אמממ לג בעומר...

LoRd KeNtArO

New member
אמממ לג בעומר...../images/Emo206.gif

לג בעומר יתנהל בראשון לציון .....למי שיש בעיה עם זה יכול לבהות בסקרין סייבר של מדורה על המחשב שלו ... אני ועמרי מארגנים קרשים .... שירן ושני וכנראה גם אני ......קניות למניהם מתאספים ב ? בשעה 22:00 כמה שאלות... מי מגיע ??? כמה כל אחד מוכן להחזיר למארגני הארוע ...על הקניות כמובן ... בעניין אלכוהול ...מי שרוצה ...ישלם יותר ... רוצים גם על האש ??? שאלות רבות אחרות בהמשך............................

ליסאן

New member
*מחבקת את יובל* ../images/Emo41.gif

כל הכבוד הגיע הזמן שמישהו ירים את הכפפה בנושא... ולדעתי עדיף יותר מוקדם מ22:00 תחבורה והכול ... חוץ מזה יותר זמן ביחד זה יותר שווה בקשר לכסף כדאי להחליט על סכום שכולם יביאו ולעשות בפורום רשימה של הדברים שצריך ... ואני בטוח אבוא ^_^

A K I R A

New member
אז...../images/Emo106.gif רשימה של מה שצריך../images/Emo41.gif:

(תתחילו למלא XD)

Adi Chan

New member
כל הכבוד../images/Emo9.gif

צריך לעשות קניות ואז לראות כמה כסף יצא ולחלק שווה בשווה לכל אחד. כדי להחזיר למי שקנה..כמו פעם שעברהO: על אלכוהול לדעתי צריך לוותר-.- ברור על האש. מה נאכל?XD צריך לעשות רשימה של כל מה שצריך~ולראות שכולם מסכימיםO:

lgmtk

New member
למה לוותר? לא רוצה, אל תשתי |:

כאילו...אני לא אומר שזה הכרחי, רק...זה לא יהרוג אותך אם אחרים ישתו >_>;

lgmtk

New member
נו באמת נראה לך שמשהו יקרה

עם האנשים שלנו פה? כאילו, תחשבי רגע...מה הסיכויים ש: 1- מישהו ישתכר? 2- שאותו אחד יעשה מה שהוא רוצה או וואטאבר? את כ"כ סתם דואגת >_< loosen up girl~

Adi Chan

New member
אימאשך~

אני לא אהיה שמחה מנוכחות של אלכוהול בל"ג. זהו. תכניסו לעצמכם טוב טוב לראש: אלכוהול זה רע
*שטיפת מוח*

sasuke girl

New member
+

מממ לפני 22:00 יהיה רעיון חכם כסף לא בעיה אלכוהול אני בעד על האש...ברור!..רק..ארר..מישהו פה יודע להכין? כי אני טובה רק בלחייג כדי להשיג את האוכל שלי... הבעיה היחידה היא איך לעזאזל נגיע?! זתומרת..אין רכבת לראשון..הכי קרוב זה תל אביב..ומשם?

השמלאני

New member
אמממ יש רכבת לראשון

אבל היא ממש ממש ממש בקצה העיר את יכולה ליסוע ברכבת לרחובות ואז ליסוע איתי לראשון

LoRd KeNtArO

New member
אני מוכן לעשות נגלות מהרכבת ....

אני מקווה שיהיה לי אוטו...אם לא ...תצטרכו להגיע באוטובוס מהרכבת ...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifאלכוהול? X0

זה רעל לכבד!! >_< תצפי לטלפון מחר! אני צריכה לזכור! T_T

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif שכחתי להתקשר>:

זיכרון של עז ._. עכשיו בטח מאוחר

shadow XD

New member
יש רכבת לראשון... לפי מה שאני יודעת

ומתל אביב אפשר להגיע בקלות לראשון באוטובוס או במונית

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif...ל"ג ל"ג ל"ג

מתכונת מחר >: עבודה עד עכשיו T.T אני באה אשלם כמה שצריך לא לאלכוהול כן לעל האש מרשמלו, ממתקים ובלאגנים! לא לשכוח להביא שקשים קאקאשים! (מי זוכר???)

למעלה