייט ובישבילי זה כמו להתאהב בפחית פפסי קולה מלפני שבוע שכבר אין לה גזים והיא סתם שוכבתי לי פה על השולחן ,למה היא פה לעזאלז!?????!??!? סליחה..אני קצת בקריז לא לכחתי את מנת הפפסי היומית שלי. אז בקיצור תחשוב על זה ככה ,הוא לא בן אדם ,הוא עץ,אני לא מתאהב בעצים,חג שמח. או .שאולי תעזור עומץ ותדבר איתו על זה,מה שבטוח ירדו לך הציונים ויאיפו אותך מבצפר,לפחות ירד עול..

MadonnaFan

New member
L-O-L ../images/Emo6.gif

"להתאהב בפחית פפסי קולה מלפני שבוע שכבר אין לה גזים והיא סתם שוכבתי לי פה על השולחן ,למה היא פה לעזאלז!?????!??!?" זהו, מעכשיו אני אומרת לעזאלז. ובחזרה לעניין השרשור- כל מילה שכתובה כאן מעליי נכונה. אבל מכיוון שאני קצת מרגישה לא נעים לייעץ דברים שאני לא יכולה לעשות בעצמי... אני חושבת שאם אתם ממש קרובים כמו שאתה אומר (איך לעזאלז אתה קרוב למורה שלך?), הכי טוב זה להגיד לא את זה. לא משהו בסגנון "אתה שומע, אני מטורף עלייך", לעשות מזה עניין לא גדול, להסביר לא שאתה מרגיש קצת לא בנוח לידו כי אתה נמשך אליו, אני חושבת שזה יגרום לך להרגיש הרבה יותר טוב ובנוסף לכך הוא בהחלט יכול להגיד לך דברים שיפתיעו אותך- אני לא אומרת שהוא יתגרש ויתחתן איתך, פשוט שהוא יכול לדבר איתך על זה קצת. אחרי שיחות כאלה בדרך כלל הרבה יותר קל לעבור הלאה ולסיים קראש. מקווה שעזרתי
מעיין [מחפשת ניק]

Sonata Of Tears

New member
לעזאלז...פשוט אני לא רוצה

להגיד את שם הארץ הקדושה לחינם...סליחה זה כמו להגיד אלוקים במקום אלוהים.. או מתן במקום ..המ..*טן הבנת? ואגב להגיד למורה שהוא דלוק עליו זה הדבר הכי קשה שיש לעשות כי זה גם להביח אצ עצמך בצורה לא נורמאלית,גם לצאת מהארון שזה אחד מהדברים שלא הולכים כל כך מהר..לפחות לא אצל רוב האנשים.. חוץ מזה.אם המורה הומופוב אז הלך עליו. ואין צורך שהוא ידבר אם המורה על זה..כי אם הוא יגיד למורה זה לא שהם פתאום יהיהו ביחד

MadonnaFan

New member
בגלל זה שאלתי איך הוא קרוב אליו...

כי הוא אמר שהם נורא קרובים וזה קצת מוזר כשמדובר במורה, ולכן אני מצפה להסבר... בכל אופן, כמובן שלא התכוונתי שזה יהפוך אותם לזוג. לי אישית, כמעט תמיד נפלטים דברים כאלה בסוף, אבל זה עוזר לעבור הלאה ולהתגבר על זה.

AM PM

New member
זה כמו אתמול בדוסון קריק

שההומו שם נדלק על המרצה שלו ובסוף ההומו בא אליו ואיך שהוא המרצה קלט שההומו הומו והמרצה לא הומו ובכל זאת הם נשארו חברים (אני לא זוכר איך קוראים להומו)

BabyGirl 4 Ever

New member
וואו...../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

זו באמת בעיה רצינית
ואין לי כ"כ עצה מה לעשות, אבל אני חושבת שאתה פשוט לחשוב מה קורה עם החיים שלך ואם אתה באמת מוכן לסכן הכל כדי לנסות להיות עם המורה שלך ש(בלי להעליב) אין לך סיכוי להיות איתי מכמה סיבות: 1. הוא המורה שלך ולפי החוק אסור לו להתעסק עם התלמידים שלו. 2. הוא נשוי. 3. אתה לא יודע אם הוא הומו בכלל. 4. הוא מבוגר בבילך. ובכלל זה לא לעניין כל הסיפור הזה. לכן אני מציעה לך לצאת מהעניין הזה, כי חבל שתיפגע. אם תתחיל עם כל הסיפור הזה ותספר למורה שלך על כל זה בסוף אחה הוא זה שייפגע- אולי גם המורה אבל אם הוא יידחה אותך (לא מנסה לרמוז לשום דבר) אז אתה תרגיש מבוכה ופגיעה וזה שיפיע עליך קשה! מקווה שעזרתי איכשהו
, אדווה

for234

New member
.........

שאלתם איך הוא קרוב אלי..... אמממ זה מתבא בשיחות טלפון....שיחות אישיות.....המון כאלה אני מספר לו על הבעיות שלי וכאלה.... כאילו הוא לא מורה זקן כזה....הוא צעיר והוא אחלה בנאדם:\ ובקשר להומופוב?...לא נראה לי אני מאוד חושב שהוא דו מיני.....בכלל היו לי המון תיאוריות על זה שאישתו לסבית והוא הומו והם התחתנו כ"מסווה"...אבל נראה לי שזה פשוט הדמיון החולני והמוח הקודח שלי.... אין מצב שאני אספר לו...אחד חכם אמר איפושהו באמצע שזה מסוכן מידי ופירט מדוע, מסכים במאה אחוז... והקטע שאם אני רואה אותו זה שיא האושר, כאילו לא איכפת לי שאני מאוהב ב"פחית פפסי בלי גזים"...כאילו שזה שווה את זה עד כאן, מתוסכל

resputin

New member
אבל זה לא שווה את זה.

תראה, זה נורא נחמד שאתה מאוהב במורה שלך, שמשוחח איתך בטלפון ובשחיות אישיות ואתה מרגיש שאתה יכול לספר לו הרבה.. אבל בין אם הוא הומו ובין אם הוא דו מיני- מה שאתה לא יודע, ועלול מאוד להתגלות כלא נכון, הוא עדיין מחוץ לליגה שלך. להיות מאוהב במישהו שאתה לא יכול להשיג, זה מתסכל. מאוד, מתסכל. כמה שזה שיא האושר להיות מאוהב, זה ההפך להבין שזה לא יכול להתגשם- ולומר לך את האמת, רק מכיוון שאני לא מכיר את שניכם אני יכול לדבר בסטטיסטיקות ולומר לך שזה לא יקרה. עדיף לוותר עכשיו, להבין שזה לא יקרה ולהרוויח חבר טוב- מאשר להכנס לזה עוד יותר חזק ובסוף להתרסק. תבין, הוא מבוגר [הכל יחסי]. הוא נשוי. זה שהוא נחמד וצעיר, אומנם אומר הרבה- אבל לא הכל. שווה לך לוותר באיטיות.. כי המצב הזה לא יתפתח. סליחה.

PestCTRL

New member
אנחנו באותו מצב...

יש איזה אחד, עומר, שאר הפורום כבר מכיר אותו טוב... :) היצור המדהים ביותר בעולם, אבל יש לו חיסרון אחד בלבד, הוא סטרייט... אני רואה אותו בבסיס כל יום במשך ערב שלם, מה שגורם לי להתגעגע אליו יותר ויותר כל פעם שאני לא רואה אותו. אבל כבר השלמתי עם זה שאין מצב... זה לא מעלים את הכאב, אבל לפחות המכה חלשה יותר... כאב תמיד יהיה, השאלה היא, עד כמה הוא חזק...

למעלה