אמממ לג בעומר...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאוקי, מוכנים? רשימה!!!!!

תפוחי אדמה!! מרשמלו ממתקים [נו אתם תחליטו] בשר- סטייקים!!! נקניקיות!!! פרגיות >< וזה יקר! המפ, סכו"ם חד פעמי צלחות כוסות חמוצים!!! חומוס!! פיתות!!! ניא!

ליסאן

New member
יש את הרשימה משנה שעברה: ../images/Emo41.gif

2 חומוס 1 ק"ג 18 לחמניות 40 פיתות 18 בקבוקי שתייה 100 מפיות 50 צלחות 50-60 נקניקיות 30 קבבים 25 המבורגרים 4 חבילות במבה 2 חבילות תפוציפס 5 חבילות מרשמלו מלפפונים חמוצים (הגדול) זיתים (הגדול) 100 כוסות חד פעמי 3 ק"ג תפ"א 1 ק"ג בצל

Riku FanBoy

New member
אני בעד שמישהו/י יספק מפות...

מפות, כלומר האמצעי הזה שמשתמשיך בו בגאוגרפיה וטיולים, כדי לראות איך הולכים ואיך מגיעים לנקודה המסויימת הזאת במרחב הגלובאלי. אני עכשיו ללכת למתכונת בתנאחס, וויש מי לאק!

Envious

New member
אני חושבת שאני לא אבוא :X

אבל יש עוד זמן ^^" כלומר לא הרבה זמן אבל מספיק ..<< אז נראה כבר.

EreWind

New member
*___*

אני באה...ברור >_> אממ...מצידי אלכוהול שיהיה בכיף... מה עוד? ברור שיהיה על האש פשוט צריך לחלק את זה בינינו יותר מוקדם מ-10 לא לשכוח קולה T.T יהיה כיף כיף כיף ^__-

coral chan

New member
-נדחפת משום מקום- ../images/Emo210.gif

(הודעה ראשונה שלי בפורום~ O: ) אז..אני מתכננת להסתפח אל מדורתכם ^^'' ואם זה כרוך בתשלום,אז אני מודיעה מראש שאגיע ואשלם כמה שצריך <: אלכוהול-לא @.@ יותר מוקדם מעשר- כן. צריך לארגן מקום, לסחוב את הקרשים, ולהתחיל לעשות על האש, בדר"כ זה לוקח המווון זמן. ד"א,לאנשים שלא מכירים אותי,אני קורל, ג'ינג'ית קטנה בת 14 מחור ששמו גבעת שמואל ^-^

למעלה